Για παλιούς gamers και όχι μόνο.

Reaction score
0
Εχτές το απόγευμα είμουνα σε γνωστό μαγαζί με games στην Στουρνάρη και βρήκα θησαυρούς. Lucas Classics τα,
1. Full throttle 15€
2. The curse of Monkey Island 15€
3. Escape from Monkey Island 15€

Αλλά πιο πολύ ξετρελάθηκα με αυτό.Παιχνίδι που έχω παίξει απίστευτες ώρες και που σε ανασκόπηση σε άλλο θέμα είχα ξεχάσει.

Another World σε εκδοση με λίγο καλύτερα γραφικά ή και τα original
Σήμερα πρέπει να έχω παίξει κανά 2ωρο.
Τιμή 10€. Αξίζει............

http://www.anotherworld.fr/anotherworld_uk/index.htm

minas

Πισιά
Reaction score
4.304
Α να χαθείς και συγκινήθηκα πρωινιάντικα... :cool_4:

Μεταξύ μας πάντως, τα 15€ πολλά μου φαίνονται.

Reaction score
0
Το θέμα πάντως Μηνά είναι οτί έχω πληρώσει 40 & 50€ για games που τελικά δεν έπαιξα ούτε 20 ώρες. Ενώ με τα συγκεκριμένα το σίγουρο είναι το gameplay.
Πάντως αν αναλογιστής ότι ένα καινούργιο παιχνίδι για PC κάνει από 35€-55€ τελικά δεν είναι και τόσο ακριβά. Τι να πω και ο κακομοίρης που έδωσα 70€ για το Virtual Tennis 3 & Virtual Fighter 5 ?

minas

Πισιά
Reaction score
4.304
Το θέμα πάντως Μηνά είναι οτί έχω πληρώσει 40 & 50€ για games που τελικά δεν έπαιξα ούτε 20 ώρες. Ενώ με τα συγκεκριμένα το σίγουρο είναι το gameplay.
Πάντως αν αναλογιστής ότι ένα καινούργιο παιχνίδι για PC κάνει από 35€-55€ τελικά δεν είναι και τόσο ακριβά. Τι να πω και ο κακομοίρης που έδωσα 70€ για το Virtual Tennis 3 & Virtual Fighter 5 ?
Συμφωνώ ανεπιφύλακτα....αλλά σκέψου ότι άλλα στην ηλικία τους τα δίνουν για δωρεάν download.
Πάντως κάποια τα έχω πληρώσει ήδη μια φορά :respect:

Reaction score
0
καθόλου δεν με χαλάει ούτε το VT3 ούτε το VF5 αλλά με χαλάνε τα 70€ για κάθε games.....
Τα παράπωνα μου είναι για παιχνίδια άλλα με 40-50€ που τελικά εμένα πρωσοπικά δεν με κανουν να θέλω να τα παίξω.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.253
Members
38.543
Νεότερο μέλος
intergrale