Γνωμες για tannoy glenair or ZU druit

Reaction score
1
Καλημερα ,

Θα ηθελα την γνωμη σας tannoy glenair or ZU druit , εχω τους cary cad 805 .
Ποιο απο αυτα τα δυο ηχεια θα μπορεσει να βγαλει τις χροιες της λαμπας ?

Ευχαριστω

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
22.939
Απάντηση: Γνωμες για tannoy glenair or ZU druit

Καμιά απόκριση συχνότητας, έχουμε;

Reaction score
4.250

Το Glenair υπαρχει σε 10 ιντσο και 15 ιντσο. Το ενα κατεβαινει στα 38 Hz και το αλλο στα 32Hz. Αν δεν κανω λαθος η διαφορα τους ειναι καπου 1.500-2.000 ευρω. Το Zu αν δεν κανω λαθος παιζει στα 35-25. Νομιζει οτι και τα δυο ειναι μια χαρα για λαμπα. Προσωπικα πιστευω στο 15ιντσο Glenair.

Reaction score
1
Re: Απάντηση: Γνωμες για tannoy glenair or ZU druit

Το Glenair υπαρχει σε 10 ιντσο και 15 ιντσο. Το ενα κατεβαινει στα 38 Hz και το αλλο στα 32Hz. Αν δεν κανω λαθος η διαφορα τους ειναι καπου 1.500-2.000 ευρω. Το Zu αν δεν κανω λαθος παιζει στα 35-25. Νομιζει οτι και τα δυο ειναι μια χαρα για λαμπα. Προσωπικα πιστευω στο 15ιντσο Glenair.
ποιο θα προτεινες κατα σειρα απο τα κατωθι ¨
tannoy glenair 15 inch , zu druit η montana eps2 ?
για τον τελικο cary cad 805 ae
ευχαριστω

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
59.983

Καλημερα ,
Θα ηθελα την γνωμη σας tannoy glenair or ZU druit , εχω τους cary cad 805 .
Ποιο απο αυτα τα δυο ηχεια θα μπορεσει να βγαλει τις χροιες της λαμπας ?Ευχαριστω
Νομίζω πως και τα δύο είναι διαθέσιμα προς δοκιμή με τους ενισχυτές σου,το μεν Tannoy από την Golden Acoustics,το δε Zu Druid από την Aphrodite's Vision.Kαλού κακού βέβαια,πάρε μαζί σου και μιά...μαργαρίτα.:142:

Reaction score
1
Re: Απάντηση: Γνωμες για tannoy glenair or ZU druit

Νομίζω πως και τα δύο είναι διαθέσιμα προς δοκιμή με τους ενισχυτές σου,το μεν Tannoy από την Golden Acoustics,το δε Zu Druid από την Aphrodite's Vision.Kαλού κακού βέβαια,πάρε μαζί σου και μιά...μαργαρίτα.:142:
Ποτο μαργαριτα η κατι αλλο ?

Reaction score
93
Τα Zu θα ήθελα να τα ακούσω καθώς έχω διαβάσει διθυραμβικά σχόλια από τον ξένο τύπο αλλά πρόσεξε την εδώ τιμή τους -
τα tannoy εγγύηση αλλα προτίμησε τα made in England μοντέλα ....αν ακόμη κατασκευάζεται κάποιο εκεί .

Reaction score
6
Τα Zu θα ήθελα να τα ακούσω καθώς έχω διαβάσει διθυραμβικά σχόλια από τον ξένο τύπο αλλά πρόσεξε την εδώ τιμή τους -
τα tannoy εγγύηση αλλα προτίμησε τα made in England μοντέλα ....αν ακόμη κατασκευάζεται κάποιο εκεί .
Όλα τα μοντέλα της σειράς Prestige κατασκευάζονται στην Αγγλία.

Παλαιότερα τα πρώτα Glenair είχαν ξεκινήσει να κατασκευάζονται στην Κίνα. Όχι πια.

Reaction score
93
Οντως αυτό ηξερα και εγω για τα glenair...δεν ήξερα οτι τα νεα glenair κατασκευάζονται Αγγλία και καλά κάνουν .

Reaction score
2.566
Έχω ακούσει τα glenair τα 15άρια με τον unison s8 που χει τις 845 πάνω και το αποτέλεσμα ήταν εξαιρετικό για εμένα, φαντάζομαι ότι και με τις 845 του Cary μια χαρά θα δένει! Πήγαινε στο studio hi-fi στη Δάφνη να τα ακούσεις !!

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.818
Members
38.498
Νεότερο μέλος
antikotsos