Για χρηστες pinnacle αλλα και οχι μονο

Reaction score
2
Πηρα μια βιντεοκαμερα Sony XR200VA High definition και εφτιαξα σημερα το πρωτο βιντεο απο την παρελαση της κορης μου.Η ποιοτητα της εικονας παρα πολυ καλυ αλλα.....εκει που τραγουδαει μια χωροδια υπαρχει μεγαλος ασυγχρονισμος ηχου και εικονας..Αλοιως ανογοκλεινουν τα στοματα στην εικονα (και διαφορετικα απο προσωπο σε προσωπο) και αλλα λογια του τραγουδιου ακουγονται.

Στην καμερα ολα ειναι κανονικα...Ηχος και εικονα ταυτιζονται.

Η δημιουργια του βιντεο εγινε με το pinnacle studio 12 plus .

Το προγραμμα αυτο το ειχα δοκιμασμενο πολλες φορες με επιτυχια με την παλια μου βιντεοκαμερα.

Καμμια ιδεα ?????

Ευχαριστω.

Reaction score
8
Πηρα μια βιντεοκαμερα Sony XR200VA High definition και εφτιαξα σημερα το πρωτο βιντεο απο την παρελαση της κορης μου.Η ποιοτητα της εικονας παρα πολυ καλυ αλλα.....εκει που τραγουδαει μια χωροδια υπαρχει μεγαλος ασυγχρονισμος ηχου και εικονας..Αλοιως ανογοκλεινουν τα στοματα στην εικονα (και διαφορετικα απο προσωπο σε προσωπο) και αλλα λογια του τραγουδιου ακουγονται.

Στην καμερα ολα ειναι κανονικα...Ηχος και εικονα ταυτιζονται.

Η δημιουργια του βιντεο εγινε με το pinnacle studio 12 plus .

Το προγραμμα αυτο το ειχα δοκιμαενο πολλες δορες με επιτυχια με την παλια μου βιντεοκαμερα.

Καμμια ιδεα ?????

Ευχαριστω.
Αγαπητε φιλε

Προφανως, εχετε μεταφερει τα αρχεια σας σε καποιο σκληρο δισκο στον υπολογιστη σας.

Εαν εχει γινει κατι τετοιο θα πρεπει να εχετε υπ' οψην σας οτι ο δισκος σας θα πρεπει να ειναι ή firewire ή sata για πολυ γρηγορη μεταφορα δεδομενων. Αν ειναι usb θα εχετε αυτη τη χρονοκαθυστερηση. Φυσικα διορθωνετε, αν μεταφερετε λιγακι τα καρε, φυσικα πριν το μονταζ, διοτι θα πρεπει να συγχρονιστει ολοκληρο το project, γιατι ειναι ασυγχρονο εστω και εαν σε καποιες στιγμες δεν το βλεπετε.

Φιλικα
Βασιλης

Reaction score
2
Απάντηση: Για χρηστες pinnacle αλλα και οχι μονο

Ευχαριστω Βασιλη

Ο δισκος ειναι εσωτρικος και sata II

Τα καρε πως μεταφερονται ???

Γιαννης.

Reaction score
2

Λοιπον..Θα με τρελανει αυτο το μαραφετι του διαβολου !!!!!

Το επιμαχο σημειο που τραγουδαει η χωροδια ειναι σε δυο διαφορετικα καρε γραμμενο...

Τα ανοιγω με το pinnacle αφου τα εχω παει πρωτα στον δισκο και το πρωτο ειναι μια χαρα ο συνδιασμος ηχου και εικονας..

Το δευτερο κομματι αλλα λενε τα χελει και αλλα η μουσικη...Ακομα και τα χειλει στα κοριτσια δεν "μιλανε" ομοιομορφα....

Εκανα το εξης....Εβαλα την κορη μου και τραγουδησε και την εγραφα με την καμερα σε δυο διαφορετικα καρε (ανοιγοκλεισα την καμερα ενδιαμεσα).

Στο πρωτο κομματι κανενα προβλημα...Στο δευτερο αλλα λεει και αλλα ακουγονται !!!!

Απο τον σκληρο δισκο του υπολογιστη ακουγονται συγχρονισμενα και τα δυο κομματια.

Απο το μεσημερι παιδευομαι και αποτελεσμα μηδεν !!!!

Reaction score
8
Γιαννη, συγνωμη για την καθυστερηση,

Τα καρε μπορεις να τα μεταφερεις. αν κανεις ungroup τον ηχο απο την εικονα.

Δυστυχως δεν δουλευω το pinnacle και δεν γνωριζω αν εχει αυτη την εντολη.

Αν το ψαξεις ομως, νομιζω οτι θα πρεπει να υπαρχει, διοτι το προγραμμα ειναι καλο, και πολυ καινουριο.

Δεν μπορω να φανταστω τι αλλο μπορει να συμβαινει και πολυ περισσοτερο αν δεν ειναι μπροστα μου.

Εαν σε κατι μπορω να φανω χρησιμος, μπορεις να στειλεις και πμ.

Φιλικα
Βασιλης

Reaction score
2

Ευχαριστω Βασιλη...Το Σαββατοκυριακο εκανα δοκιμες τραβωντας απο την tv σε καναλι που μιλαγαν , ακομα και την γυναικα μου που μιλαγε με την μαννα της τραβηξα (συνολικα καμμια 10αρια δοκιμες) χωρις να μου ξανακανει προβλημα...Θα δω τι θα μου απαντησει και η amy που εχω στειλει email αλλα ελειπε η κοπελα που το ξερει.

Θα ελεγα οτι την πρωτη φορα πιθανον να εφταιγε το αρχειο που ηταν πανω απο 2 γιγα και η μηχανη το σπαει σε μικροτερα για πανω απο 2 γιγα αλλα μου το εκανε και με την κορη μου με λιγα δευτερολεπτα τραβηγμα.

Καλο βραδυ.

Reaction score
8
Θαυμασια,
Ευχομαι ολα να πανε καλα και να μην ξανασυναντησεις προβλημα στο μελλον.

Reaction score
2
Απάντηση: Re: Για χρηστες pinnacle αλλα και οχι μονο

Θαυμασια,
Ευχομαι ολα να πανε καλα και να μην ξανασυναντησεις προβλημα στο μελλον.
Ευχαριστω.Θα ξαναδοκιασω αυριο μεθαυριο.

Staff online

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.752
Members
38.489
Νεότερο μέλος
Nikos88