Για να μην τους χασετε...

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729
Εαν δουλευετε στο default skin τοτε, στην σελιδα του forum και κατω, ακριβως πανω απο το shoutbox, θα βρειτε μια επιλογη με την ονομασια "view forum leaders".
Τρομαρα τους!:happy_5:
Εαν πατησετε επανω λοιπον θα σας βγει αυτο:
http://www.avsite.gr/vb/showgroups.php

Οχι τιποτα αλλο, για να τους εχετε ολους μαζεμενους και να μην τους ξεχασετε...:happy_4:

Reaction score
1
Αποκαλύπτονται οι διευθύνσεις e-mail φόρα-παρτίδα! Αυτό είναι ανεπίτρεπτο!

Κλείστε τη σελίδα γιατί θα έχουμε ντράβαλα!

Ας μην χαρακτηρίσω αυτόν που το έκανε :mad_3:

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.893
Δεν έχω πρόβλημα βρε Νικόλα, χαρακτήρισέ με όπως θες...

Οι διευθύνσεις email, φαίνονται από οποιονδήποτε, εφόσον το μέλος επιλέξει (από το user control panel) η διεύθυνσή του να είναι ορατή. Αν λοιπόν κάποιος έχει επιλέξει να φαίνεται το email του στους άλλους, μπαίνοντας στο προφίλ του, εννοείται ότι το βλέπω. Αλλιώς δεν βλέπω τίποτα.

Το ίδιο ισχύει και για αυτήν την σελίδα...

Reaction score
3
Απάντηση: Για να μην τους χασετε...

Εγώ όποτε προσπάθησα να αποεπιλέξω την επιλογή να φαίνεται το e-mail μου, δεν το δέχτηκε και πάντα φαίνεται. Πως γίνεται αυτό;

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.893
Να επισημάνω ότι η σελίδα αυτή έχει μπει μόνο για έναν πολύ απλό λόγο.

Για να μπορούν να επικοινωνήσουν άμεσα τα μέλη με όποιον θέλουν από τα παιδιά που είναι υπεύθυνοι για τα φόρουμς. Επιπλέον, προσωπικά νομίζω ότι οι moderators ενός φόρουμ όπως το δικό μας, δεν έχουν κανέναν λόγο να μην είναι σε επαφή με οποιονδήποτε ή να κρατούν κρυφά στοιχεία. Φυσικά η επιθυμία κάποιου στην ανωνυμία είναι αναφαίρετο δικαίωμά του.

Reaction score
1
Δεν τίθεται ζήτημα ανωνυμίας (τουλάχιστον για μένα), αλλά ζήτημα spamming.

Είχα ανοιχτό το mail μου. Μόλις βλέπω τη σελίδα, κάνω log-off επισκέπτομαι τη σελίδα, βλέπω το mail μου. Κάνω κλικ στο profile, και δεν μου επιτρέπεται η πρόσβαση, όπως είναι το σωστό. Μου ανεβαίνει το αίμα στο κεφάλι και έγραψα ότι έγραψα.

Κλείνω τον browser, κάνω μια βόλτα να ηρεμήσω, επανέρχομαι στη σελίδα και τη βλέπω κλειδωμένη. Προφανώς, το cookie δεν καθαρίστηκε με την πρώτη και την πάτησα.

Όσο η πρόσβαση στο mail δεν είναι εφικτή από τους guests, παρότι το forum είναι ανοιχτό, εγώ είμαι ok.

Συνεπώς, ζητώ συγγνώμη για το ξέσπασμα.

Reaction score
0
Απάντηση: Για να μην τους χασετε...

Εαν δουλευετε στο default skin τοτε, στην σελιδα του forum και κατω, ακριβως πανω απο το shoutbox, θα βρειτε μια επιλογη με την ονομασια "view forum leaders".
Τρομαρα τους!:happy_5:
Εαν πατησετε επανω λοιπον θα σας βγει αυτο:
http://www.avsite.gr/vb/showgroups.php

Οχι τιποτα αλλο, για να τους εχετε ολους μαζεμενους και να μην τους ξεχασετε...:happy_4:
Άστα αυτά ψωνάρα......:happy_5: :happy_5: :happy_5: :happy_5: :happy_5: :happy_8: ..............το βάλατε για να φαίνεστε το τρίο(εσύ, ο Γενικός και ο Γκλόμπαλ).......σε κοινή θέα....:crazy_3:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.590
Members
38.464
Νεότερο μέλος
tseperdonos