Γνωμες για KEF-IQ3/ROISTER HT-4000

Reaction score
0
Βρηκα τα KEF-IQ3,στα 449€.θεωρειται καλη τιμη?εχει καποιος εμπειρια απο τα συγκεκριμενα ηχεια και γενικοτερα απο τη σειρα ΙQ? Επισης τα ROISTER HT-4000 στα 449€ ως προσφορα.Αξιζουν?Κατι δε μου αρεσε στην κατασκευη τους,ακουστικα μου φανηκαν αξιοπρεπη- για την κατηγορια τους τουλαχιστον.

Reaction score
4
Βρηκα τα KEF-IQ3,στα 449€.θεωρειται καλη τιμη?εχει καποιος εμπειρια απο τα συγκεκριμενα ηχεια και γενικοτερα απο τη σειρα ΙQ? Επισης τα ROISTER HT-4000 στα 449€ ως προσφορα.Αξιζουν?Κατι δε μου αρεσε στην κατασκευη τους,ακουστικα μου φανηκαν αξιοπρεπη- για την κατηγορια τους τουλαχιστον.
Tα Roister τα ΗΤ-4000 που τα ακουσες? Ενδιαφερεται ενας φιλος να τα παρει αλλα θελει να τα ακουσει πρωτα! :happy_4:

Reaction score
0
Στο MediaMarkt.Τωρα με το χαμο που επικρατουσε δε μπορω να πω οτι ηταν και ιδανικος χωρος για ακροαση,γιαυτο και θαθελα καποιες γνωμες παραπανω.Νομιζω ειναι καλη ευκαιρια,αν και δισταζω γιατι δε μου αποπνεουν τη στιβαροτητα και την αισθηση που θα ηθελα.Αλλα βεβαι σε αυτα τα χρηματα,πρεπει να ειναι καλη αγορα.

Reaction score
0
Φίλε PSYHANIA γεια σου! Τα HT-4000 τα έχω εγώ σε συνδιασμό με τον PIONEER 1016. Από ποιότητα κατασκευής θα διαφωνίσω. Για τα λεφτά τους είναι κορυφαια. Ο ήχος τους είναι πολύ καλός και περιγραφικός σε θέαση ταινιών. Για ακρόαση CD θα έλεγα πως δυσκολεύομαι να πετύχω το καλύτερο αποτέλεσμα ακόμα...Το sub επίσης θέλει προσοχή στη ρύθμιση του. Σε γενικές γραμμές είμαι πολύ ευχαριστημένος. Για τα λεφτά τους είναι άριστη αγορά, για θέαση ταινιών, κοντράρονται με πολύ ακριβότερες υλοποιήσεις. Για μουσική σε αυτά τα λεφτα ούτως ή άλλως...

Reaction score
4
Σε ποιο media markt ? Στου Ρεντη η στο Φαληρο?
Γιατι προχθες που πηγα στου Ρεντη δεν το ειχαν συνδεδεμενο για να το ακουσω...

Ωραιοι πωλητες !!! Του λεω μπορω να ακουσω τα Roister H-4000 και μου λεει δυστηχως οχι γιατι δεν τα εχουμε συνδεσει.

Α... ωραια και πως περιμενετε να τα πουλησετε ηθελα να του πω?

Τεσπα...

Και εμενα απο πλευρας κατασκευης στιβαροτητας κτλ δεν μου γεμισαν το ματι. Το αντιθετο μαλλον.
Απο πλευρα σχεδιου ομως θα ταιριαζουν αψογα με μια Philips lcd με μαυρο καδρο που πηρε ενα φιλαρακι μου!

Να τα ακουσουμε πρωτα ομως να μην παρει γουρουνι στο σακι!

Reaction score
0
συγνωμη παιδια,εγω δεν ημουν σαφης.Στη Θεσσαλονικη τα βρηκα εγω,απλα υπεθεσα οτι επειδη ειναι αλυσιδα θα ειναι σε ολα τα μαγαζια τους το ιδιο. Δεν ξερω,το σκεφτομαι,ειναι καλα τα λεφτα μεν αλλα δε μου δινουν την εντυπωση οτι θαναι ανθεκτικα στο χρονο.

Reaction score
0
KEF IQ3 στα 200 ευρω, με προκαλουν να τα παρω.....αλλα με τι ενισχυτη οδηγουνται?

Reaction score
8
Απάντηση: Γνωμες για KEF-IQ3/ROISTER HT-4000

τα κεφ δεν συγκρινονται με τα Ροιστερ ηχητικα.
Τ α κεφ ειναι δυο κλασεις ανωτερα - τα XQ που διεθετα ενα διαστημα ηταν πανευκολα φορτια και ταιριαζαν φοβερα με λαμπατους.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.278
Members
38.543
Νεότερο μέλος
intergrale