Γνωμες...?

audioj

Επαγγελματίας
Reaction score
75
Κατα καιρους,εχουν περασει απο τα χερια μου πολλα ηλεκτροστατικα,acoustat ( 1100,1200,2200,4400) . Ο καλυτερος ηχος που ακουσα ποτε,ασχετως χρηματων,ηταν απο το 2200,το οποιο για ασχετους λογους εχω αποχωριστει εδω και χρονια. Μου ''εμειναν'' (οχι πως με ''χαλασαν δλδ'' τα 1200,οπου κατοπιν πολλων ''ζορισματων'' αλλα και παλαιοτητας,τα πανελ τους ειναι ετοιμα για αποδημηση εν τοπο χλοερο...Αρα θελω ηχεια... Να φτιαξω τα πανελ τους δεν ξερω,αλλα και δεν με βλεπω ''ζωηρο'' να πολυασχοληθω. Σκεφτομουν εδω και καιρο,να φτιαξω καποια ανοιχτης μπαφλας,αλλα λογω ελειψης χρονου εχω μεινει στα ''θα''. Θελω να κυμανθω χοντρικα γυρω στα 2500-3000. Χωρος γυρω στα 35τ.μ. Θελω ομως και μεγαλους κωνους,δεν αντεχω να βλεπω 6.5ρακια να κονταροχτυπιουνται προσπαθωντας να γεμισουν τον χωρο. Για ριξτε καμια ιδεα. Θεμα ενισχυσης δεν εχω,θα φτιαξω αποιον δικο μου ενισχυτη,ειδικα για το σετακι που θα καταληξω με την βοηθεια σας. Καλημερες!

D

deleted user 10898

Guest
και για δεν παιρνεις ενα martin logan source? πανελακιας εισαι θα σε βολεψει...
(ενα 8αρι γουφερ κροσσαρισμενο στα 470hz)
Nikos

audioj

Επαγγελματίας
Reaction score
75
Απάντηση: Re: Γνωμες...?

και για δεν παιρνεις ενα martin logan source? πανελακιας εισαι θα σε βολεψει...
(ενα 8αρι γουφερ κροσσαρισμενο στα 470hz)
Nikos
Σαν τιμη απο μια ματια που εριξα,βολευει,ειναι σε καλα επιπεδα. Το οχταρακι του δεν ξερω τι ψαρια πιανει,αλλα και το πανελ του απο σταθμες,χωρις να ψηνω παιδακια...:) Ειναι ομορφο παντως και με ενα ενισχυτακι μου αγκαλια συνοδευομενο απο δυο-τρια σιντακια γνωστα,θα κανω μια βολτα να το ακουσω σιγουρα.

D

deleted user 10898

Guest
εχω τα πουριτυ σου μιλαω εκ πειρας ;-)
απο σταθμες του πανελ δεν θα εχεις προβλημα, το ενα οχταρι ειναι περιπου οσο τα 2 6.5αρια σε αποδοση, ισως και λιγο καλυτερα....
και σε κριτικες βγηκαν Budget speaker of the year (στο the absolute sound) εαν σε ενδιαφερουν αυτα...
ακουσε τα και γραψε εντυπωσεις
Νικος

audioj

Επαγγελματίας
Reaction score
75
Απάντηση: Γνωμες...?

Θα τα ακουσω το συντομοτερο. Γενικα μου ''παει'' ο ηχος της Martin Logan,απλα θελω να τα δοκιμασω και σε ρεαλιστικες σταθμες. Δεν τα εχει καποιος συνφορουμιτης φανταζομαι να μας δωσει τα ''φωτα'' του...

audioj

Επαγγελματίας
Reaction score
75
Απάντηση: Γνωμες...?

Αλλη προταση κανεις? Θα βγω για ανιχνευση απο βδομαδα... Μου ειπανε για καποια μεταχειρισμενα Soundlab 5ετιας,αλλα δεν θυμαμαι μοντελο. Θερια ειναι,μεγαλα γουφερ ειδα,πρεπει ναταν 1.90 στο υψος. Ταχει ακουσει κανεις σας? Δεν τα ακουσα,λογω χρονου,αλλα θα τα ακουσω και αυτα μεσα στην εβδομαδα...

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.752
Members
38.489
Νεότερο μέλος
Nikos88