Γιατί έχεις αυτό το nick;

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729
Πολλες φορες εχω αναρωτηθει βλεποντας διαφορα nick names εδω στο AVSite για το τι ακριβως σημαινουν και γιατι τα χρησιμοποιουν οι κατοχοι τους.
Υπαρχει καποια συγκεκριμενη ιστορια?
Για να σας ακουσουμε... :wink:

Ξεκινωντας θα ηθελα να πω πως το "ΑΝΔΡΕΑΣ Κ." εχει ενα ειδικο λογο υπαρξης.
Οταν πριν πολλαααα πολλααα χρονια πριν ειχα ξεκινησει ενα αλλο φορουμ καπου μακρια απο εδω :lol: , ειχα ακομα επαφες με την πολιτικη και δεν ηθελα να φαινομαι φορα-παρτιδα με το ονοματεπωνυμο μου(μην χασω τους τιτλους).
Ετσι προτιμησα να βαλω μονο το ονομα μου και το αρχικο του επιθετου μου(Ανδρεας Καφατος , καλε)
Με τα χρονια το "ΑΝΔΡΕΑΣ Κ." μου εμεινε-πως λεμε σου εμεινε το κουσουρι :lol: - και voila! :wink:

Aλλος?

Reaction score
62
Βασικά αλλού έχω το Tyranthr. Εδώ έβλεπα τους περισσότερους κυρίως που είχαν το όνομά τους αντί για nickname και είπα να ακολουθήσω την "περπατημένη" :wink: . Πάντως το Κ βγαίνει από το επώνυμό μου.

Reaction score
14
Dream_GR λόγω αγάπης και έρωτα με τα DREAMBOX 7000 SERIES και λόγω του ότι είχα γραφεί εδώ και καιρό αρχικά σε πολλά "διεθνή" φόρα, κόλλησα και το GR για να εχω και το πατριωτικό μου προσωνύμιο. Σε άλλα φορουμ κυκλοφορώ και σαν Bagassas το οποίο και χρησιμοποιώ ακόμα αλλά παρεξηγείται ότι είναι μπαγάσικο και μαιμουδιάρικο!!!

Reaction score
0
Τό ονομα μου ειναι Μπάμπης το nick sw1ivr ειναι το χαρακτηριστικό μου ή αλλιώς τό
call sign πού εχω σάν ραδιοερασιτέχνης.
Πληροφοριακά εμείς οι ραδιοερασιτέχνες σέ ολο τό κόσμο εχουμε τά χαρακτηριστικά μας τά οποια είναι καί μοναδικά γιά τόν καθένα από εμας,καί μέ βασει αυτά κάνει τήν
κλήση ο ενας στόν αλλο.

σύμφωνα μέ τήν ραδιοερασιτεχνική αλφάβητο το δικό μου προφέρεται ως
s = sierra
w= ουισκυ
1= ενα
i = ιντια
v= βικτορ
r= ρομεο

Τά πρώτα 3 γράμματα δηλώνουν τήν προέλευση τού χαρακτηριστικού στήν περίπτωση μου ΕΛΛΑΔΑ ( SW ) καί το 1 τήν περιοχη δηλ Αττική.

Γιά οποιον ενδιαφέρεται νά μαθει περισσότερα γιά εμας,μπορεί νά πάει
εδώ http://www.raag.org/
πού είναι καί τό επίσημο site τής ΕΝΩΣΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΡΑΔΙΟΕΡΑΣΙΤΕΧΝΩΝ.

Reaction score
0
kaizen = η βελτίωση του ζεν.... Αφορά στην φιλοσοφία οτι τίποτα δεν είναι τέλειο και όλα παίρνουν βελτίωση.

Reaction score
0
Τό ονομα μου ειναι Μπάμπης το nick sw1ivr ειναι το χαρακτηριστικό μου ή αλλιώς τό
call sign πού εχω σάν ραδιοερασιτέχνης.
Πληροφοριακά εμείς οι ραδιοερασιτέχνες σέ ολο τό κόσμο εχουμε τά χαρακτηριστικά μας τά οποια είναι καί μοναδικά γιά τόν καθένα από εμας,καί μέ βασει αυτά κάνει τήν
κλήση ο ενας στόν αλλο.

σύμφωνα μέ τήν ραδιοερασιτεχνική αλφάβητο το δικό μου προφέρεται ως
s = sierra
w= ουισκυ
1= ενα
i = ιντια
v= βικτορ
r= ρομεο

Τά πρώτα 3 γράμματα δηλώνουν τήν προέλευση τού χαρακτηριστικού στήν περίπτωση μου ΕΛΛΑΔΑ ( SW ) καί το 1 τήν περιοχη δηλ Αττική.

Γιά οποιον ενδιαφέρεται νά μαθει περισσότερα γιά εμας,μπορεί νά πάει
εδώ http://www.raag.org/
πού είναι καί τό επίσημο site τής ΕΝΩΣΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΡΑΔΙΟΕΡΑΣΙΤΕΧΝΩΝ.
CQ DX, CQ DX, CQ DX

de SV7FIR /9

πολλά 73 :D

To stoidis δεν κρύβει τίποτε άλλο, παρά το επώνυμό μου :)

Reaction score
17.429
giotamike @ 8.3.2006 said:
H γυναίκα μου και εγώ.!
Μαικ,ετσι επιβεβαιωσες την υπονοια που ειχα για το ψευδωνυμο σου.Η Γιωτα παντως εαν ειναι η συζυγος σου...αυτονομηθηκε! :smile:

Το δικο μου ονομα ειναι το καλλιτεχνικο μου. :!:

Reaction score
14
χαχαχ....Δεν υπάρχει μόνο μια Γιώτα σε όλο τον κόσμο, ούτε φυσικά σε αυτό το φόρουμ. Σίγουρα, η δικιά μου είναι μοναδική...!! :wink:

GTX

Reaction score
39
GT = τα αρχικά μου
XTC = το βάζω απο πάντα σα name στα παιχνίδια που παίζω χωρίς κανένα ιδιαίτερο λόγο απλά μου ακουγότανε καλό.
Και γενικά σε φόρα βάζω κάποια παραλλαγή GTX, XTC κτλ.

Reaction score
1
Δανείστηκα το όνομα του διάσημου υποβρυχίου για να περιγράψω τη συνήθεια τη δική μου, αλλά και τον περισσοτέρων εδώ, τα "ταξίδια" δλδ σε διάφορους ιστότοπους με σκοπό την πληροφόρηση και την ψυχαγωγία.

Reaction score
0
Εγω το διαλεξα γιατι θυμιζει το μικρο ονομα μεγαλων ανδρων σε διαφορους τομεις
π.χ. andrew De niro, andrew Jagger ,andrew Shoumacher , andrew Holmes , andrew Picasso ,andrew Psilias και αλλων πολλων.
Το πραγματικο μου ονομα ειναι Γιακουμης και ειμαι μουτσος στο πειρατικο (σηκωσε το) "Αι-Νικολας" .
Τωρα εχουμε πιασει Τηνο για ενα ταμα του καπετανιου και γω γραφω απο Ιντερνετ Kαφε.
Και εναν ελληνικο δεσποινις.Ευχαριστω
Αυτα.

:shock: :shock:

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • rose.athens
    Not in the mood Mod
  • xfader
    Segregation supporter

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads