Γιατι?

Reaction score
264
Θελω να εκφρασω τη γνωμη μου για το θεμα γελοιοι vs σοβαροι.Αφου διαβασα ολα τα ωραια αυτα περι σοβαρων-καραγκιοζιδων- ουρολογων κτλ
θελω να πω ενα μεγαλο Γ Ι Α Τ Ι ?????.

Γιατι θα πρεπει να μαλωνουνε καποιοι μεσα απο την σελιδα αυτην εδω του avsite?Νομιζα οτι ολοι μας εδω ειμαστε για να κουβεντιαζουμε ομορφα και πολιτησμενα ωστε να βοηθαει ο ενας τον αλον, με τις γνωσεις και τισ εμπειριες του, προκειμενου να προαγουμε το θεμα της ποιοτητας και σωστης προβολης μηχανηματων και ανθρωπων που δραστηριοποιουνται γυρω απο το θεμα της μουσικης γενικοτερα.Θα κανουμε την πλακα μας, θα πειραξουμε λιγο αυτους που τσιμπανε με το παραμικρο για να γελασουμε,θα ριξουμε και καμια ατακα να ''τσατιστει'' κανενα ''θυμα'' της ομορφης παρεας μας,αλλα ρε παιδακι μου οχι να
παμε και στον αρειο παγο.Ελεος πλεον.

Δεν παιρνω το μερος κανενος απο τους αντιδικους, δεν ξερω τι ειναι αυτο που τους κανει ''εχθρους'', απλα θελω να πω σε ολους οτι τετοιες κοντρες θα πρεπει να σταματισουνε γιατι μονο στεναχωριες φερνουνε.

Ευχαριστω ολους οσους διαβασανε αυτες τις γραμμες που εγραψα και συμφωνισανε μαζι μου.

Κ Α Λ Η Χ Ρ Ο Ν Ι Α:happy_4:

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.940
Members
38.521
Νεότερο μέλος
mgm