Για Χρηστες Dsl

Reaction score
6
Παρακαλω ενημερωστε εαν αυτην την ωρα εχετε προβλημα στo downstream του DSL σας, ανεξαρτητου εταιρειας.
Γιατι;
Ειναι η τριτη φορα μεσα σε δυο μηνες που η vivodi εχει τετοιο προβλημα και η δικαιολογια τους παντα ειναι οτι φταιει ο ΟΤΕ.
Πριν απο λιγο μου ειπαν οτι το προβλημα ειναι γενικο σε ολες τις εταιρείες του χωρου.

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
305
εγώ με Hol δεν εχς προβλημα...

είχα πριν λιγες μέρες και όντως έφταιγε ο (Π)ΟΤΕ...
Γινόταν κάποιες εργασίες και την πληρωνε ο καταναλωτής όπως πάντα!!!

Reaction score
0
Aνδρεα...για μπορεσεις να βρεις τι φταει..πρεπει να τα παρεις απο την αρχη.
Vivodi εχεις μονο ως παροχο με γραμμη απο Οτε ή εχεις γραμμη και απο αυτη (full llu ή shared)?
Εαν εχεις γραμμη απο Οτε πιθανοτερο προβλημα ειναι το πιτταρισμενο dslam και οι αναβαθμισεις με προβληματα που κανει στα siemens dslam.
Eαν παλι εχεις γραμμη απο Vivo τοτε μαλλον ευθυνεται αυτη.
Επειδη το helpdesk αυτης ειναι.....(να μην το χαρακτηρισω) ζητα να μιλησεις με τεχνικο και οχι με τις τηλεφωνητριες (οι τεχνικοι τουλαχιστον στην πλειονοτητα ειναι εξυπηρετικοι και γνωστες)
Εγω τουλαχιστον 6 μηνες που εχω τη γραμμη (full llu) ποτε δεν ειχα προβλημα με την ταχυτητα και πλεον εχω και καλα ping.
Aυτα βεβαια στην Αθηνα.

Reaction score
6
Κωστα ειμαι στην πρωτη περιπτωση.Απο την αλλη ομως φοβαμαι να την κανω foul vivodi καθως μου εχουν σπασει τα νευρα με τις ταχυτητες τους.
Απο το Σαββατο εως και τωρα που γραφω κατεβαζω με 5 -7k .
Δυστηχως ολη μερα ελειπα και δεν ειχα τον χρονο να τους παρω για να τους τα ψαλω.
Αν ειναι ποτε δυνατον#$@!%

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
305
Η ταχύτητα με την οποία κατεβάζεις έχει πρωτίστως να κάνει με τον (Π)ΟΤΕ στην περίπτωσή σου, μιας και περνάς από το DSLAM του. Και λόγω της ζήτησης ο (Π)ΟΤΕ έχει τιγκάρει τα DSLAM σε μερικές περιοχές Αθήνα -Θεσσαλονίκη.

Στην περίπτωση με full vivodi είσαι πλήρως ανεξάρτητως από τον (Π)ΟΤΕ μιας και τον παρακάμπτεις!!!

Όσοι έχουν full vivodi έχουν άλλα προβλήματα (κυρίως εξυπηρέτησης) αλλά όχι ταχύτητας....

Reaction score
6
To προβλημα τους ειναι οτι δεν εχουν κανει peer connection agreements με το AIX και δεν εχουν αγορασει επαρκες διεθνες bandwidth. Αρα λοιπον πουλανε vaponware χωρις να εχουν προετοιμαστει για αυτο. Μολις λοιπον μαζεψουν χρηματα απο τον κοσμακη ΘΑ αγορασουν bandwidth, επισης ψευδως καταλογιζουν στον ΟΤΕ το προβλημα μιας και το προβλημα τους ειναι στις διεθνεις ΚΑΙ ΜΟΝΟ συνδεσεις.
Επισης ομολογια απο εναν του Helpdesk τους "και foul vivodi να ειχατε παλι θα ειχατε αυτο το προβλημα καθως φταιει ο ΟΤΕ".

Και να ταν μονο αυτο.
Απο τον Αυγοστο τους εχω πληρωσει τα 35 ευρω που ειναι το τελος ενεργοποιησεις.
Τον Σεπτεμβρη μου το ξαναζητανε.
Τους απαντω πως το πληρωσα.
Μου λενε οκ θα το αφαιρεσουμε απο τον επομενο λογαριασμο.
Οκτώβριος. Ο λογαριασμός ερχεται κανονικα χωρις καμια μειωσει.
Τους ενημερωνω.
Απαντουν "μα εμεις δεν εχουμε παραλαβει καμια απόδειξη οτι εχετε πληρώσει"
Μα τοτε .πως ειναι δυνατον τους λεω να ειμαι συνδρομητής εδω και 2,5 μηνες χωρις να εχω πληρωσει.Ψαξτε το σας στο εχω στειλει με fax.
Αλλα που να το βρουν. Ξαναστελνω με mail την απόδειξη καταθεσης χρημάτων πριν απο λιγο.
Μηχανογράφηση για τα μπαζα.
Επισης κατι ακομη και σε αυτο ας με ενημερωσουν και αλλοι συνδρομητές της Vivodi.
O πρωτος μου λογαριασμος μου ήρθε διπλος .Δηλ. για δυο μηνες.
Τοτε οταν τους ρώτησα για πιο λογο μου ειπαν πως πρόκειται για λαθος και θα αφαιρεθούν μαζι με τα 35 ευρω της ενεργοποίησης απο τον επομενο λογαριασμο.
Οπως προείπα τιποτα δεν αφαιρέθηκε και πριν απο λιγο οταν τους ρωτησα για αυτο μου ειπαν πως ειναι τακτικη της εταιρίας για το DSL να προπληρώνεται.
Αυτο ρε παιδια ισχύει η συνεχιζουν να με δουλευουν;
Οσοι καναν συνδεση τους πηραν δυο μηνιάτικα μπροστα; Κατι σαν το ενοίκιο;
Μηπως ειμαι πολύ ψύχραιμος;

Reaction score
0
Ανδρέα, εγώ κέντρο Θεσσαλονίκης - ΕΡΜΟΥ, με Οτενετ σε 384/128 δεν έχω κανένα πρόβλημα, εκτός από τις ώρες αιχμής βεβαίως που κατεβάζω περίπου με 25-30kbps, αλλά όλες τις υπόλοιπες full 40 kbps. Το μηχάνημα μου δε κλείνει ποτέ και συνέχεια κατεβάζει εδώ και 2 μήνες!
Μήπως να φταίει η Vivodi?

Τελευταια Μηνυματα

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.893
Members
38.517
Νεότερο μέλος
DimAster