- Reaction score
- 6
Δανείζομαι τα γραφομενα του φίλου videomix και τα βαζω ως τιτλο σε αυτο το topic.
Πράγματι έτσι ειναι.
Ενα ακόμα καρα-χαλια παιχνίδι σιγουρα το χειροτερο των τελευταίων χρονων τις Εθνικης μας.
Ο τροπος παιχνιδιου μου θυμισε τα παλια πετρινα χρονια οταν χάναμε απο τις πιο χαλια ομαδες του κοσμου.
Οι παιχτες μας ,μου θυμιζαν αδεια ντεπόζιτα.
Ανυπαρκτες δυναμεις , μηδενική έμπνευση ,απλως πιανανε χωρο στο γηπεδο.
Δεν μπορουσαν να μας βαλουν γκολ και τους ειπαμε οριστε βάλτε το εσεις ,απο μας μην περιμενετε (βλ. φαση του γκολ με Μπασινα).
Ειλικρινά δεν πιστευα οτι μπορούσε να γυρισει αυτο το παιχνιδι.
Εξαιρεσεις ο Καψης και Γιανακοπουλος που έδειχναν οτι εχουν επαφη με το αντικείμενο.
Το παιχνδι τελικα το πηραμε χάρη στο πλασε του Λυμπεροπουλου που απο την στιγμη που μπηκε έπαιρνε ολες τις κεφαλιες στην περιοχη.
Εν αντιθέσει με τον Χαριστεα και Βρυζα πως ως εκεινο το λεπτο δεν πειραν ουτε μια.
Ουφ Τέτοιο αχγος δεν ειχα ουτε οταν παίζαμε στο Euro.
Τοσο δυνατα δεν φώναξα Γκοοολλλ ουτε οταν βάλαμε στην παράταση με τους Τσεχους.
Ευχομαι κατι τέτοιο να μην το ξαναπεράσω σύντομα.
Και ελπιζω επιτελους με τους Δανους να δείξουμε τον καλο μας αυτο.
Πράγματι έτσι ειναι.
Ενα ακόμα καρα-χαλια παιχνίδι σιγουρα το χειροτερο των τελευταίων χρονων τις Εθνικης μας.
Ο τροπος παιχνιδιου μου θυμισε τα παλια πετρινα χρονια οταν χάναμε απο τις πιο χαλια ομαδες του κοσμου.
Οι παιχτες μας ,μου θυμιζαν αδεια ντεπόζιτα.
Ανυπαρκτες δυναμεις , μηδενική έμπνευση ,απλως πιανανε χωρο στο γηπεδο.
Δεν μπορουσαν να μας βαλουν γκολ και τους ειπαμε οριστε βάλτε το εσεις ,απο μας μην περιμενετε (βλ. φαση του γκολ με Μπασινα).
Ειλικρινά δεν πιστευα οτι μπορούσε να γυρισει αυτο το παιχνιδι.
Εξαιρεσεις ο Καψης και Γιανακοπουλος που έδειχναν οτι εχουν επαφη με το αντικείμενο.
Το παιχνδι τελικα το πηραμε χάρη στο πλασε του Λυμπεροπουλου που απο την στιγμη που μπηκε έπαιρνε ολες τις κεφαλιες στην περιοχη.
Εν αντιθέσει με τον Χαριστεα και Βρυζα πως ως εκεινο το λεπτο δεν πειραν ουτε μια.
Ουφ Τέτοιο αχγος δεν ειχα ουτε οταν παίζαμε στο Euro.
Τοσο δυνατα δεν φώναξα Γκοοολλλ ουτε οταν βάλαμε στην παράταση με τους Τσεχους.
Ευχομαι κατι τέτοιο να μην το ξαναπεράσω σύντομα.
Και ελπιζω επιτελους με τους Δανους να δείξουμε τον καλο μας αυτο.