Γνωμες για cds wadia 581 και cary 306 prof

Reaction score
1
Καλημερα σε ολους !!
Θα ηθελα τη γνωμη σας .
Εχω τωρα ενα cd sony SCD 777 ES και το παιζω με το DAC1 Benchmarc και θελω να αναβαθμησω το συστημα μου, η με το WADIA 581SE η με το CARY 306 PRO.
Ποιο λετε να προτιμησω ? το WADIA 581 η το CARY 306 PRO ?
Ευχαριστω !

Reaction score
4.250
Απάντηση: Γνωμες για cds wadia 581 και cary 306 prof

Τον CARY 306 τον ακουσα πριν κανα χρονο για λιγο. Οταν τον ειχα ακουσει καναμε στην ουσια ενα μικρο συγκριτικο σε καποια player. Θα ελεγα οτι ηταν απο τα καλυτερα. Ομως το Wadia (δεν το ξερω) απ οτι ειδα ειναι αρκετα πιο ακριβο (χωρις φυσικα να σημαινει οτι απαραιτητα θα ειναι και καλυτερο) Κατα την γνωμη μου αν εχεις λαμπατα ενισχυτικα θα ηταν ισως καλυτερα να μην και σε λαμπατο player. Τον Wadia εχεις δυνατοτητα να τον ακουσεις?

Reaction score
684
Τi DAC θα μου προτεινες ?
Αν πας για DAC κοιτα ειτε το Orpheus Labs DAC One SE ειτε το Weiss Medea....

Αν πας για ολοκληρωμενο CD player (παιζει και SACD) κοιτα το Emm Labs (πουλιεται ενα μεταχειρισμενο απο συνφορουμιτη)....

Ολα τα παραπανω απεχουν πολυ σε ποιοτητα απο το Benchmark (στο λεω γιατι το ειχα και γω)....

Reaction score
1
Το ακριβό Weiss. (Το Medea, αν θυμάμαι σωστά το όνομά του).
Το medea ειναι παλαιο το 2001 εχει και 7500ευρω ,τι θα ελεγες για το MINERVA Weiss εχει και εισοδους firewire και θα μπορω να το παιξω με transport laptop .

Reaction score
684
Το medea ειναι παλαιο το 2001 εχει και 7500ευρω ,τι θα ελεγες για το MINERVA Weiss εχει και εισοδους firewire και θα μπορω να το παιξω με transport laptop .
δεν ειναι της ιδιας κλασης εξαιτιας του χειροτερου αναλογικου τμηματος (χρηση τελεστικων αντι για διακριτα μερη) σε σχεση με τα Medea, Emm Labs, Orpheus....

Για τα λεφτα του ομως ειναι εξαιρετικο...

D

deleted user 10898

Guest
το cary 306 pro εχει και εξωτερικη ψηφιακη εισοδο αρα εχεις και ντακ και τρανσπορτ. νομιζω μαλιστα πως η εισοδος δεχεται και σημα >44.1/16 αλλα πρεπει να το τσεκαρεις.
ποσο κανει ομως?
παιζει και sacd αψογα...
Νικος

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
23.130
Στη Minerva λέμε ναι, θέλει συζήτηση;

Reaction score
1
Στη Minerva λέμε ναι, θέλει συζήτηση;

Φιλε Κωστα καλησπερα !:107:
Τα μηχανηματαμου ειναι :
Cary cad 805AE ,50 watt SE
Audio Research Ref2 mk2
CD transport SCD777ES
Spendor sp100
Ολα τα καλωδια ειναι Mogami
Το digital καλωδιο ειναι Canare