Γνωμες για αγορα ηχειων

Reaction score
0
Καλησπερα σας,

Σκεφτομαι να αλλαξω το τορινο σετ ηχειων 5.0. Ο χωρος ειναι μικρος οποτε λεω για ηχεια βασης.Αρχικα λεω να παρω τα L C R και εχω καταληξει στα

KEF IQ30 σε συνδiασμο με ιQ60

KLIPSCH RB 61 σε συνδιασμο με RC 52.Βεβαια δεν ξερω κατα ποσο καλυτερα θα ηταν να επελεγα το RC 62 αλλα μετα ξεφευγω στα λεφτα.

Γνωριζω πως ενα ηχειο για να το επιλεξεις πρεπει πρωτα να το ακουσεις.Προς το παρον καταφερα να ακουσω μονο τα KEF IQ10
και σε συγκριση με τα DALI Concept 1 μου φανηκαν με λιγο περισσοτερο μπασο ενω τα DALI Concept 1 ειχαν περισσοτερη διαυγεια.Αυτο ισως οφειλεται στο οτι τονιζουν πιο πολυ τα ψηλα
αλλα θα ηθελα να δωσω στα KEF ακομα μια ευκαιρια επειδη ειναι και
πιο ευαισθητα απο τα DALI.

Οσον αφορα τα KLIPSCH δεν εχω καταφερει να τα ακουσω αλλα λογω υψηλης ευαισθησιας σιγουρα εχουν προβαδισμα.

Αν και απο εμφανιση τα KEF κερδιζουν τη παρασταση.

Ευχαριστω προκαταβολικα

Reaction score
8
Απάντηση: Γνωμες για αγορα ηχειων

τα κλιπς εχουν λιγο πιο τονισμενα πριμα απο τα κεφ, που και αυτα δεν θα ελεγα οτι υπολειπονται σε αυτον τον τομεα - πιθανον ρολο επαιξαν και τα στνοδα που τα ακουσες.
Παντως αυτη η τονωση στα πριμα, στην αρχη ευχαριστει, αλλα μετα απο λιγη ωρα σε ακροαση μουσικης κουραζει, ενω στον οικιακο κινηματογραφο εντυπωσιαζει περισσοτερο.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.309
Members
38.538
Νεότερο μέλος
intergrale