Γνωμη για το Advance Acoustic MCD200 cd player

Reaction score
3.093
Απάντηση: Γνωμη για το Advance Acoustic MCD200 cd player

Το μαραντζ το ειχα.Στο συστηνω ανεπιφυλακτα.Το advance αστο καλυτερα,πολυ βαβουρα για το τιποτα.Ειχα το mcd 203 το εδωσα μετα απο 2 μηνες, ενω μετανοιωσα που ειχα διωξει το μαραντζ για να παρω το advance

Reaction score
50

εγώ πάλι έχω την εντελώς αντίθετη άποψη για το 203, πολύ καλό cd για τα λεφτά του, ιδιαίτερα τώρα που κυκλοφορεί μεταχ/νο σε τιμές χώμα.
Για το 200 δεν γνωρίζω, αλλά αν έχεις ένα παλιο cd/dvd γιατί δεν κοιτάζεις για κανα dac σε παρόμοιο budget (m1, magic, vdac, arcam Κλπ)

Reaction score
0

Μολις πηρα το marantz cd5003 150e εκθεσιακο απο κωτσοβολο.νομιζω οτι με αυτα τα χρηματα δεν κυκλοφορεί κατι καλυτερο ουτε σε ελαφρώς μεταχειρισμένο.Μολις το σύνδεσα έβαλα ενα cd να παιζει
και η διαφορα ειναι μεγαλη σε σχεση με το dvd kai blueray που ειχα μεχρι τωρα για πηγες.
Λέτε με ενα dac o 5003 να παιζει καλυτερα?

tyler durden

Μη ριβγιούερ
Reaction score
2.743

Μολις πηρα το marantz cd5003 150e εκθεσιακο απο κωτσοβολο.νομιζω οτι με αυτα τα χρηματα δεν κυκλοφορεί κατι καλυτερο ουτε σε ελαφρώς μεταχειρισμένο.Μολις το σύνδεσα έβαλα ενα cd να παιζει
και η διαφορα ειναι μεγαλη σε σχεση με το dvd kai blueray που ειχα μεχρι τωρα για πηγες.
πρεπει να πας σε ακριβο για να δεις διαφορα

Reaction score
1

Τα λένε αυτά ρε παιδί, παλιοπαρτάκηδες :142: σε ποιον Κωτσοβολέα το βρήκες τόσο ; Το έχω ακούσει είναι καταπληκτικά γλυκό στον ήχο του, εκκλησία έκλεψες λέμε !.Αλλά γενικά ότι σύγχρονο Marantz έχω ακούσει τις τελευταίες μέρες (CDp, ενισχυτές) είναι πολύ γλυκόηχα μηχανάκια.

Τα DVD BDp δεν βγάζουν τόσο καλό ήχο (εκτός αν είναι κάτι εξειδικευμένο όπως τα Oppo), όπως τα CDp το έχω διαπιστώσει κι εγώ και με εξέπληξαν δυσάρεστα, ενώ θα μπορούσαν να είναι πολύ καλύτερα...αλλά πως αλλιώς θα πουλούσαν CDp οι εταιρείες :142:

Αν το δοκιμάσεις με Dac πες μας εντυυπώσεις...γιατί ροδοψήνομαι κι εγώ...

Reaction score
62

To Marratz το έχω εδώ και πολύ καιρό (είναι ΠΑΡΑ πολύ καλό για την κατηγορία του και παραπάνω) και πιστεύω ότι για να πας σε κάτι καλύτερο θα πρέπει
1) Το υπόλοιπο σύστημά σου να είναι σε θέση να αναδείξει τις διαφορές
2) Να δώσεις πολύ περισσότερα χρήματα (Στο λέω εκ πείρας)

Κατά τα άλλα θα σε συμβούλευα να το απολαύσεις ακούγοντας την μουσική σου πεπεισμένος ότι έχεις κάνει μια άριστη αγορά.

DAC θα σου πρότεινα μόνο αν θέλεις, να ασχοληθείς και να αξιοποιήσεις τις δυνατότητες που προσφέρει σε συνδιασμό με υπολογιστή και να εκμεταλευτείς τα αρχεία υψηλής ανάλυσης που πραγμάτικά έχουν διαφορές, και όχι μόνο για να το συνδέσεις με το Maratz.

Αυτά..

Reaction score
0

Τα λένε αυτά ρε παιδί, παλιοπαρτάκηδες σε ποιον Κωτσοβολέα το βρήκες τόσο
Αυτες τις μερες στην θεσσαλονικη ξεστοκαραν απο τα cdplayers τα saturn-mediamarkt-kotsovolos.Στα saturn το βρηκα 200 ευρω το εκθεσιακο.
Ευχαριστω για τις συμβουλες .Μαλλον dac δεν βαζω χωρις να το ακουσω πρωτα στο δικο μου ηχοσυστημα.

Reaction score
1.129

φίλε μου καλορίζικο και καλές ακροάσεις.Μη κοιτάς τώρα για αναβάθμιση.Κάτσε να το απολαύσεις και να χαρείς τη μουσική σου και μετά από καιρό αν νιώσεις οτί θέλεις αναβάθμιση τη κάνεις.Μη μπαίνεις στη πρίζα γιατί μετά θα κάνεις συνέχεια ''κριτικές'' ακροάσεις.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.623
Members
38.725
Νεότερο μέλος
Weeman