Γνωμες για All in one!

Reaction score
3
Καλησπερα σε ολους,καινουριος στην παρεα θα ηθελα ενα καλο home cinema για το σαλονι με κοστος εως 500 ευρω!Καλυτερη λυση θα ηταν να αγοραστουν σε κοματια αλλα η τιμη θα ξεφυγει κατα πολυ οποτε πηγαινουμε σε all in one!Σαν χαρακτηριστικα θα ηθελα να ειναι blu ray αυτονοητο νομιζω και οσο δυνατον να μπορεσει να καλυψει σε ενταση και αποδοση ενα χωρο περιπου 13τ.μ.!Ευχαριστω..

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.470
Απάντηση: Γνωμες για All in one!

Καλώς ήρθατε στο AVSite!

Yπάρχει τηλεόραση,προβολέας ή και τα δύο.
Επίσης τι μάρκα είναι και ποιο μοντέλο;

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.470

Ωραία,πάρε αυτό για να το ελέγχεις και από το τηλεχειριστήριο της τηλεόρασης.

Έχει και δύο είσοδους hdmi σε περίπτωση που θες να συνδέσεις επάνω και κάποια παιχνιδομηχανή ή κάποιο media player.

Reaction score
3

Το εχω δει αυτο δε μου πολυ αρεσε!Αυτα που μου αρεσαν εμενα και οτι καταλαβα απο χαρακτηριστικα ειναι:

http://www.samsung.com/gr/consumer/tv-audio-video/home-theatre/home-theatre-systems/HT-E5550/EN

και

http://www.lg.com/gr/home-entertainment/lg-BH7520T-blu-ray-home-theater-system

ισως και καποιο pioneer αλλα δεν ξερω αν εχουν ευκολιες γενικα οπως οι εμπορικες μαρκες!

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.470

Περισσότερες ευκολίες και μεγαλύτερη αναγνωρισιμότητα αρχείων απ το Samsung δεν πρόκειται να βρεις.

Reaction score
3

Σαν αποδοση και ισχυ θα με καλυψει?Ευχαριστω για τις απαντησεις και την βοηθεια!

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.470

Αυτά μόνο εσύ μπορεί να τα ξέρεις καθότι εσύ γνωρίζεις τις απαιτήσεις σου.Βέβαια τηρουμένων των αναλογιών και του οικονομικού θεωρώ ότι είναι μια χαρά επιλογή.

Reaction score
3

Αν πηγαινα σε κατι ανεξαρτητο χωρις blu ray player,δηλαδη ενισχυτη 5.1 και σετ ηχειων 5.1 με κοστος +- 600 ευρω θα μπορουνα να κανω κατι αξιολογο?Και αν ναι τι θα μου προτεινατε!

Reaction score
3

Μπορω να συνδεσω ενεργο υπογουφερ σε συστημα ολα σε ενα με καποιον τροπο?

Reaction score
3

Γενικα ρωτουσα αν μπορει να γινει για αναβαθμιση του μπασου!Εχω ενα samsung HT-E5550..

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.470

Αν το all in one έχει έξοδο line για sub,ναι μπορεί να γίνει.

Reaction score
3

Οχι δεν εχει γι αυτο ρωτησα αν μπορει να γινει καμια πατεντα μηπως:whistling:

Zizik

Safety Last
Administrator
Reaction score
79.596
Δε φαίνεται να έχει out.

Πατέντες υπάρχουν, μπορεί να συνδεθεί sub με high level inputs (ηχείων). Αλλά δύσκολα θα παίξει σωστά με το άλλο sub. O ενισχυτής είναι πάνω στο sub ή στη μονάδα?

Zizik

Safety Last
Administrator
Reaction score
79.596
Τότε μπορεί να μη συνδεθεί το δικό του και να μπει άλλο με είσοδο ηχείων. Το crossover του sub θα κάνει το διαχωρισμό των συχνοτήτων.
Αυτό ισχύει μόνο αν υπάρχει η δυνατότητα να παίξουν τα μπροστινά σαν large. Αν η συχνότητα διαχωρισμού είναι σταθερή, δεν θα παίξει.

Τελευταια Μηνυματα

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.400
Members
38.694
Νεότερο μέλος
manos.papadopoulos