Για τους νοσταλγούς του 8mm-16mm φίλμ

Μηνύματα
12.991
Reaction score
8.347
Συνάντηση φίλων Retro οικιακού κινηματογράφου

διαδικτυακή ομάδα του Facebook «Συλλογή φιλμ 8mm-16mm και Μηχανών Προβολής» σας προσκαλεί την Παρασκευή στις 7/6/2019 και ώρα 19:00 στην πρώτη συνάντηση Φίλων Retro Οικιακού Κινηματογράφου.
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί σε αίθουσα του Δήμου Χαλανδρίου στην οδό Στρατάρχου Αλέξανδρου Παπάγου 7 στα πλαίσια της προσφοράς μας για τη στήριξη των πολιτιστικών εκδηλώσεων του Δήμου και τη διάδοση του ενδιαφέροντος για τον παλιό κινηματογράφο, τα παλιά κινηματογραφικά φιλμ και τα παλιά μέσα προβολής τους.
Θα γίνει μία κύρια προβολή σε 16mm φιλμ που θα περιλαμβάνει διαφημιστικά, trailers, αποσπάσματα από παλιά Ελληνικά και Ξένα επίκαιρα, ταινία κινουμένων σχεδίων και χαρακτηριστικά μικρά αποσπάσματα από κινηματογραφικά... έργα. Όλα δε τα θέματα θα είναι κατάλληλα για παρακολούθηση από θεατές οποιασδήποτε ηλικίας.
Θα γίνει ολιγόλεπτη ομιλία γνωριμίας και ιστορικής αναδρομής του ψυχαγωγικού αυτού μέσου.
Η συμμετοχή στη προβολή θα είναι εντελώς δωρεάν για οποιονδήποτε. Εντός του χώρου της εκδήλωσης δεν θα υπάρχουν σημεία πώλησης ταινιών και κινηματογραφικού εξοπλισμού. Όμως μπορείτε να γνωρίσετε συλλέκτες που θα μπορούσαν να ανταλλάξουν μαζί σας υλικό και ταινίες σε άλλο χώρο και χρόνο.
Πέρα από τα παραπάνω η εκδήλωση θα έχει ως σκοπό και την «δια ζώσης» γνωριμία των μελών της διαδικτυακής ομάδας του Facebook «Συλλογή φιλμ 8mm-16mm και Μηχανών Προβολής»
Οι μικροί μας φίλοι είναι ευπρόσδεκτοι και θα ψυχαγωγηθούν και αυτοί!
Ελάτε όλοι για μία βόλτα!


 




Τελευταια Μηνυματα

Staff online

  • Zizik
    Chauncey Gardiner * tl;dr *

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
171.555
Μηνύματα
2.864.259
Members
37.930
Νεότερο μέλος
l.koustimpis@visualacoust
Top