Γνωμες για τα Spendor sp100

Reaction score
1
Τι γνωμη εχετε για τα Spendor sp100 ?
Οτι ειναι μια αλλης εποχης ,και δεν μπορουν ν αποδωσουν με τα σημερινα μηχανηματα ?

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
305
Απάντηση: Γνωμες για τα Spendor sp100

Είναι πολύ καλά ηχεία ανεξαρτήτως εποχής. Απλά θέλουν και τα ανάλογα ενισχυτικά για να αποδώσουν τα μέγιστα. Μειονέκτημα για τους έγγαμους το χαμηλό WAF...

Reaction score
1
Τωρα τα Spendor sp100 τα παιζω με τους τελικους cary cad 805AE ,ειναι μονομπλοκ SE 50W και για προενισχυση εχω audio research REF2MKII .
Λετε να οδηγουνται σωστα ?

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
305
Απάντηση: Γνωμες για τα Spendor sp100

Δες ένα παλιότερο σχετικό θέμα .

Τώρα για το θέμα της ισχύος. Απ' ότι ξέρω τα ηχεία αυτά δεν είναι τόσο βατοβόρα. Έχουν υψηλή ευαισθησία (τουλάχιστον στα χαρτιά) και εμπέδηση 8ohm. Από εκεί και πέρα τα πάντα είναι θέμα προσωπικού γούστου. Προσωπικά θα προτιμούσα κάποιο τρανζιστοράτο τελικό με ισχύ κοντά στα 100w. Δεν τους χρειάζεται κάτι παραπάνω...

Reaction score
10
Τωρα τα Spendor sp100 τα παιζω με τους τελικους cary cad 805AE ,ειναι μονομπλοκ SE 50W και για προενισχυση εχω audio research REF2MKII .
Λετε να οδηγουνται σωστα ?
Πολύ "χρώμα" ρε παιδάκι μου....

Σωστά οδηγούνται αλλά για "ψάξτο" λίγο. Βέβαια αν σου αρέσει εσένα κολοκυθόπιτα που λένε...:107:

Reaction score
1
(Spendor sp100 ,cary cad 805AE και audio research REF2MKII .)
Κατι δεν μου παει καλα σε αυτο το παντρεμα .εσυ τι λες

Reaction score
10
Αμα δεν σε ενοχλεί εσένα όλα καλά! :)

Πάντως δεν νομίζω ότι "χρωματίζει" ο Audio Research!

Reaction score
372
(Spendor sp100 ,cary cad 805AE και audio research REF2MKII .)
Κατι δεν μου παει καλα σε αυτο το παντρεμα .εσυ τι λες
Όλα είναι εξαιρετικά από μόνα τους. Απλά πιστεύω ότι τα Spendor sp100 δεν ταιριάζουν με τα cary cad 805AE .
Έχοντας ζήσει (σε διαφορετικούς χρόνους βέβαια) και με Spendor και με διάφορα cary, δεν νομίζω ότι ''ματσάρουν'' καλά μεταξύ τους. Τελευταία δοκίμασα σπίτι μου τα cary cad 211 με τα Harbeth HL5. Το αποτέλεσμα απογοητευτικό για τέτοιας αξίας μηχανήματα. Και υπ' όψη ότι τα Harbeth είναι πιό ουδέτερα από τα Spendor.
Πιστεύω ότι πρέπει να προσανατολιστείς σε αλλαγή ενός από τα δύο (ηχείων ή ενισχυτών).

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
144.107
τα spendor πλέον χρειάζονται μια αλλαγή στους πυκνωτές του κρος τους.
σιτέψανε...

Reaction score
1
Όλα είναι εξαιρετικά από μόνα τους. Απλά πιστεύω ότι τα Spendor sp100 δεν ταιριάζουν με τα cary cad 805AE .
Έχοντας ζήσει (σε διαφορετικούς χρόνους βέβαια) και με Spendor και με διάφορα cary, δεν νομίζω ότι ''ματσάρουν'' καλά μεταξύ τους. Τελευταία δοκίμασα σπίτι μου τα cary cad 211 με τα Harbeth HL5. Το αποτέλεσμα απογοητευτικό για τέτοιας αξίας μηχανήματα. Και υπ' όψη ότι τα Harbeth είναι πιό ουδέτερα από τα Spendor.
Πιστεύω ότι πρέπει να προσανατολιστείς σε αλλαγή ενός από τα δύο (ηχείων ή ενισχυτών).
Tι ηχεια θα μου ελεγες να παρω για τους cary cad 805AE ?

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • loggeo
    Projectors
  • Zizik
    Safety Last

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.899
Members