Εχουν δικιο...
Εχουν δουλεια εκει και δεν εχουν χρονο για... βαρυσημαντες πληροφοριες...
Παντως εγω οταν βλεπω κατι τετοια σε δημοσιες υπηρεσιες (''οχι ερωτησεις εδω'' κλπ) παω και ρωταω, επιτηδες...
Αχτι εχω τους εργαζομενους στο ΙΚΑ...
Με την εφορια δεν εχω και πολλα παρε-δωσε...
Η αληθεια ειναι οτι δεν εχω καθολου ''παρε''...
Μονο ''δωσε''... :evil:
Εδω στην Πάτρα, θα το ξέρει και ο Γιάννης, στην Γ'ΔΟΥ στο ταμείο υπάρχει ο πλέον αγενέστατος υπάλληλος ever. Έχει κολλήσει στο γκισε ταμπέλες <<μην ενοχλείτε>>,<<όχι πληροφορίες εδώ>> και άλλα τέτοια. Μιλάμε, είναι αχαρακτήριστος. Κάθε φορά θέλω να του ρίξω μερικές μπουνιές αλλά όλο το μετανιώνω.
Στο ΙΚΑ της περιοχης μου ειναι ενας που ΔΕΝ δουλευει ΚΑΘΟΛΟΥ.
Οσες φορες εχω παει δεν κανει τιποτα...
Τελευταια φορα, ενω γινεται πανικος και ειμαι στην ουρα για κανα 2ωρο τον παρακολουθω και βλεπω οτι ολη αυτην την ωρα ειναι πισω απο τον κισε και δεν κανει τιποτα...
Επαιζε με ενα στυλο, κοιταγε το ταβανι κλπ... (ηθελα να πηδηξω μεσα και να του σκασω μερικα χαστουκια).
Ε, καποια στιγμη σηκωνεται, τεντωνεται, ξεφυσαει βαρια (οπως οταν εχεις πηξει στη δουλεια) και λεει στους αλλους που δουλευαν... "Παω στο φουρνο. Θελετε τιποτα?"
Νίκο μας "έστειλες" πάλι!!!
Ρε συ, μπας και είσαι βοηθός του Μάκη και μας το κρύβεις τόσο καιρό?? :mrgreen: :mrgreen:
Παιδιά, αν αρχίσουμε να πλακώνουμε στις μπουνιές κάθε δημόσιο υπάλληλο που δεν δουλεύει......μας βλέπω world champions στο μποξ στους Ολυμπιακούς του Πεκίνο!!!