Για τον Benq W9000...

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
731

Εχω ηδη λαβει ενα email απο την Benq Ευρωπης το οποιο με ενημερωνει πως μπορουμε να προχωρησουμε σε ομαδικη αγορα λιγων τεμαχιων για τον Benq W9000 σε ειδικη τιμη για τα μελη αυτου εδω του site.
Φυσικα θα προηγηθει αξιολογηση.
Η τιμη θα ειναι μη ανακοινωσιμη αρα θα πρεπει να βρουμε καποιον τροπο συνενοησης(οπως περιπου εγινε με τον Optoma HD81)
Πρεπει να σας πω πως εχω καποιες τιμες στα χερια μου αλλα δεν μπορω να σας πω τιποτα ακομα-οχι για να σας κρατω σε αγωνια,αλλα μεχρι να ξερω με σιγουρια-μεχρι να εχουμε την τελικη τιμη απο την Ελληνικη αντιπροσωπο εταιρεια, BSI.Πιατευω πως αυριο θα ειμαστε ετοιμοι.
Την ιδια πολιτικη θα ακολουθησουμε αργοτερα και για οσους ενδιαφερονται για τον W500

Πολλλες και μεγαλες ευχαριστιες στον Michael(επιθετα δεν χρειαζονται) για την προσφορα της ειδικης αυτης τιμης στα μελη του AVSite αλλα και γενικοτερα στον "ψαγμενο" Ελληνα καταναλωτη...:cool_4:

Reaction score
0
Φυσικα θα προηγηθει αξιολογηση.
Η τιμη θα ειναι μη ανακοινωσιμη αρα θα πρεπει να βρουμε καποιον τροπο συνενοησης(οπως περιπου εγινε με τον Optoma HD81)

Αντρέα τι εννοείς θα προηγηθεί αξιολογηση;;

Reaction score
0
Κλεινω θεση απο τώρα για το test. βρεξει/χιονησει θα ειμαι εκει!

Αν ξερεις αυριο τιμη Ανδρεα και δεν ειναι ανακοινωσιμη στο site (οπως με τον HD81) τοτε στειλε ενα PM σε παρακαλω ;)

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
731
Κλεινω θεση απο τώρα για το test. βρεξει/χιονησει θα ειμαι εκει!

Αν ξερεις αυριο τιμη Ανδρεα και δεν ειναι ανακοινωσιμη στο site (οπως με τον HD81) τοτε στειλε ενα PM σε παρακαλω ;)
Μολις γνωριζω ακριβως την τιμη θα σας πω πως μπορει να γινει η μεταξυ μας επικοινωνια...

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
731
Ημαρτον βρε σεις!
Καθιστε να μαθω τιμη και θα σας πω.Θα σας το πω πρωτα εδω...(pls οχι αλλα πμ)

Reaction score
20
Εγώ πιστεύω ότι θα βγει στα 3000 € αν πάρουμε σαν standard πλέον ότι η BenQ στη χώρα μας φτάνει φθηνότερη απ ότι στην υπόλοιπη Ευρώπη που τον πουλάει κάπου στα 3500. Έπεσα μέσα?

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.881
αν δεν κανω λαθος ο 9000 ειναι μαστανκ αρα οτι και ναναι πανω απο τα 2 χιλιαρικα θαναι αποτυχια μιας και θα εχει να ανταγωνστει μηχανακια απο 1000-2000 .Ναι μεν θα ειναι καλυτερος αλλα αν βγει 3000 μιλαμε για διπλη και τιμη ,ετσι δεν ειναι?

Reaction score
20
αν δεν κανω λαθος ο 9000 ειναι μαστανκ αρα οτι και ναναι πανω απο τα 2 χιλιαρικα θαναι αποτυχια μιας και θα εχει να ανταγωνστει μηχανακια απο 1000-2000 .Ναι μεν θα ειναι καλυτερος αλλα αν βγει 3000 μιλαμε για διπλη και τιμη ,ετσι δεν ειναι?
Και ποιοι είναι αυτοί οι ανταγωνιστές του στα 1080p που έχουν 1000 – 2000 € . Εγώ πιστεύω ότι στα 3000 ένα τέτοιο μηχανάκι με όλα τα καλούδια ( ηλεκτρικό zoom, καλό φακό κλπ.) και την ποιότητα κατασκευής ( στιβαρότητα) είναι μια τίμια και πολύ καλή αγορά . εκτός κι αν θέλει κάποιος ν ανέβει στα 4500-5000 και να πάρει DILA .

Reaction score
0
Συμφωνω με τον συνονοματο μου Κωστα, ας μην ειμαστε υπερβολικοι , μια τιμη κοντα στα 3 χιλιαρικα, ισως λιγακι παρακατω θα ειναι μια χαρα. Δηλαδη ο μονος πιο φτηνος 1080p θα ειναι ο Epson που παιζει στα 2500 , αμα ειναι αρκετα κοντα του 300-400 ευρω ακριβοτερος ο BenQ και επειδη λογικα θα εχει καλυτερη εικονα (για οποιον δε βλεπει rainbow) θα ειναι μια καλη αγορα.

ΟΚ τα Χριστουγεννα ο αντιστοιχος W9000 θα παιζει στα 2 χιλιαρικα και χωρις ειδικη προσφορα....αλλα αλλο τα Χριστουγεννα και αλλο τωρα...οποιος θελει περιμενει!

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.881
ξαναδιαβασε αυτο που εκανες quote και θα δεις την απαντηση
ειπα νομιζω οτι ηταν μαστανγκ αλλα μαλλον δεν ειναι.Ειναι 1080ρ
οποτε λαθος νομιζα. Απλα συγνωμη:cool_4:

Reaction score
14
τελικά ας μου μεταφράσει κάποιος τι ειναι τα προιόντα μαστανκ (Mustang) πώς στον κόρακα τα λες βρε Αργύρη?

Ωρες ώρες θέλω λεξικό με τα γραπτά σου....

Reaction score
0
Μάστανγκ αν θυμάμαι καλά ήταν τα πάνελ 576ρ που είχαν βγει κάποια στιγμή κατά την μετάβαση από το 480ρ στα 720ρ. Είχαν βγει λίγα μοντέλα από BenQ και Infocus αν δεν κάνω λάθος.

Ελπίζω να μην με γελάει η μνήμη μου και λέω κοτσάνες.

Reaction score
0
Αν δεν κανω λαθος Matterhorn λεγοταν το panel 960x540 που ηταν ακριβως το 1/4 του 1080p (960=1920/2 , 540=1080/2) και ετσι πετυχαινε σχετικα καλο scaling στο 1080i/p (καλα P δεν υπηρχε τοτε αλλα λεμε τωρα...).
Anyway φιλολογικο (και ιστορικο πλεον) ενδιαφερον εχουν ολα αυτα....ανυπομονω να δω τον BenQ και να μαθω τιμη!

ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΚΟΥΚΟΥΡΑΚΗΣ

απο-Συντονιστής
Reaction score
195
Mustang λεγεται το HD2+. Ειναι ενα σκαλι κατω απο το DC3 οσον αφορα τον λογο αντιθεσης. Εξ ου και η διαφορα με τον 10000.

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.881
μαστανγκ ειναι το 720ρ η αλλιως 1280χ720 ματερχορν ειναι η αμμεσως πιο κατω αναλυση το μαστανγκ υπηρχε απο τον sharp 9000 :cool_4:

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.307
Members
38.680
Νεότερο μέλος
SNOOPDC