Most visitors online was 2872 , on 2 Jun 2025
ποιο θα προτεινες κατα σειρα απο τα κατωθι ¨Το Glenair υπαρχει σε 10 ιντσο και 15 ιντσο. Το ενα κατεβαινει στα 38 Hz και το αλλο στα 32Hz. Αν δεν κανω λαθος η διαφορα τους ειναι καπου 1.500-2.000 ευρω. Το Zu αν δεν κανω λαθος παιζει στα 35-25. Νομιζει οτι και τα δυο ειναι μια χαρα για λαμπα. Προσωπικα πιστευω στο 15ιντσο Glenair.
Νομίζω πως και τα δύο είναι διαθέσιμα προς δοκιμή με τους ενισχυτές σου,το μεν Tannoy από την Golden Acoustics,το δε Zu Druid από την Aphrodite's Vision.Kαλού κακού βέβαια,πάρε μαζί σου και μιά...μαργαρίτα.:142:Καλημερα ,
Θα ηθελα την γνωμη σας tannoy glenair or ZU druit , εχω τους cary cad 805 .
Ποιο απο αυτα τα δυο ηχεια θα μπορεσει να βγαλει τις χροιες της λαμπας ?Ευχαριστω
Ποτο μαργαριτα η κατι αλλο ?Νομίζω πως και τα δύο είναι διαθέσιμα προς δοκιμή με τους ενισχυτές σου,το μεν Tannoy από την Golden Acoustics,το δε Zu Druid από την Aphrodite's Vision.Kαλού κακού βέβαια,πάρε μαζί σου και μιά...μαργαρίτα.:142:
΄΄Ηλεκτρονικές΄΄ Μαργαρίτες:Ποτο μαργαριτα η κατι αλλο ?
:107:΄΄Ηλεκτρονικές΄΄ Μαργαρίτες:
![]()
:612:
Όλα τα μοντέλα της σειράς Prestige κατασκευάζονται στην Αγγλία.Τα Zu θα ήθελα να τα ακούσω καθώς έχω διαβάσει διθυραμβικά σχόλια από τον ξένο τύπο αλλά πρόσεξε την εδώ τιμή τους -
τα tannoy εγγύηση αλλα προτίμησε τα made in England μοντέλα ....αν ακόμη κατασκευάζεται κάποιο εκεί .