Καλησπερα.Θελω να αγορασω ενα βιντεοπροβολεα για εξωτερικο χωρο μαγαζιου (κατω απο περγολα) για τα ματσακια το καλοκαιρι (ωρες 19:00 απογευμα-22:00 βραδυ 23:00 klp).Δε ξερω πολλά σχετικα με το σπορ σας αλλά απο οτι εχω διαβασει εδω σε σας, μετραει πολύ η φωτεινότητα για αυτο που τον θελω. έτσι ενώ ήμουν έτοιμος να παρω τον benq 1300 ή w1400 ή ακόμα και τον ασυρματο w1500 (δεδομένου πως τον χειμόνα είναι κλειστό το μαγαζι και καλο θα τανε να ναι καλος ο προβολέας για να τον εχω και σπίτι) μήπως να ανέβω σε φωτεινότητα και να πάω στα 3000 lmns του th681 που είναι και φθηνότερος και είναι fullhd με 144hz για εναλαγες των ματς κλπ;ή δεν έχουν μεγάλη διαφορά τα 2200 με τα 3000?πανε αναλογικά αυτα είναι περι τα 25-30% φωτεινότερος?αξίζει αυτή η διαφορά ή εξ αρχης ξεχνάω τα ματσάκια στις 19:00?
προτεραιότητα μου είναι η επαγγελματική του χρήση, περιορισμούς χώρου δεν έχω, ταβάνι μου ειναι τα 1400 του μηχανήματος φτάνει μόνο να ναι καλο το βάλιου και οθόνη θα πάρω μια απλή που προτεινετε και ας την αλλαξω του χρόνου
Θα μου ήταν χρήσιμο να με συμβουλεψετε γιατι αυτες τις μέρες λέω να το μπουμπουνισω
ευχαριστω πολύ και συνεχίστε την καλή δουλειά που κάνετε εδω
προτεραιότητα μου είναι η επαγγελματική του χρήση, περιορισμούς χώρου δεν έχω, ταβάνι μου ειναι τα 1400 του μηχανήματος φτάνει μόνο να ναι καλο το βάλιου και οθόνη θα πάρω μια απλή που προτεινετε και ας την αλλαξω του χρόνου
Θα μου ήταν χρήσιμο να με συμβουλεψετε γιατι αυτες τις μέρες λέω να το μπουμπουνισω
ευχαριστω πολύ και συνεχίστε την καλή δουλειά που κάνετε εδω