Ενδιαφέρομαι να περάσω σε HDV με κύριο αντικείμενο εκδηλώσεις (μυστήρια) δηλαδή χαμηλοί φωτισμοί και μη ελεγχόμενο περιβάλλον... Ειχα καταλήξει στη Sony HVR-V1E με κυριο κριτήριο έναντι της Panasonic AG-HVX200 το βάρος. 1,5 η Sony 2,4 η Panasonic. Επειδη μου αρέσει η απόλυτη ελευθερία στο χέρι και οχι σε τριπόδι ήμουν ενα βήμα πριν την παραγγελία όταν ήρθε αυτό το μωρό Sony HVR-Z7E που γράφει και σε Compact Flash ταυτόχρονα με αρχείο MiniDV αλλά πάει στα 2,4 κιλά. Επειδη ένας γάμος φτάνει μέχρι τις 12 ώρες υπάρχει κάποιος συνάδελφος που να εχει εμπειρία με camcorder 2,4 κιλων στο χέρι... Φυσικά η απόλυτη κάμερα είναι η Sony PMW-EX1 αλλά δεν κρατάει αρχείο σε κασσέτα εχει πανάκριβες μνήμες και είναι μόνο HD-HDV...
Υ.Γ. Το μοντάζ θα γίνει με Matrox RTX2 και οχι δεν ειμαι μανιακος με sony το αντίθετο. Hitachi & Panasonic παλιά στο VHS και JVC στο miniDV και ειμαι απόλυτα ικανοποιημένος και απο τις τρείς εταιρείες.
Υ.Γ. Το μοντάζ θα γίνει με Matrox RTX2 και οχι δεν ειμαι μανιακος με sony το αντίθετο. Hitachi & Panasonic παλιά στο VHS και JVC στο miniDV και ειμαι απόλυτα ικανοποιημένος και απο τις τρείς εταιρείες.