Γιατί τόση φασαρία????

Reaction score
33
Γιατί τόση φασαρία για το ασφαλιστικό? δεν καταλαβαίνω......κοιτάξτε τι καλά που φαίνονται όλοι :crazy_3:

Attachments

Reaction score
3
Απάντηση: Γιατί τόση φασαρία????

Μα τι λέτε αγαπητέ;
Η φωτογραφία που επισυνάπτεται αφορά προφανώς νέους άνεργους που προσελήφθησαν με επιδότηση του ΟΕΑΔ. :crazy_3:

Reaction score
17.818
Ax, τι γλυκα βγαζει αυτη η φωτογραφια!Μπραβο σ αυτον που την εμπνευστηκε....:rei:

Reaction score
4
Πραγματικα δεν σας καταλαβαινω …
Ξερετε σε τι μελαγχολία πεφτουν οι άνθρωποι ανω των 65 χρονών ???
Ξερετε ότι νιώθουν άχρηστοι και περιθωριακοί μολις σταματήσουν την εργασια τους?
Κανεις δεν τους μιλαει και κανεις δεν νοιάζεται για αυτους … Για κανεναν δεν είναι σημαντικοί..
Αποκόβονται ξαφνικα και βίαια από τον εργασιακό και κοινωνικο τους κύκλο και καταλήγουν σε γηροκομεία …

Άκαρδοι και άσπλαχνοι !!!

Ενώ με το νέο συνταξιοδοτικό προγραμμα της κυβέρνησης αυτά τα ατομα θα ξαναβρούν το χαμένο τους χαμόγελο!
Ξεχνατε ότι η εργασία είναι υγεια και χαρα?
Τι θελετε δηλ να μαραζώσουν σε μια πολυθρόνα ?

Το γεγονός ότι θα εργάζονται εως τα βαθεια τους γηρατειά θα τους δωσει αυτοπεποίθηση !!! Θα ξανανιώσουν νεοι όπως παλια … Θα είναι ξανα ενεργα μελη στην κοινωνία !!!

Θα μπορέσουν ξανα να κάνουν σχεδια και ονειρα για το μέλλον τους. Θα περιμένουν πως και πως την καλοκαιρινή τους αδεια από την δουλεία, για να ξεκουραστούν και να διασκεδάσουν …

[FONT=&quot]Παρακαλω πολύ πριν ξανα πείτε οτιδήποτε για το συνταξιοδοτικό, να βουτάτε πρώτα την γλώσσα σας στο μυαλό σας… [/FONT]

Reaction score
3
Απάντηση: Γιατί τόση φασαρία????

Θέλω ρε καλόπαιδο να σε βάλουν να κάνεις βάρδια σε γήπεδο και να κυνηγάς πιτσιρικάδες στα 58 σου. Να είμαι από μια μεριά να σου δίνω οξυγόνο και να έχω και έναν απινιδωτή, μη πάθει κάτι η καρδούλα σου. :happy_9:

Reaction score
4
Re: Απάντηση: Γιατί τόση φασαρία????

Θέλω ρε καλόπαιδο να σε βάλουν να κάνεις βάρδια σε γήπεδο και να κυνηγάς πιτσιρικάδες στα 58 σου. Να είμαι από μια μεριά να σου δίνω οξυγόνο και να έχω και έναν απινιδωτή, μη πάθει κάτι η καρδούλα σου. :happy_9:

Δεν θα κυνηγαω πιτσιρικαδες στα 58 μου. Υπονοεις οτι στα 58 μου θα το γυρισω? ΟΥΣΤ !!! :happy_8:
Οξυγονο γιατι θα μου δινεις? Θα ειναι η ατμοσφαιρα αποπνικτικη? Αφου το εχουν απαγορεψει το καπνισμα στο γηπεδο (εκτος και αν θα ειναι εκει ο Τσαρος) :cool_11:

Reaction score
1.213
Ξερετε ότι νιώθουν άχρηστοι και περιθωριακοί μολις σταματήσουν την εργασια τους?
Κανεις δεν τους μιλαει και κανεις δεν νοιάζεται για αυτους … Για κανεναν δεν είναι σημαντικοί..
Αποκόβονται ξαφνικα και βίαια από τον εργασιακό και κοινωνικο τους κύκλο και καταλήγουν σε γηροκομεία …

Άκαρδοι και άσπλαχνοι !!!

Ενώ με το νέο συνταξιοδοτικό προγραμμα της κυβέρνησης αυτά τα ατομα θα ξαναβρούν το χαμένο τους χαμόγελο!
Ξεχνατε ότι η εργασία είναι υγεια και χαρα?
Τι θελετε δηλ να μαραζώσουν σε μια πολυθρόνα ?

Το γεγονός ότι θα εργάζονται εως τα βαθεια τους γηρατειά θα τους δωσει αυτοπεποίθηση !!! Θα ξανανιώσουν νεοι όπως παλια … Θα είναι ξανα ενεργα μελη στην κοινωνία !!!

Θα μπορέσουν ξανα να κάνουν σχεδια και ονειρα για το μέλλον τους. Θα περιμένουν πως και πως την καλοκαιρινή τους αδεια από την δουλεία, για να ξεκουραστούν και να διασκεδάσουν …

[FONT=&quot]Παρακαλω πολύ πριν ξανα πείτε οτιδήποτε για το συνταξιοδοτικό, να βουτάτε πρώτα την γλώσσα σας στο μυαλό σας… [/FONT]

:cool_11::cool_11::cool_11::cool_11:

Reaction score
1.213
Re: Απάντηση: Γιατί τόση φασαρία????

Δεν θα κυνηγαω πιτσιρικαδες στα 58 μου. Υπονοεις οτι στα 58 μου θα το γυρισω? ΟΥΣΤ !!! :happy_8:
Οξυγονο γιατι θα μου δινεις? Θα ειναι η ατμοσφαιρα αποπνικτικη? Αφου το εχουν απαγορεψει το καπνισμα στο γηπεδο (εκτος και αν θα ειναι εκει ο Τσαρος) :cool_11:

:cool_11::cool_11::cool_11:

Με τι θα τους κυνηγαει ...με την μαγκουρα ? Και αν ....σκυψει για να μαζεψει την μασελα που του επεσε...και εχουμε τιποτα....παρατραγουδα....???

Ασε καλυτερα να τους διαλυσουν ανωδυνα με καπνογονα ...Τσαρουχα !!!

Reaction score
33
....................................
[FONT=&quot] [/FONT]
Έχεις δίκιο μετά τα 65΄οι περισσότεροι πέφτουν σε κατάθλιψη.....
Εγώ τα έχω ήδη σκεφτεί όλα..... θα σας πω το μυστικό αλλά να μείνει μεταξύ μας....
Όταν κλείσω τα 65 θα κάνω αίτηση στην υπηρεσία μου και θα ζητήσω να πάρω μετάθεση για τα Ζωνιανά! Άκουσα ότι η πρασινάδα φτιάχνει την διάθεση του ανθρώπου :crazy_2:

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.765
Members
38.608
Νεότερο μέλος
satmen