Για μουντιάλ τι;

Reaction score
0
Καλησπερα.Θελω να αγορασω ενα βιντεοπροβολεα για εξωτερικο χωρο μαγαζιου (κατω απο περγολα) για τα ματσακια το καλοκαιρι (ωρες 19:00 απογευμα-22:00 βραδυ 23:00 klp).Δε ξερω πολλά σχετικα με το σπορ σας αλλά απο οτι εχω διαβασει εδω σε σας, μετραει πολύ η φωτεινότητα για αυτο που τον θελω. έτσι ενώ ήμουν έτοιμος να παρω τον benq 1300 ή w1400 ή ακόμα και τον ασυρματο w1500 (δεδομένου πως τον χειμόνα είναι κλειστό το μαγαζι και καλο θα τανε να ναι καλος ο προβολέας για να τον εχω και σπίτι) μήπως να ανέβω σε φωτεινότητα και να πάω στα 3000 lmns του th681 που είναι και φθηνότερος και είναι fullhd με 144hz για εναλαγες των ματς κλπ;ή δεν έχουν μεγάλη διαφορά τα 2200 με τα 3000?πανε αναλογικά αυτα είναι περι τα 25-30% φωτεινότερος?αξίζει αυτή η διαφορά ή εξ αρχης ξεχνάω τα ματσάκια στις 19:00?
προτεραιότητα μου είναι η επαγγελματική του χρήση, περιορισμούς χώρου δεν έχω, ταβάνι μου ειναι τα 1400 του μηχανήματος φτάνει μόνο να ναι καλο το βάλιου και οθόνη θα πάρω μια απλή που προτεινετε και ας την αλλαξω του χρόνου
Θα μου ήταν χρήσιμο να με συμβουλεψετε γιατι αυτες τις μέρες λέω να το μπουμπουνισω
ευχαριστω πολύ και συνεχίστε την καλή δουλειά που κάνετε εδω

loggeo

Projectors
Moderator
Reaction score
9.791
Προσωπική άποψη: Μια χαρά είναι ο benq w1400, ειδικά αφού θα τον έχεις και στο σπίτι τον χειμώνα.

Reaction score
8.350
εξαρταται πώς πεφτει το φως στις 7μμ.Αν σου πεφτει νταλα πανω στην οθονη,δεν θα βλεπεις οσα λουμεν και να βαλεις.Αν εχει καπως σκια(λες κατω απο περγκολα),με τον Μπενεκιου θα βλεπεις καπως υποφερτα μεχρι να σκοτεινιασει.Προπαθησε λοιπον να σκιασεις καπως την οθονη,απο την πλευρα που πεφτει ο ηλιος.

Reaction score
0
w1400 ε?
Ναι θα τον βαλω σε σκιερό μερος αλλα οπως και να το κανεις το φως θα ναι καπως εντονο
δηλαδη λετε οτι με 2200 lmns θα ειμαι οκ?λογικα παιζει και το μεγεθος προβολης της εικονας?θελω να πω μετραει και ποσες ιντσες θα ριχνεις ε?
δεν θελω κανα γιγαντιο μεγεθος,ετσι οπως βλεπω την τηλεωραση μου που ειναι 40 ιντσες υπολογιζω πως θελω το τετραπλασιο της δηλαδη γυρω στις 80.
Με 2200 lmns και σκια λοιπον θα μαι καλα?

loggeo

Projectors
Moderator
Reaction score
9.791
w1400 ε?
Ναι θα τον βαλω σε σκιερό μερος αλλα οπως και να το κανεις το φως θα ναι καπως εντονο
δηλαδη λετε οτι με 2200 lmns θα ειμαι οκ?λογικα παιζει και το μεγεθος προβολης της εικονας?θελω να πω μετραει και ποσες ιντσες θα ριχνεις ε?
δεν θελω κανα γιγαντιο μεγεθος,ετσι οπως βλεπω την τηλεωραση μου που ειναι 40 ιντσες υπολογιζω πως θελω το τετραπλασιο της δηλαδη γυρω στις 80.
Με 2200 lmns και σκια λοιπον θα μαι καλα?
Τα lumens για τις ίντσες είναι και πολλά. Απλά όσο περισσότερο περιβάλλοντα φωτισμό έχεις, τόσο πιο "ξεπλυμένη" θα φαίνεται η εικόνα.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.152
Members
38.663
Νεότερο μέλος
kyrios_nikos