Γιατι ειναι ακριβος?

Reaction score
0
Απάντηση: Γιατι ειναι ακριβος?

Για τα πάνελ της Infocus τι έχεις ακούσει; Αν και μου αρέσει να απολαμβάνω την ιδιαιτερότητα ενός εξαιρετικού προϊόντος, με το οποίο δεν ασχολούνται και πολλοί.

Στην κατηγορία τιμής έως 5.000 ευρώ ο ΙΝ83 δεν έχει συναγωνισμό, ενω πολλές σαφώς ακριβότερες υλοποιήσεις δεν θα ήθελαν να συγκριθούν άμεσα με τον πρωταθλητή της Infocus.

Έτσι γράφει το HiTech και είναι μια πρόκληση για πολλούς κωφεύβοντες, η για όσους αποκαλώντας τον φάρο, δικαιολογούνται να παινεύουν τα καντηλέρια.

Reaction score
0

Αντρέα μου συμφωνώ με το γέλιο σου η το κράξιμο για να είμαι πιό σαφής, όπως και συ πρέπει να συμφωνήσεις για το κράξιμο κάθε ανευθυνουπεύθυνου που παίρνει ένα φωτόμετρο και μερικά πατερνάκια και αρχίζει να κάνει περισπούδαστες κριτικές.

Αλλά για πές μου εσυ ποιό είναι το περισσότερο σοβαρό περιοδικό του χώρου, και δεν αναφέρομαι μόνο στην Ελλάδα;

ΥΓ. Αφού διαφωνείς με την εγκυρότητα του περιοδικού συμφωνείς μαζύ μου πως ο 200άρης δεν είναι ο καλύτερος όλων και κατά μείζονα λόγο το καχέκτυπό του ο 80.

Reaction score
1

Εγώ το μοναδικό σχόλιο που θέλω να κάνω, είναι ότι ορισμένοι πρέπει να απεγκλωβιστούν από τη λογική του "Ο δικός μου προβολέας είναι ντε και καλά σούπερ ντούπερ, ο καλύτερος προβολέας που κατασκευάστηκε ποτέ, όλοι οι άλλοι προβολείς μπροστά του είναι για τα πανηγύρια και δεν συμμαζεύεται"! :204:

Στα δικά μου μάτια τουλάχιστον, υπάρχουν αποκλειστικά και μόνο προβολείς που μπορούν να εξυπηρετήσουν κάθε φορά κάποιο συγκεκριμένο είδος εικόνας και όχι βεβαίως όλα τα είδη, γιατί απλούστατα κάτι τέτοιο είναι εντελώς αδύνατον. Αρκεί βεβαίως ο υποψήφιος αγοραστής να γνωρίζει επακριβώς τι ζητάει από την εικόνα του προβολέα που σκέφτεται να αγοράσει. :126:

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
731
Re: Απάντηση: Γιατι ειναι ακριβος?

Αλλά για πές μου εσυ ποιό είναι το περισσότερο σοβαρό περιοδικό του χώρου, και δεν αναφέρομαι μόνο στην Ελλάδα;
Το Widescreen Review ειναι το μοναδικο σοβαρο περιοδικο...

Reaction score
0

Αν Ο Παναγιώτης κατάλαβε πως έχω την παιδιάστικη νοοτροπία που περιγράφει πέφτει πολύ έξω. Το ότι μια δεδομένη περίοδο συμβαίνει να ισχύει πως ο ΙΝ83 είναι κορυφαίος, δεν κάνει τα γραφόμενά μου λιγότερο αξιόπιστα.

Το ότι σε κάποιους μήνες αυτό δεν θα ισχύει, είναι μαθηματικά σίγουρο. Και τότε θα καταλάβει πόσο έξω έπεσε στην κρίση του για μένα.

Reaction score
0

Δηλαδή Αντρέα θέλεις να πεις πως υπάρχει έστω και ένα περιοδικό που δεν επηρεάζεται από τα έσοδα διαφήμισης, φανερά η κρυφά και γράφει μόνο για το καλό του καταναλωτή .

Μήπως μιλάμε για άλλο πλανήτη;

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
731

Δηλαδή Αντρέα θέλεις να πεις πως υπάρχει έστω και ένα περιοδικό που δεν επηρεάζεται από τα έσοδα διαφήμισης, φανερά η κρυφά και γράφει μόνο για το καλό του καταναλωτή .

Μήπως μιλάμε για άλλο πλανήτη;
Μιχαλη, το μονο που ξερω ειναι πως ειναι σοβαρο ειδικα εαν το
συγκρινει κανεις με τα αλλα...φυλλαδια που κυκλοφορουν.
Τωρα, εαν επηρεαζεται απο διαφημισεις κλπ, πως μπορω να το ξερω?

Reaction score
0

Μπορείς να το ξέρεις από κριτικές που κάνει σε προϊόντα για τα οποία έχεις προσωπική αντίληψη. Τέλος πάντων το θέμα μας δεν είναι αυτό.
Και εγώ έχω τις επιφυλάξεις μου για το συγκεκριμένο περιοδικό που ανέφερα.

Αναφέρθηκα στα γραφόμενά του για να τεκμηριώσω κυρίως , πως μπορεί ένα φτηνότερο μηχάνημα να βάζει τα γυαλιά σε ακριβότερα.

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
731

Μπορείς να το ξέρεις από κριτικές που κάνει σε προϊόντα για τα οποία έχεις προσωπική αντίληψη. Τέλος πάντων το θέμα μας δεν είναι αυτό.
Και εγώ έχω τις επιφυλάξεις μου για το συγκεκριμένο περιοδικό που ανέφερα.

Αναφέρθηκα στα γραφόμενά του για να τεκμηριώσω κυρίως , πως μπορεί ένα φτηνότερο μηχάνημα να βάζει τα γυαλιά σε ακριβότερα.
Η αληθεια Μιχαλη ειναι πως δεν συμφωνω και πολυ μαζι του-μιλαω για το
Widescreen Review-ειδικα σε καποια τελευταια τευχη που επεσαν στα
χερια μου.
Αυτο ομως δεν συνεπαγεται πως οι κριτικοι του "τα πιανουν"
Και παλι, θεωρω πως ειναι το μοναδικο σοβαρο περιοδικο παγκοσμιως
που ασχολειται με εικονα.

Reaction score
15.548

Κανενα περιοδικο δεν γραφει αντικειμενικα αρθρα....

Ακομα και αυτο που αναφερει ο Ανδρεας.....
Απλα οπως ειπε,ειναι καλυτερο απο τα υπολοιπα για εκεινον...
Εγω προσωπικα δεν διαβαζω περιοδικα....
Εαν παρω περιοδικο(σπανια..εχω να παρω ενα χρονο..και)θα το παρω για να δω τι καινουριο εχει βγει και να χαζεψω με τις σαχλαμαρες που γραφουν.....
Ας ειναι καλα το internet...!!!!!!

Mιχαλη εχω την εντυπωση οτι ξαναερωτευτηκες στα "γεραματα".....!!!!!!:116:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.681
Members
38.730
Νεότερο μέλος
Tasos Tsekouras