Για να ακούσω: XPERIA, OMNIA ή DIAMOND?

Reaction score
14
Απάντηση: Re: Απάντηση: Για να ακούσω: XPERIA, OMNIA ή DIAMOND?

Τι δυσκολία παρουσιάζει με το active Νικόλα? Δεν το έχω δει live και δεν ξέρω.....Από κολλήματα έχει κάνει τίποτε?
Τελικά πόσο κρατάει η μπαταρία??

Ανέβασε και καμιά φωτό βρε τράγο....:116:
Δεν έχει πρόβλημα.

Reaction score
51
Απάντηση: Re: Για να ακούσω: XPERIA, OMNIA ή DIAMOND?

Εγω δεν εχω πιασει κανενα...Εκτος απο το διαμαντι το οποιο δεν με επεισε..Νομιζω τι το samsung ειναι οτι καλυτερο9αν και με χαλαει λιγο η αναληση της οθονης :107:
Δε με χαλάει η ανάλυση της οθόνης. Ίσως να ταιριάζει καλύτερα και το destinator σε αυτή!

Εγώ λέω να πάω για Xperia πάντως, ποτέ δε τα συμπάθησα τα Samsung και με το diamond που έχω παίξει δεν τρελάθηκα.
Ακριβό βρε Γιώργο το Xperia.....200€ παραπάνω....Γιατί?

+1,
αργεί όμως η SE και μου φαίνεται ότι τα "ευρά" θα πάνε αλλού :144:
Σωστός Jo....

Reaction score
14
Απάντηση: Για να ακούσω: XPERIA, OMNIA ή DIAMOND?

Αντιγράφω λοιπόν από την ACE HELLAS:

Είναι ευχάριστο το γεγονός ότι λόγω της έλλειψης του Ελληνικού Touch Diamond έχουν ξεκινήσει οι εισαγωγές Αγγλικών συσκευών από το εξωτερικό από διάφορες Ελληνικές εταιρίες.

Οι συγκεκριμένες συσκεύες δεν μπορούν να αναβαθμιστούν σε Ελληνικές συσκευές και δεν παρέχεται υποστήριξη για αυτές (παρέχεται service μόνο σε Ευρωπαϊκές συσκευές).

Συνεπώς να ενημερώσουμε για άλλη μια φορά ότι σύμφωνα με το νόμο οι συσκευές της ACE-Hellas, φέρουν απέξω από τη συσκευασία αυτοκόλλητο της ACE-Hellas όπου αναφέρεται ο εισαγωγέας.
Μέσα υπάρχει επιπλέον αυτοκόλλητο ασφαλείας.

Έχουμε λάβει παραπάπονα καταναλωτών ότι έχουν αγοράσει Αγγλικές συσκευές από τις παρακάτω αλυσίδες:

πλαίσιο
Vodafone
Wind

Δεν αποκλείεται κάποιο κατάστημα είδικα Vodafone και Wind να διαθέτει και συσκευές της ACE-Hellas καθώς κάποια καταστήματα είναι franchise και μπορεί να έχουν αγοράσει συσκευές από το τμήμα χονδρικής της Cosmote / Γερμανός.

Παρακαλούμε ελέγχετε για τα αυτοκόλλητα του εισαγωγέα και επιπλέον εαν ακόμη έχετε υποψία ότι η συγκεκριμένη συσκευή μπορεί να μην είναι της ACE-Hellas, μπορείτε να μας καλέσετε στο 2106068688 και να μας δώσετε το ΙΜΕΙ ώστε να το εξακριβώσουμε.

Διευκρινίζεται ότι η ACE-Hellas θα έχει στη διάθεση της ξανά από την HTC Ελληνικές συσκευές σε 15 ημέρες περίπου - οπότε και θα μπορεί να προμηθεύσει απευθείας τις παραπάνω αλυσίδες με Ελληνικές συσκευές (εφόσον βέβαιας τις ζητήσουν).

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
100.274

Ένας από τους λόγους που καθυστερεί το XPeria είναι λόγω των προβλημάτων στη "συμμαχία" Sony με Ericsson. Τα αποτελέσματα δεν ήταν θετικά και ήδη η Sony έχει δηλώσει ανεπίσημα ότι αν δεν υπάρξει βελτίωση μέσα στο 2009, θα διακόψει τη συνεργασία με την Ericsson.

Οπότε κάθε κίνηση από δω και πέρα πρέπει να είναι μελετημένη διεξοδικά γιατί δεν υπάρχουν περιθώρια λανθασμένων ενεργειών.

Reaction score
54
To δικό μου δίλλημα ειναι μεταξυ experia, diamond pro και android (γιατι οχι?!)
Το experia επισημα πια βαδίζει για release αρχες Οκτωβριου σε Αγγλια, Γερμανια.
Επισης τα νεότερα απο το μέτωπο:
http://www.engadget.com/2008/09/03/sony-ericsson-releases-sdk-for-xperia-x1-panel-interface/

Αν και ακριβότερο ολων, το experia ειναι το μονο με οθονη 3" σε σχεση με τη 2,8" του diamond & diamond pro που θεωρω μικρη.
Ομως δεν γνωριζουμε τιποτα για το experia. Ποσο καλο πχ ειναι το gps module του? (σε σχεση με το πολυ καλο του diamond)

Το omnia δεν θα το σκεφτομουν καν λογο αναλυσης οθονης. Η οθόνη του diamond ειναι απλα απιστευτη. Δεν θα γυριζα ποτε πισω σε qvga οθονη. Οσοι εχουν παιξει με τη vga του diamond νομιζω θα συμφωνησουν μαζι μου. Και το garmin αλλα και το destinator 7 τρεχουν αψογα στην οθονη του diamond.

Τωρα οσο αφορα το diamond που το εχω χρησιμοποιησει για αρκετο καιρο: μικρη αυτονομια οπου ουσιαστικα σημαίνει φορτιση καθε μερα. Το προβλημα λύνεται αυτοματα με το diamond pro το οποιο φορα μεγαλυτερη μπαταρια. Επισης εχουν γραφτει τα καλυτερα για το πληκτρολογιο του diamond pro παρολο που δεν γεμιζει το ματι λογο μεγεθους.

Τελος το android...ερμ.....απλα ειμαι περιεργος να δω τι φρουτο θα μας βγει. Οκτωβριο λενε για release.

Γνωμη μου, περιμενε μεχρι τελος Οκτωβριου και πριν παρεις το experia διαβασε μπολικα reviews.

Reaction score
0

Γιαννη απο οτι ξερω τουλαχιστον lg και samsng εχουνε πολυ καλο aftersale και service...Θα περιμενω και εγω να δοκιμασω το omnia γιατι το diamond με απογοητευσε...Σαν gps και εφαρμογες...ανοιξα 2εφαρμμογες και στην 3η κολλησε..Ημουνα φανατικος με το diamond...Απο την αλλη ειναι και η αναλυση η οποια ειναι μεν φοβερη αλλα τα πιο πολλα προγραμματα ειναι για 240-320...Το sony ειναι πολυ ακριβο και δεν μου αρεσει σχεδιαστηκα..Το ποιο καλο ειναι να πας σε ενα καταστημα να τα δεις..Αλλα εχω την εντυπωση οτι το omnia ειναι κορυφη αυτην την στιγμη

Reaction score
0

Γιαννη απο οτι ξερω τουλαχιστον lg και samsng εχουνε πολυ καλο aftersale και service...Θα περιμενω και εγω να δοκιμασω το omnia γιατι το diamond με απογοητευσε...Σαν gps και εφαρμογες...ανοιξα 2εφαρμμογες και στην 3η κολλησε..Ημουνα φανατικος με το diamond...Απο την αλλη ειναι και η αναλυση η οποια ειναι μεν φοβερη αλλα τα πιο πολλα προγραμματα ειναι για 240-320...Το sony ειναι πολυ ακριβο και δεν μου αρεσει σχεδιαστηκα..Το ποιο καλο ειναι να πας σε ενα καταστημα να τα δεις..Αλλα εχω την εντυπωση οτι το omnia ειναι κορυφη αυτην την στιγμη

Η sony Τ300 εντωμεταξυ,πολυ καλη...Δεν το περιμενενα απο την sony

Reaction score
453
η 2,8 ίντσες οθόνη του diamon είναι μικρή. Τι gps να δεις;
Η ανάλυση είναι ωραία αν έχεις και μεγάλη οθόνη.
Το samsung έχει 3,2.

Reaction score
175

Γιαννη δεν εχω τπτ με τη samsung βρε συ, καθε αλλο αλλα αγαπες ειναι αυτες.

Κατα την ταπεινη μου αποψη δε νομιζω πως υπαρχει στην αγορα μια τετοιου ειδους συσκευη που να μην θελει τη μπριζα της σε καθημερινη βαση (εστω και για λιγο).

Παντως και με αυτο τον πανικο που εβαλε στην αγορα το διαμαντι ελεος. Και η κουτση Κατινα το πηρε.:142:

Reaction score
0

η HTC εχει ακομα δρομο,αν και με το pro & diamond...Βασικοτερο ξεφυγε απο τους Omap επεξεργαστες(φενεται τους αγορασε ολους η mio:101:)Πρεπει να βαλει κανενα σοβαρο δεκτη gps τωρα που ελεισε και το προβλημα με το dest...Δεν μπορει μεσα στο κεντρο της Θεσνικης να βρισκει 2-3 δορυφορους και το κταταληπωρημενο μου 701 να κλειδωνει 6 και μαλιστα με πολυ καλυτερο σημα...3ετων συσκευη η μια.Και το 702 5κλειδωμενους ειχε..Το αλλο ειναι λιγο πιο σωστη διαζειριση μνημης..Δεν μπορει να κολλαει εργοστασιακο τηλεφωνο χωρς προγραμματα ανοιγοντας 2-3 εφαρμογες και το 701 να ψιλοσερνεται αλλα να μην κολλαει με ελευθερη rom12Mb και 4 προγραμματα ανοιχτα και να τρεεχει και 5ο...Απογοητευτηκα πολυ...Τωρα για την μπαταρια σιγουρα θα ειναι πολυ καλυτερη απο την υποτιθεμενη 1300αρα του 701 που στην αρχη δεν μου εβγαε 8ωρο...Αλλα δεν θα ειναι οπως η mugen των 3000ma...α θελεις να αλλαξεις κινητο και να μην βρισκεις σωστη συσκευη μετα απο 2 χρονια..Θα ξαναδω το diamond με rom απο χρηστη και με καποια προγραμματα και το μαμα το omnia..Αν δεν με εικανοποιησει κανενα θα διαλεξω καποιο βαση gps και εμφανισης...:108:

Reaction score
26.668
σημερα παρελαβε συναδελφος το diamond touch pro απο expansys (παραγγελια χθες)
το τηλεφωνο ειναι σε μεγεθος ελαχιστα μεγαλυερο απο το 850 μου (χωραει ακριβως στην θηκη μου) και παιζει να απολυθουμε μεχρι δευτερα γιατι δεν μπορουμε να ξεκολλησουμε απο το παιχνιδι.
ο δε συναδελφος ηδη κατοχος htc εχει παθει κολουμπρα με το νεο του αποκτημα και περιμενω να του βγαλει τα ματια για να δουμ τι παιζει.
το πληκτρολογιο του παντως ειναι πιο πρακτικο απο οσο φαινεται ενω σε παχος το κινητο ναι μεν αισθητα πιο μεγαλο απο το απλο αλλα γενικα δεν το λες παχυ

Reaction score
0

Χθες πήρα το Omnia, σήμερα το επέστρεψα!
ΟΚ, μπορούσα να ζήσω με το οτι έπρεπε να κουβαλάω εξωτερικά της συσκευής με κορδόνι μια βαριά μεταλλική γραφίδα (γιατί οτιδήποτε λειτουργεί με Windows κάποια στιγμή απαιτεί γραφίδα!). Αυτό το μαραφέτι μπορεί κάλιστα να γρατσουνίσει σε τραγικό βαθμό την οθόνη και κανονικά θα έπρεπε να είναι απο ελαφρύ πλαστικό. Προσπάθησα να βρω παντού μια θήκη. Τίποτα! το "customer service" της Samsung στην Ελλάδα με πληροφόρησε ότι "ποτέ δεν έφερναν αξεσουάρ" σαν αυτό να ήταν μια παράδοση που έπρεπε να τηρούν!
Μπορούσα να αγνοήσω το οτι "ξέχασαν" στο πληκτρολόγιο να βάλουν τόνο (αν και υπάρχει ένα άχρηστο λατινικό "q" επάνω αριστερά που προφανώς προορίζεται για τόνος(!!!).
Μπόρεσα ακόμα και να κάνω τα στραβά μάτια για το ότι δεν διέθετε voice dialing που θεωρώ απαραίτητο σε ένα κινητό. Κι αυτό γιατί περίμενα οτι θα βρίσκω εύκολα τις επαφές με τον αντίχειρα.
Αμ δε...
Αν και η μαμά Samsung έχει ενσωματώσει μια πολύ καλή εφαρμογή στο δεξί μέρος της οθόνης επαφών που σου επιτρέπει να σύρεις το δάχτυλο και να βρεις το αρχικό γράμμα των επωνύμων, αυτό ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ. Που σημαίνει οτι η ευκολία αυτή είναι σαν να μην υπάρχει!!!
Ο υπέύθυνος του "customer service" με προέτρεψε να κάνω εισαγωγή γράμματος με πληκτρολόγηση αλλά αυτή η μέθοδος εμφανίζει ΟΛΑ τα ονόματα που περιλαμβάνουν αυτό(α) το γράμμα(τα). Άρα για να βρεις ένα "Δημητριάδη" μην ελπίζεις οτι θα τα καταφέρεις πριν πληκτρολογήσεις "Δημητρια" για να φύγουν απο τη μέση οι "Δημήτρηδες". Γκααααα!
Αν προσθέσετε το οτι στο customer service δεν ξέρουν τα μισά απο όσα ρωτησα, το οτι το site όπου πας να κάνεις registered τη συσκευή σου ζητάει να ορίσεις τη χώρα σου (όχι η Ελλάδα δεν υπάρχει) και δεν έχεις δυνατότητα να ζητήσεις βοήθεια απο help center εξωτερικού, το όλο πράγμα παίρνει τη διάσταση μιας μικρής Οδύσσειας.
Κι απορώ πως όλα αυτά δεν τα λεει κανείς απο όλους όσους κάνουν παρουσίαση της συσκευής (ή κάνω πως απορώ...)

Reaction score
164

Κι απορώ πως όλα αυτά δεν τα λεει κανείς απο όλους όσους κάνουν παρουσίαση της συσκευής (ή κάνω πως απορώ...)
Προσπερνάω το υπονοούμενο που αφήνεις, και θα σου πω ότι όταν αγοράζεις συσκευή αυτού του είδους, θα πρέπει να είσαι προετοιμασμένος για το ότι θα χρειαστεί να προμηθευτείς και τις εφαρμογές που θα το φέρουν στα μέτρα σου.
Όπως όταν αγοράζεις PC δεν θα βρεις μέσα κανένα σοβαρό πρόγραμμα επεξεργασίας φωτογραφίας ή κειμένου, έτσι και στα τηλέφωνα αυτού του είδους θα βρεις βασικές εφαρμογές. Για επιπλέον δυνατότητες, θα πρέπει να αγοράσεις τα σχετικά προγράμματα.
Αν δεν είσαι διατεθειμένος για κάτι τέτοιο, ένα απλό τηλέφωνο είναι αυτό που σου χρειάζεται.

Reaction score
0

Προσπερνάω το υπονοούμενο που αφήνεις, και θα σου πω ότι όταν αγοράζεις συσκευή αυτού του είδους, θα πρέπει να είσαι προετοιμασμένος για το ότι θα χρειαστεί να προμηθευτείς και τις εφαρμογές που θα το φέρουν στα μέτρα σου.
Όπως όταν αγοράζεις PC δεν θα βρεις μέσα κανένα σοβαρό πρόγραμμα επεξεργασίας φωτογραφίας ή κειμένου, έτσι και στα τηλέφωνα αυτού του είδους θα βρεις βασικές εφαρμογές. Για επιπλέον δυνατότητες, θα πρέπει να αγοράσεις τα σχετικά προγράμματα.
Αν δεν είσαι διατεθειμένος για κάτι τέτοιο, ένα απλό τηλέφωνο είναι αυτό που σου χρειάζεται.
Με συγχωρείς αλλά όντας χρήστης pocket pcs για κάμποσα χρόνια τώρα, δεν κατάλαβα σε τι μπορεί να αναφέρεσαι.
Επιπλέον πρόγραμμα για browsing και dialing σε επαφές είναι μάλλον σπάνια περίπτωση. Αν αναλύσεις λίγο το πρόβλημα θα δεις οτι ξεκινάει απο την έλειψη κατευθυντικού πλήκτρου πάνω/κάτω. Αυτό η αρχική σχεδίαση το αντιμετωπίζει με το letter browsing λλά η ελληνοποίσηση το έγραψε στα παλαιότερα των υποδημάτων της.

ή μήπως πιστεύεις οτι θα έπρεπε να αγοράσω επιπλέον πρόγραμμα για να έχω τόνους στα ελληνικά; Ο παραλληλισμός που κάνεις με τα pc είναι άστοχος. Τα pocket pcs προορίζονται για χρήση σε επικοινωνίες, βασικό office και τηλέφωνο. Και επειδή τα windows mobile δεν είναι φιλικά, οι εταιρίες (HTC, Samsung, κλπ) αναπτύσουν δικά τους skins για διευκόλυνση. Αυτά ακριβώς κρίνω και όχι κάποια έλλειψη για "ειδικές εφαρμογές" που φυσικά θα αγοράσω όταν χρειαστούν.
Και επειδή απο την απάντηση καταλαβαίνω οτι το πήρες προσωπικά, διάβασα σε πληροφορώ πάρα πολλά reviews πριν αγοράσω και δεν αναφέρομαι σε σένα. Κανείς δεν είδε το τηλέφωνο σαν τηλέφωνο αλλά σαν προιόν Lifestyle! και αυτό για ένα συχνό χρήστη δεν έχει καμμία σημασία.

Reaction score
164

Δεν το πήρα προσωπικά... Γιατί να το πάρω.
Ούτε το δικό μου τηλέφωνο είχε πρόγραμμα για επαφές της προκοπής, και του έβαλα άλλο. Γενικά, ό,τι δεν είχε, το πρόσθεσα.
Φυσικά από το κουτί του ικανοποιεί τον σκοπό για τον οποίο κατασκευάστηκε. Αν δεν έχει τόνους, φταίει η Ελληνική αντιπροσωπεία. Με ένα εξτρά πληκτρολόγιο, το πρόβλημα λύνεται.

Γενικά η υποστήριξη της γλώσσας μας, είτε σε WM6, είτε σε iPhone, θυμίζει λίγο τις παλιές εποχές με τα Windows 3.11 στα PC. Προσαρμοζόμαστε και κάνουμε υπομονή...

GTX

Reaction score
39

Τις τελευταίες μέρες από το site της Sony Ericsson έχει εξαφανιστεί το αστεράκι του προσεχώς δίπλα από το Xperia, μήπως να το περιμένουμε αυτές τις μέρες??

Reaction score
0

Τις τελευταίες μέρες από το site της Sony Ericsson έχει εξαφανιστεί το αστεράκι του προσεχώς δίπλα από το Xperia, μήπως να το περιμένουμε αυτές τις μέρες??
Σήμερα πέρα τηλέφωνο και ρώτησα (μια και ξέμεινα απο επιλογή). Μου είπαν ότι δεν αναμένεται νωρίτερα απο το πρώτο 3μηνο του 2009! Αλλά φυσικά τα γατόνια ξέρουν οτι μια αγορά 750 ευρώ είναι απο καιρό πριν προγραμματισμένη, οπότε το προβάλουν τώρα για να σταματήσουν τις πωλήσεις του ανταγωνισμου. Δεν νομίζω οτι θα περιμένω, με βλέπω για touch pro

Reaction score
14

Edo stin Ameriki exoun bgalei filadia pou leei...soon with you.!

I am sorry for the Greeklish but lab pc has no Greek fonts. :(

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.692
Members
38.733
Νεότερο μέλος
partis