Γιατι δεν εχω ηχο οεο?

Reaction score
0
Λοιπον συνδεσα το λαπτοπ με τον ενισχυτη μεσω οπτικης no name ετσι για να ακουσω πως παιζει , χωρις ντακ ( ειμαστε σε αναζητηση ) κ χρισημοποιησα adaptor optical -> mini jack . Σωστα? Γιατι δεν εχω ηχο ομως ? Δεν Αναγνωριζει την οπτικη το λαπτοπ? Η συνδεση εγινε στην εξοδο ακουστικων , το λαπτοπ ειναι toshiba 505 ! Tι φταιει?????

Reaction score
0
Nαι , σωστο ειναι?
Δυστυχώς οχι δεν θα κάνεις δουλειά αφου η έξοδος των ακουστικών είναι αναλογική.
(αυτό το ανταπτοράκι το χρησιμοποιούσαν στα mini-disks τα φορητά αν θυμάμαι καλά)

Reaction score
0
Αυτο ρωταω , με το συγκεκριμενο λαπτοπ πως ακουω ψηφιακα ? εγω νομιζα οτι η ιδια εξοδος ειναι διπλης λειτουργιας

Reaction score
0
Αυτο ρωταω , με το συγκεκριμενο λαπτοπ πως ακουω ψηφιακα ? εγω νομιζα οτι η ιδια εξοδος ειναι διπλης λειτουργιας
Με μιά ματιά στα χαρακτηριστικά του δεν είδα τίποτα που να μου λεέι ότι εχει ψηφιακή έξοδο ήχου.
Παρ'όλα αυτα ρίξε μιά ματια στον πινακα ελεγχου και στα properties της κάρτας ήχου για τίποτα ρυθμίσεις της εξοδου των ακουστικών

Reaction score
0
ONKYO 906 στις οπτικες εισοδους που εχει , δοκιμασα κ τις δυο κ αφου βεβαια εκανα αντιστοιχιση εισοδων - πηγων απ το μενου του

Kotsidis John

Photography
Moderator
Reaction score
37.307
ΠΙθανο απ την εξοδο ακουστικων να μη βγαζει παρα μονο αναλογικο σημα, το καθε λαπτοπ ειναι διαφορετικο.Δομικασε με αναλογικο σημα , παιζει?

Reaction score
0
Mε καρφι σε rca παιζει αρα αυτο φταιει δεν εχει οπτικη εξοδο , εχει ομως hdmi. Μετατροπεας hdmi -> optical ??? :105:

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.437
Απάντηση: Γιατι δεν εχω ηχο οεο?

Και γιατί δεν το συνδέεις κατευθείαν με την hdmi?

Reaction score
0
Σωστο κ αυτο! Απλα ειχα οπτικη που περισσευε , δεν εχω ευκαιρο hdmi πρεπει να αγορασω γι αυτο!

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.560
Members
38.573
Νεότερο μέλος
Red