Για να ακούσω: XPERIA, OMNIA ή DIAMOND?

Reaction score
51
Για βοηθάτε παλικάρια μου!! :107:

Σκέφτομαι (λόγω επιδοτήσεων σε 1+ μήνα) να χτυπήσω κάποιο windows mobile με επαγγελματική χροιά.

Όχι....Δεν σκέφτομαι καν το iPhone. Είναι εκτός κουβέντας.

Βρίσκομαι ανάμεσα στις:
XPERIA, OMNIA, DIAMOND

Ποια τα πλεονεκτήματά τους και ποια τα μειονεκτήματα.....
Αυτονομία?
Δυνατότητες?
Ποιότητα κατασκευής?
After sales? Τι παίζει?

Υπάρχει κάτι που να τα ξεχωρίζει μεταξύ τους ή οι δυνατότητές τους είναι οι ίδιες?
Από τιμές?
Έχω δει περίπου στα 550€ για OMNIA & DIAMOND
αλλά 750+ για το XPERIA
Αξίζει τόσο μεγάλη διαφορά στην τιμή??

Μια μικρή λεπτομέρεια....
Δεν καίγομαι για το extra (κρυφό) πληκτρολόγιο qwerty του XPERIA. Και αν τα extra 200€ οφείλονται σε αυτό.......άντε γεια Xperia.....

Θα ήθελα μια κουβέντα πάνω στο ζητούμενο.
Και οποιαδήποτε παραπομπή δεκτή!

Ευχαριστώ προκαταβολικά! :107:

Reaction score
51
Απάντηση: Για να ακούσω: XPERIA, OMNIA ή DIAMOND?

Και κάτι ακόμα......

Δεν είμαι ο τύπος του Hard reset κλπ
Θέλω να δουλεύει και μάλιστα σωστά από την αρχή.....
Ναι, θα βάλω προγραμματάκια αλλά όχι τίποτε υπερβολές.

Και θα προτιμούσα θύρα για κάρτα mini/microSD που δυστυχώς το HTC δεν έχει..........:122:

Και μου αρέσει πολύ σε εμφάνιση το OMNIA. Αλλά φρενάρω γιατί δεν ξέρω τι παίζει με την αντιπροσωπεία..........

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
309

Το ίδιο δίλημμα έχω κι εγώ αυτές τις μέρες.

Το Samsung είναι το πιο πλήρες σαν πακέτο. Στο Diamond η έλλειψη κάρτας μνήμης και η μικρή αυτονομία το καθιστούν λιγότερο εύχρηστο. Στο Xperia η τιμή του νομίζω ότι είναι υπερβολική...

Reaction score
5
Σύμφωνα με αυτά που λένε μετά τις πρώτες φωρτήσει, η μπαταρία "στρώνει" και το κινητό φτάνει τις 2 μέρες. Την παραπάνω μνήμη για ποιο λόγο ρε παιδιά; Έχει 4GB ενσωματομένη. Έχετε χρησιμοποιήσει ποτέ παραπάνω;

Reaction score
175

Σε Samsung θε κοιτουσα μονο εως κλιματιστικο αντε και tv μεχρι 25'' Γιαννη.

Για το XPERIA δεν εχω αποψη ακομη. Απο οσα διαβαζω δεν με επεισε ακομη.

Για το διαμαντι τι να πει κανεις; Το θεμα αυτονομια ειναι σχετικο. Αν π.χ. τα πιασω εγω πανω απο 6 ωρες δεν θα αντεξει. Με λογικη χρηση (οχι gps), κανει για ενα νορμαλ ανθρωπο.

Έχω δει περίπου στα 550 για OMNIA & DIAMOND
Και στην τιμη αυτη νομιζω πως θα αποφασισεις πιο ευκολα.

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Re: Απάντηση: Για να ακούσω: XPERIA, OMNIA ή DIAMOND?

Για το διαμαντι τι να πει κανεις; Το θεμα αυτονομια ειναι σχετικο. Αν π.χ. τα πιασω εγω πανω απο 6 ωρες δεν θα αντεξει. Με λογικη χρηση (οχι gps), κανει για ενα νορμαλ ανθρωπο. Και στην τιμη αυτη νομιζω πως θα αποφασισεις πιο ευκολα.
+1
Το έχω από την Δευτέρα και το προτίμησα γιατί είναι πιο "μαζεμένο" σαν συσκευή. Τα περί αυτονομίας, είναι μάλλον υπερβολές. Το τηλέφωνο είναι κουκλί, είναι user friendly και ψένει και τοστ. Είχα χρόνια να πιάσω στα χέρια μου windows συσκευή αλλά η προσαρμογή έγινε σε χρόνο dt. Πραγματικά δεν μπορώ να βρω κουσούρι, πέραν του ηλίθιου προγράμματος active sync του π@π@ρα του Bill (τα symbian έχουν πολύ καλύτερο) ΚΑΙ των άπειρων δαχτυλιών που φαίνονται όσο προσεκτικός κι αν είσαι, στο πραγματικά εκπληκτικό φινίρισμα.

...

GTX

Reaction score
39
Εγώ λέω να πάω για Xperia πάντως, ποτέ δε τα συμπάθησα τα Samsung και με το diamond που έχω παίξει δεν τρελάθηκα.

Reaction score
14

Έχετε διαβάσει τις ανακοινώσεις που έβγαλε η ACE σχετικά με το Diamond, χώρα προέλευσης και service?

Reaction score
0

Εγω δεν εχω πιασει κανενα...Εκτος απο το διαμαντι το οποιο δεν με επεισε..Νομιζω τι το samsung ειναι οτι καλυτερο9αν και με χαλαει λιγο η αναληση της οθονης :107:

Reaction score
3
Απάντηση: Re: Για να ακούσω: XPERIA, OMNIA ή DIAMOND?

Εγώ λέω να πάω για Xperia πάντως, ποτέ δε τα συμπάθησα τα Samsung και με το diamond που έχω παίξει δεν τρελάθηκα.
+1,
αργεί όμως η SE και μου φαίνεται ότι τα "ευρά" θα πάνε αλλού :144:

Reaction score
51

Σύμφωνα με αυτά που λένε μετά τις πρώτες φωρτήσει, η μπαταρία "στρώνει" και το κινητό φτάνει τις 2 μέρες. Την παραπάνω μνήμη για ποιο λόγο ρε παιδιά; Έχει 4GB ενσωματομένη. Έχετε χρησιμοποιήσει ποτέ παραπάνω;

Την υποδοχή για SD δεν την χρειάζομαι Λάμπρο για παραπάνω ΜΡ3 ή βιντεάκια κλπ......Την χρειάζομαι καθαρά για λόγους ασφαλείας (back up)...Ακόμα και σε ολοκληρωτική καταστροφή του κινητού έχεις πάντα σε ασφαλές μέρος τα πάντα.
Αγοράζει κανείς πλέον κάρτες SD των 4GB με γύρω στα 15€ και έχει το κεφάλι του ήσυχο!!

Reaction score
5
Μα με το PC σου μπορείς να κανεις την ίδια δουλειά. Και όχι μόνο αυτό. Κρατας backup από τα πάντα και τα επαναφέρεις σχεδόν σε οποιοδήποτε άλλο λειτουργικό της αγορας.

Reaction score
51

Σε Samsung θε κοιτουσα μονο εως κλιματιστικο αντε και tv μεχρι 25'' Γιαννη.
Βγάζουν προβλήματα? Κακή αντιπροσωπία? Τι παίζει τελικά?
Το ΟΜΝΙΑ δεν είναι ένα οποιοδήποτε κινητό από την άλλη. Θεωρώ ως ναυαρχίδα της εταιρίας, να είναι προσεγμένο......

Και στον τομέα αισθητική το θεωρώ το καλύτερο!! :107:

Για το XPERIA δεν εχω αποψη ακομη. Απο οσα διαβαζω δεν με επεισε ακομη.
Μάλλον είναι το θέμα κόστους.....Χώρια που αν το καθυστερήσει κι άλλο η SONY μάλλον θα φάνε τα μούτρα τους όπως και στο προηγούμενο......

Για το διαμαντι τι να πει κανεις; Το θεμα αυτονομια ειναι σχετικο. Αν π.χ. τα πιασω εγω πανω απο 6 ωρες δεν θα αντεξει. Με λογικη χρηση (οχι gps), κανει για ενα νορμαλ ανθρωπο.
Ποιος σου είπε ότι είμαι νορμάλ?? :138:
Θέλω να κρατάει εύκολα δύο μέρες......

Και στην τιμη αυτη νομιζω πως θα αποφασισεις πιο ευκολα.
Τα χρήματα που ζητούν στην SONY έχουν μεγάλη διαφορά....Και μάλλον αποκεφαλίζουν το XPERIA πριν καν κυκλοφορήσει....

Reaction score
51

Μα με το PC σου μπορείς να κανεις την ίδια δουλειά. Και όχι μόνο αυτό. Κρατας backup από τα πάντα και τα επαναφέρεις σχεδόν σε οποιοδήποτε άλλο λειτουργικό της αγορας.
Συμφωνώ.....Αλλά το οποιοδήποτε back up μπορώ να το κάνω παντού και όποτε θέλω, χωρίς να χρειάζομαι pc......Και είναι σημαντική αυτή η ελευθερία κίνησης. Τι κόστος θα είχε άλλωστε?

Reaction score
51
Απάντηση: Re: Απάντηση: Για να ακούσω: XPERIA, OMNIA ή DIAMOND?

+1
Το έχω από την Δευτέρα και το προτίμησα γιατί είναι πιο "μαζεμένο" σαν συσκευή. Τα περί αυτονομίας, είναι μάλλον υπερβολές. Το τηλέφωνο είναι κουκλί, είναι user friendly και ψένει και τοστ. Είχα χρόνια να πιάσω στα χέρια μου windows συσκευή αλλά η προσαρμογή έγινε σε χρόνο dt. Πραγματικά δεν μπορώ να βρω κουσούρι, πέραν του ηλίθιου προγράμματος active sync του π@π@ρα του Bill (τα symbian έχουν πολύ καλύτερο) ΚΑΙ των άπειρων δαχτυλιών που φαίνονται όσο προσεκτικός κι αν είσαι, στο πραγματικά εκπληκτικό φινίρισμα.

...

Τι δυσκολία παρουσιάζει με το active Νικόλα? Δεν το έχω δει live και δεν ξέρω.....Από κολλήματα έχει κάνει τίποτε?
Τελικά πόσο κρατάει η μπαταρία??

Ανέβασε και καμιά φωτό βρε τράγο....:116:

Reaction score
51

Για μένα omnia. Δεν υπάρχει λόγος να φοβάσαι την samsung στα κινητά.
Μου αρέσει πολύ!! Είναι μακράν το ομορφότερο για μένα.....Ελπίζω και αξιόπιστο

Το Omnia έφαγε ένα χοντρό θάψιμο από το Gizmodo στην IFA. Κρίμα γιατί μου ψιλοάρεσε.
Θα το διαβάσω αργότερα...Δεν προλαβαίνω τώρα. Ευχαριστώ! :107:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.596
Members
38.719
Νεότερο μέλος
brokenexe