Για τριανταρηδες και ανω...

Reaction score
5
ούτε εγω εχω πιάσει τα 30. εχω ακομα 3.5 χρονιάκια αλλα επίσης πρόλαβα τον Μπίλυ

Κώστας Φ.

Truth hurts. Here's a teddy bear.
Reaction score
895
Απάντηση: Για τριανταρηδες και ανω...

Κι εγώ τον πρόλαβα και είμαι ΜΟΛΙΣ 25 ετών..!Θεμιστοκλή, εντάξει, δεν είσαι τόσο γέρος! :mrgreen:

Reaction score
0
Kαι γω δεν εχω πιασει τα 30 αλλα το εβλεπα.. και ενα αλλο εβλεπα που μου αρεσε πολυ αλλα δεν θυμαμαι πως το λεγαν, γιαυτο οποιος ξερει να μου πει το τιτλο, με ενα παιδι που ηταν ανθρωπακι και με μια χηνα ασπροι που το κουβαλουσε στην πλατη του, οποιος το ξερει αυτο το παιδικο να μου πει γιατι θελω να το βρω, αμα βοηθησα οπως το περιεγραψα.:oops:

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.746
Eγω εχω ξεπερασει προ πολλου τα τριαντα ,αλλα δεν εχω δει ποτε sport billy!:cool_3:

Eχω προβλημα?

Maria Pentagiotissa

Επίτιμο μέλος
Reaction score
344
Kαι γω δεν εχω πιασει τα 30 αλλα το εβλεπα.. και ενα αλλο εβλεπα που μου αρεσε πολυ αλλα δεν θυμαμαι πως το λεγαν, γιαυτο οποιος ξερει να μου πει το τιτλο, με ενα παιδι που ηταν ανθρωπακι και με μια χηνα ασπροι που το κουβαλουσε στην πλατη του, οποιος το ξερει αυτο το παιδικο να μου πει γιατι θελω να το βρω, αμα βοηθησα οπως το περιεγραψα.:oops:
Τα ταξίδια του Νιλς Χόλγκερσον;

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
97.855
Απάντηση: Για τριανταρηδες και ανω...

Τι μου θύμησες...

"τα μαγικά σου χέεεερια" :cool_4:

Reaction score
0
Sport Billy

Εισαι ηρωας στον πανω πλανητη
Sport Billy

Με μυστική αποστολή το λύνεις

Sport Billy

Να διώξεις τ αδικο και το κα κό από τη γη
Εχεις δυ να μη στα χέ ρια μα γι κή

Sport Billy

Τα μαγικα σου χέρια

Sport Billy

Γι αυτο πα ντα ξε ρεις ό λα εσύ να τα νι κάς
Εσυ τη δυνα μη του κό σμου μας κρατας

Sport Billy

Reaction score
7
Eίμαι 22 και πρόλαβα και τον Σπόρτ Μπίλυ με την Βάντα,και την μάγια μέλισσα και την Κάντυ Κάντυ και την Σάντυμπελ και το μικρό μου πόνι και ότι άλλο παιδικό βάλει ο νους σας...

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.929
Members
38.519
Νεότερο μέλος
papaevagelouv