Γνωμες για την toshiba 37 wl66 και jvc lt-37s60

Reaction score
0
Καλησπερα, ειναι το πρωτο μου post στο site,και θα ηθελα αν μπορειτε να με βοηθησετε για την αγορα μιας 37 lcd.εχω δει την toshiba 37wl66 και τη jvc lt-37s60bu.θα ηθελα την γνωμη σας για αυτες της 2 τηλεορασεις.ευχαριστω πολυ

NLS

Reaction score
1
Καλώς όρισες.

Δεν ξέρω γιατί καλωσόρισμα για σένα είναι να ξέρει κάποιος υποχρεωτικά για αυτές τις δυο συγκεκριμένες ώστε να σου πει για αυτές.

Γιατί κατέληξες σε αυτές; Χαρακτηριστικά; Τιμές;

Αν ψάξεις το site θα δεις ότι υπάρχουν ένα σωρό καλές και μερικές ΑΡΙΣΤΕΣ επιλογές.

Επίσης είδα ότι τα post σου είχαν διαφορά 40-κάτι λεπτά. Δεν ξέρω τι σου έχει δώσει να καταλάβεις ότι είναι κάποιος απίκο σαν "εξυπηρέτηση πελατών" που πρέπει να ξέρει την απάντηση για ότι ρώτησες και να το απαντήσει αμέσως. Εδώ είμαστε άνθρωποι από μεράκι, δεν είμαστε όλοι τίποτα experts (εγώ δεν είμαι, άλλοι είναι), έχουμε κανονική ζωή και κανονικές δουλειές.

Σόρρυ για το... σκληρό καλωσόρισμα αλλά και εσύ δεν έκανες την καλύτερη είσοδο.

Reaction score
0
Καλως σας βρηκα.Οντως σκληρο το καλοσορισμα σου NLS αλλα δεν τρεχει τιποτα.Κανεις λαθος βεβαια ως προς την ωρα που εγιναν τα δυο post, δεν ειναι 40λεπτα αλλα 24,5 ωρες!!Και βεβαια δεν εχω την απαιτηση να ειναι κανενας "απικο"και πριν γραφτω στο site διαβασα αρκετα post ωστε να ξερω το υφος στο οποιο κινουμαστε.ΑΠΛΑ νομιζω οτι ειμαστε ολοι, λιγο πολυ ανυπομονοι οταν φτασει η ωρα ,να εχουμε τα "λαλα",και βιαζομαστε να καταληξουμε καπου.Τωρα το γιατι κατεληξα σε αυτες;Απλα δεν εχω καταληξει πουθενα.Ειδα αυτες,μου κανανε στα χρηματα που θελω να δωσω,με τα λιγα που ξερω, ειδα οτι ειχαν "καλα"χαρακτηριστικα και ρωτησα για αυτες.Τιποτα περισσοτερο τιποτα λιγοτερο, και βεβαια ειμαι ολος αυτια για να ακουσω οτι αλλη προταση εχετε να μου κανετε.Αυτα προς αποφυγη παρεξηγησεων για την "εισοδο" που εκανα

NLS

Reaction score
1
έψαξες το forum για εναλλακτικές λύσεις;
για ψάξε λίγο

ψάξε που σου λέω

δες πχ. κάποια global announcements

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.416
Members