Για ποιό Hi End μιλάτε επιτέλους;...

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Έτσι για να μην λέμε ότι φταίνε τα forums και ειδικά το "τεχνοκρατικό" AVSite...

Σύμφωνα με τους απανταχού χαϊεντάδες, το μοναδικό περιοδικό με ύλη αντάξια του χόμπι τους... είναι το Ηigh Fidelity. Προσωπικά θα πω ότι απλά είναι το μοναδικό πλέον περιοδικό που, επί του παρόντος, ασχολείται μόνο με ηχητικά θέματα και... καλά κάνει. Κάποιοι εκ των αναγνωστών μας λοιπόν, μας κατηγορούν αραιά (έως και συχνά) και που, ότι εδώ ασχολούμαστε μόνον με φτηνές συσκευές ντιούικες, που δεν είναι hi end κλπ.

- Ας δούμε λοιπόν μερικές από τις δοκιμές του τρέχοντος τεύχους:

1. Aura Note. All-in-one σύστημα, λιανική 1950€.
2. Nuforce IA-7VA. Ενισχυτής τσέπης με διακοπτικό τροφοδοτικό, λιανική 1300€.
3. Kingrex T20U. Ενισχυτής τσέπης επίσης, τάξης Τ, λιανική 245€ + 145€ για τροφοδοτικό.
4. Holfi Int 8S. Ολοκληρωμένος με δυνατότητα 5.1, λιανική 1500€.
5. Mystere ia21. Λαμπάτος ολοκληρωμένος εξ ανατολών, λιανική 2500€.

Συνολικά έχει 9 δοκιμές. Όπως βλέπετε, οι περισσότερες δοκιμές αφορούν σε μηχανές που κατά γενική ομολογία (συγκεκριμένων του χώρου), μάλλον δεν είναι και πολύ... hi end. Υπάρχει και συσκευή γνωστού αντιπροσώπου που διαφήμιζε κάποτε ότι δεν υπάρχει hi end αν η συσκευή κοστίζει κάτω από πεντοχίλιαρο. Ο ίδιος μας κατηγορεί εδώ για αντιχαϊεντάδες...

Επίσης θα δείτε ένα πολύ ωραίο συγκριτικό για cd players... στο χιλιάρικο.

Βλέπω δε, ότι στο περιοδικό ακολουθούν την σχετική τρέλα που (καλώς) έχει πιάσει τον κόσμο (ύστερα από τόσα χρόνια - γιατί τώρα άραγε), με τα μικρά ψηφιακά ενισχυτικά. Βεβαίως, ασχέτως κόστους κτίσεως, όλες οι συσκευές, κατά την διάρκεια των δοκιμών ήταν συνδεδεμένες με πανάκριβες καλωδιούμπες και για την περίσταση ακούστηκαν με σιντιά της Telarc κλπ... :137:

- Εγώ το γουστάρω πολύ το High Fidelity.
Είναι πλέον το μοναδικό περιοδικό στο οποίο δεν θα δεις φρου φρου κι αρώματα περί home cinema. Φυσικά θα δεις άλλα (κατ' εμέ) φρου φρου αλλά τα δέχομαι στο συνολικό πακέτο. Βλέπω ότι παρά τις υστερίες ορισμένων δεν αρκείται στην παρουσίαση τριών καλωδίων IC ή μερικών αντικραδασμικών. Με μεγάλη χαρά είδα κι ένα "όμορφο" άρθρο για τους χώρους ακρόασης. Ίσως τελικά να έχουμε περισσότερα κοινά από ότι νόμιζα.

Όσο για τις υστερίες... κουράγιο παιδιά μου, κουράγιο. :114:

...

Reaction score
8
Να αρχισω απο τα αρνητικα.
Δυσκολα αναφερεται αρνητικο σχολιο για συσκευη, αλλα αυτο πως μπορεις να το αποφυγεις σημερα οταν προσπαθεις να επιβιωσεις. Και δευτερον ερχεται στην επαρχια αργοτερα κιαι ειναι και διμηνιαιο, αλλα και εδω καταλαβαινω τους λογους.
Στα θετικα τωρα ειναι οτι οποιος ξερει λιγο να διαβαζει καταλαβαινει, δεν εχει γελοιες βαθμολογιες και τα οαιδια που δουλευουν εκει φραινεται να αγαπουν αυτο που κανουν, κατι λιγο δηλαδη απο τον παλιο ηχο.
Συνολικα ειναι το μονο Ελληνικο περιοδικο που ανυπομονω ποτε θα βγει για να το διαβασω και αυτο μπορει να λεχθει ως συμπερασμα.

Reaction score
8
μάλλον δεν είναι και πολύ... hi end. Υπάρχει και συσκευή γνωστού αντιπροσώπου που διαφήμιζε κάποτε ότι δεν υπάρχει hi end αν η συσκευή κοστίζει κάτω από πεντοχίλιαρο. Ο ίδιος μας κατηγορεί εδώ για αντιχαϊεντάδες...
Αχ... εγω θα επιμεινω και ας χαρακτηριστω γραφικος, οτι ο εν λογω αντιπροσωπος ειναι πολυ καλυτερο παιδι αποτι γραφει. Να μου το θημηθεις καποια μερα θα σας φερω σε επαφη να τα πειτε απο κοντα. Ερημην τρωγεστε.

Υ.Γ.Μην με μουτζωνετε και οι δυο.

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Αχ... εγω θα επιμεινω και ας χαρακτηριστω γραφικος, οτι ο εν λογω αντιπροσωπος ειναι πολυ καλυτερο παιδι αποτι γραφει.
Μα δεν είπε κανείς ότι είναι κακό παιδί. Άλλο το ένα κι άλλο το άλλο, που λεν. :126:

...

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
23.091
Αχ... εγω θα επιμεινω και ας χαρακτηριστω γραφικος, οτι ο εν λογω αντιπροσωπος ειναι πολυ καλυτερο παιδι αποτι γραφει. Να μου το θημηθεις καποια μερα θα σας φερω σε επαφη να τα πειτε απο κοντα. Ερημην τρωγεστε.
Όσον αφορά εμένα, αυτό ουδέποτε θα συμβεί.

Reaction score
8
Απάντηση: Για ποιό Hi End μιλάτε επιτέλους;...

Ολαρία - ολαρά, δάγκωσε με πιο βαθιά
Αχ, ο Όλιβερ Τουίστ χαμογελάει και ο Χίτλερ του χαϊδεύει τα μαλλιά
διαμαντένιο δαχτυλίδι του φοράει και πετούν αγκαλιασμένοι μακριά

Ολαρία - ολαρά, με σουραύλια και βιολιά
θα βρεθούμε όλοι μαζί στο πανηγύρι, θα ‘ναι όλη η παλιά μας συντροφιά
και θα πιούμε από το ίδιο το ποτήρι και την πιο πικρή γουλιά

Ολαρία - ολαρά, γύρω - γύρω τα παιδιά
ο μαρκήσιος Ντε Σαντ μ’ ένα χίπη, ο φονιάς με το θύμα αγκαλιά
ο γραμματέας μαζί με τον αλήτη κι η παρθένα με τον σατανά

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.821
Θανασαρα κανε υπομονη γιατι κανονιζω επισημο κονε του ΚΚ με τον Ναυαρχο του ΑΚΑ.......Ειμαι σε διαβουλευσεις με τα καναλια αυτες τις μερες και περιμενω το ΟΚ!!!!!!!μΕΤΑ ΠΑΡΕ ΕΣΥ ΣΕΙΡΑ .................

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.821
Όσο για τις υστερίες... κουράγιο παιδιά μου, κουράγιο. :114:
Αλλα λογια να αγαπιομαστε Νικολακη!!!!!!!!!!!!!!!Μια ζωη ετσι θα ειμαστε εμεις οι Ελληναρες,μια ζωη θα σταυρωνομαστε και στο τελος μετα απο τους καταλληλους κρασους παλι αδερφωμενοι
θα ειμαστε και την επομενη μερα παλι θα ξανατσακωθουμε...............
Εμ και συ βρε χριστιανε μου......ηχεια ειναι αυτα που εχεις η εξωφυλλα????/Αιντε πετατα τα μπουρδελα που θες και sub για να ακουσεις μπασο--------ΚΟΥΔΟΥΝΙΣΤΡΕΣ ειπαμε??????

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.975
Members
38.524
Νεότερο μέλος
opanamas