Γνωμη σας για την PANASONIC PV 60 ????????????????????

Reaction score
0
Σκεφτομαι σοβαρα να ξεχασω την αγορα LCD τηλεορασης γιατι διαβαζω μεσα στα forum οτι μιλαμε για τεχνολογια οχι τελειοποιημενη. !! Οπως μικρη γωνια θεασης , τεχνουργηματα & ουρες , οχι καλο σημα στα επιγεια , ΕΧΩ ΝΟΒΑ ,συμφερει να παρω LCD ???????
TO μονο μειονεκτημα των Plasma μεγαλη καταναλωση ρευματος ισχυει??????.
ΔΕΝ με νοιαζει η καταναλωση ΚΑΛΗ ΕΙΚΟΝΑ ΘΕΛΩ !!!

Υ.Γ ισχυει οτι οι PLASMA εχουν συγκεκριμενη διαρκεια ζωης ??????

Λεω να παρω την PANASONIC PV 60, ειναι οντως η καλυτερη 42΄΄ plasma ?????????????????

HV

Reaction score
0
Re: Γνωμη σας για την PANASONIC PV 60 ????????????????????

Καπου 60.000 ωρες ζωης για να χασουν την μιση τους φωτεινοτητα αν δεν κανω λαθος...
Φαινεται φοβερη ομως...και φτηνη...1780ευρω η 42αρα...

Reaction score
0
HV said:
Καπου 60.000 ωρες ζωης για να χασουν την μιση τους φωτεινοτητα αν δεν κανω λαθος...
Φαινεται φοβερη ομως...και φτηνη...1780ευρω η 42αρα...
φιλε ΗV , οντως συμφωνα με το Hitech ,ειναι καλυτερη σε πολλους τομεις απο την LCD PHILIPS 9730 !!!!
Nαι, ειναι και φθηνη , ειναι οντως τοσο καλη , ερωτω ??????????????
Γιατι οι LCD δεν εχουν ωρες ζωης .... ???????????????

HV

Reaction score
0
Εγω λεω να παρω την Elite 42' LCD αλλα εφοσον ο αντρεας και αλλοι λενε πως και οι plasma ειναι καλες θα ριξω μια ματια και σε αυτη την panasonic...
Μακαρι να μπορουσα να παρω την PIONEER που πιστευω πως ειναι η καλυτερη Plasma της αγορας και που βαζει και τις περισσοτερες LCD κατω αλλα κοστιζει παραπανω απο οσα θελω να διαθεσω ( 2000ε max ).

Reaction score
0
HV said:
Εγω λεω να παρω την Elite 42' LCD αλλα εφοσον ο αντρεας και αλλοι λενε πως και οι plasma ειναι καλες θα ριξω μια ματια και σε αυτη την panasonic...
Μακαρι να μπορουσα να παρω την PIONEER που πιστευω πως ειναι η καλυτερη Plasma της αγορας και που βαζει και τις περισσοτερες LCD κατω αλλα κοστιζει παραπανω απο οσα θελω να διαθεσω ( 2000ε max ).
Φιλε HV , γραψε μου το ακριβες μοντελο της PIONEER να μαθω κι εγω για αυτην την tv...

I wait....
Eγω διαθετω μεχρι 3000€ ,ποσο κανει ????????????????????

Reaction score
0
Eπειδή ειμαι και εγώ στο ψάξιμο και ήμουν και λίγο τυχερός . Επισκεπτομενος ένα κατάστημα για να τη δω γνώρισα ένα τυπο που ειχε τη Panasonic, ειχε πάει να πληρώσει γραμμάτιο, πιάσαμε κουβέντα και πήγα σπίτι του.Ήταν ένας τύπος παντελώς άσχετος, απλά του άρεσε φατσικά η τηλεοραση και τη πήρε.
Εγώ κατενθουσιάστηκα. Καταρχήν να πω πως ήταν αρύθμιστη παντελώς. Δεν την ειχε πειράξει καθόλου. Σε απλό επίγειο τηλ σημα (MEGA , ΑΝΤ1 κτλ) έχει με ΜΕΓΑΛΗ διαφορά απο ολες τις ΤV που εχω εγώ δει την ΚΑΘΟΤΕΡΗ εικόνα, τα καλίτερα ΧΡΩΜΑΤΑ .Χτυπάει στα ισια και την Pioneer η οποία ομως είναι πολύ ακριβότερη. Μιλάμε για σημα σε πολυκατοικια της κακιάς ωρας, οχι τίποτα το ιδιαίτερο !!! Καθησα και είδα κανένα μισάωρο ποδόσφαιρο και ήταν απολαυστικό (εν αντιθέσει με την Samsung LCD-δεν θυμάμαι το μοντέλο, αυτό που παίζει τώρα τελευταία- στην οποία μετά απο 10 λεπτά ποδοσφαίρου ζαλιστηκα. Σαν να ήταν dvd και κάποιος έπαιζε με το control). Μετά μου εβαλε dvd (χωρίς hdmi)και ήταν μια χαρά.
Βλέποντας αυτή τη τηλεόραση άλλαξα εντελώς άποψη για τις Plasma τις οποίες ειχα διαγράψει. Στο www.technixx.gr την έχει αυτή τη στιγμή 1649 ευρώ. Μπορείς να παρεις την PX60 είναι λίγο ακριβότερη (καμμιά 100ρια ευρώ), είναι ιδιες ακριβώς αλλα΄εχει ψηφιακό δέκτη ενσωματωμένο.
Ξέρω τα προβλήματα με τις plasma(burn in,κατανάλωση) αλλά για μένα που απλά θέλω να αλλάξω τηλεόραση μόνο και μόνο για το μέγεθος είναι μια χαρά.

spylab

TrumpoMusk
Moderator
Reaction score
36.800
Ειναι παντως SD παιδια τωρα που αρχιζει η εποχη του HD...........

H σειρα 600 ειναι HD (μισοHD 1024x768 αν δεν κανω λαθος)

Για SD εχει οντως την καλυτερη εικονα .

Reaction score
0
οχι δεν κάνεις λαθος αυτή είναι η ανάλυση. Εγώ λέω τι είδαν τα μάτια μου. Η δε εποχή του hd εχει έρθει αλλού. Εδώ για να δώ Hd πραγματικό πείτε μου σας παρακαλώ ΟΛΟ τον εξοπλισμό που θέλω και ΠΟΣΟ κοστίζει ΣΗΜΕΡΑ !!!
Εγώ μιλάω για μια τηλεόραση που τη βάζεις στη θέση της crt ΧΩΡΙΣ τίποτα επιπλέον κα βλέπεις 42 ιντσες εικόνα σε αρκετά καλη ποιότητα. Στα λεφτά της για τη χρήση που προανάφερα δεν παίζεται.
Απλά οι ρημάδες είναι ακόμη ακριβές. Η "κανονική" της τιμή θα ήταν γύρω στο χιλιάρικο !!!
Εγώ αυτές τι μέρες πάω να τη πάρω. Οταν σε ΜΕΡΙΚΑ χρόνια έχουμε ΠΡΟΣΙΤΟ Hd τα ξαναλέμε. Εγώ δεν έχω στα σχέδια μου ουτε ψηφιακά δορυφορικά, ουτε συνδέσεις με Pc, ουτε τιποτα. Αν τα ειχα θα τα πληρωνα.

Reaction score
164
funkstar said:
οχι δεν κάνεις λαθος αυτή είναι η ανάλυση. Εγώ λέω τι είδαν τα μάτια μου. Η δε εποχή του hd εχει έρθει αλλού. Εδώ για να δώ Hd πραγματικό πείτε μου σας παρακαλώ ΟΛΟ τον εξοπλισμό που θέλω και ΠΟΣΟ κοστίζει ΣΗΜΕΡΑ !!!
Εξαρτάται... Αν έχεις PC μπορεί και να μην σου κοστίσει τίποτα. Αν έχεις ΧΒΟΧ 360, σε ένα μήνα θα σου κοστίσει καμία 200ρια Ευρώ. Αν θες δορυφορικά, με 600€ μάλλον είσαι κομπλέ. Σε λιγότερο από μήνα, HD DVD με 500€.

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
funkstar said:
Εγώ μιλάω για μια τηλεόραση που τη βάζεις στη θέση της crt ΧΩΡΙΣ τίποτα επιπλέον κα βλέπεις 42 ιντσες εικόνα σε αρκετά καλη ποιότητα. Στα λεφτά της για τη χρήση που προανάφερα δεν παίζεται.
Απλά οι ρημάδες είναι ακόμη ακριβές. Η "κανονική" της τιμή θα ήταν γύρω στο χιλιάρικο !!!
Εγώ αυτές τι μέρες πάω να τη πάρω. Οταν σε ΜΕΡΙΚΑ χρόνια έχουμε ΠΡΟΣΙΤΟ Hd τα ξαναλέμε. Εγώ δεν έχω στα σχέδια μου ουτε ψηφιακά δορυφορικά, ουτε συνδέσεις με Pc, ουτε τιποτα. Αν τα ειχα θα τα πληρωνα.
Σε απλό τηλεοπτικό σήμα οι crt είναι αξεπέραστες! Οι πλάσμα (και οι lcd) δεν φτάνουν την ποιότητα μιας crt...

Reaction score
0
Δεν έκανα σύγκριση εγώ με τις crt πουθενα. Ειπα πως ΕΓΩ θέλω Plasma η LCD για τις ιντσες. 42 ιντσες crt δεν ξέρω αν υπάρχουν και αν υπάρχουν φαντάζομαι θα είναι σαν το δωμάτιο μου. η 29 αρα που έχω εγώ εχει σχεδόν τις ιδιες διαστάσεις και βάθος 1 μέτρο. Απλα θέλω να δώ μια ταινία απο ένα dvd σε αξιοπρεπείς διαστάσεις αντί για αυτή την φέτα που βλέπω τώρα. Η δε τηλεοπτική εικόνα που ειδα εγώ απο τη Panasonic ήταν στα ίδια σχεδόν επίπεδα με την δικιά μου την crt. Ήταν ομως 42 χορταστικές ίντσες. Και το ειπα ακριβώς : "βλέπει 42' εικόνα σε αρκετά καλή ποιότητα".
Οσο για το Pc , οχι δεν έχω Pc να το διαθέσω για την τηλεόραση,ούτε πρακτικά γινεται (αλλού το Pc αλλού η τηλεοραση κτλ) ουτε ορεξη για συνδέσεις κτλ. Εγω ανάφερα πως η panasonic και η Pioneer τις παίρνεις τις βάζεις και βλέπεις. Η Pioneer είναι ομως πανάκριβη.
Απο τις Lcd (γιατί μόνο σε αυτές απο οτι ξέρω υπάρχουν true hd) απογοητεύτηκα απο την αναπαραγωγή της κίνησης. Ακόμα και τα Hd demo που έχουν και παίζουν στα μαγαζιά εγώ ζαλίζομαι μόλις δώ πάνω απο 5 λεπτά. Oταν ειδα για πρώτη φορά Hd demo ακίνητη εικόνα έμεινα με το στόμα ανοιχτό.
Οταν άρχισε ομως η κίνηση έγινε το κεφάλι μου καζάνι. (αληθεια που οφείλεται αυτό στις Lcd??? Για εξηγειστε μου γιατί ειμαι άσχετος)

Reaction score
2
Απο που σκεφτεσαι να τη παρεις ?
Εχεις ξαναψωνισει απο το technixx?
Ποσο ειναι τα μεταφορικα?
Η 37αρα Panasonic γιατι εχει πιο ακριβα ?
Δεν εχει τα ιδια χαρακτηριστικα?

Reaction score
0
funkstar said:
Eπειδή ειμαι και εγώ στο ψάξιμο και ήμουν και λίγο τυχερός . Επισκεπτομενος ένα κατάστημα για να τη δω γνώρισα ένα τυπο που ειχε τη Panasonic, ειχε πάει να πληρώσει γραμμάτιο, πιάσαμε κουβέντα και πήγα σπίτι του.Ήταν ένας τύπος παντελώς άσχετος, απλά του άρεσε φατσικά η τηλεοραση και τη πήρε.
Εσένα πως σου φάνηκε η εξωτερική της εμφάνιση;
Λένε ότι η άσχημη πλαστικούρα ενοχλεί.

Reaction score
0
Εμφανισιακά η τηλεόραση είνα μέτρια. Οχι με ενόχλησε αλλά σαφώς κατώτερη απο άλλες.
Το μοντέλο TH 42 PX 60 E στο Technixx κοστίζει 1770 ευρώ ενώ το μοντέλο 1650 ευρώ άρα μιλάμε για διαφορά 120 ευρώ. Και εγώ αν την αγοράσω απο εκεί θα δώσω τα 120 επιπλέον.
Το προβλημα μου με την Τechnixx είναι πως δεν δίνει με δόσεις. Εδώ στη Λαρισα την 42px60 την βρίσκω 1750 ευρώ αλλά με οτι διακανονισμό θέλω.

Reaction score
0
Να προσθέσω επίσης πως σήμερα είδα και μια LCD με εντυπωσιακή εικόνα. Τoshiba 42αρα, 1920Χ1048 αλλα δεν θυμάμαι το μοντέλο (γαμώτο μου ποτε δεν θυμάμαι τα μοντέλα, πρέπει να τα σημειώνω !!!! ). Και δεν ειχε και τιμή. Πολυ ωραία εικόνα. Στο κοτσόβολο της Λάρισας έκαναν ανακαίνιση και εχει δεκάδες τηλεοράσεις την μια δίπλα στην άλλη και μπορείς να κάνεις συγκρίσεις. Επαιζαν ολες ενα αισχρής ποιότητας διαφημηστικό του Κοτσόβολου και ετσι έβλεπες τις διαφορές. Μα είναι και αυτοί φοβεροί τύποι. Εχουν τόσες τηλεοράσεις στα μαγαζια και βάζουν κατι χαζομάρες να παιζουν !!!

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
funkstar said:
Να προσθέσω επίσης πως σήμερα είδα και μια LCD με εντυπωσιακή εικόνα. Τoshiba 42αρα, 1920Χ1048 αλλα δεν θυμάμαι το μοντέλο (γαμώτο μου ποτε δεν θυμάμαι τα μοντέλα, πρέπει να τα σημειώνω !!!! ). Και δεν ειχε και τιμή. Πολυ ωραία εικόνα. Στο κοτσόβολο της Λάρισας έκαναν ανακαίνιση και εχει δεκάδες τηλεοράσεις την μια δίπλα στην άλλη και μπορείς να κάνεις συγκρίσεις. Επαιζαν ολες ενα αισχρής ποιότητας διαφημηστικό του Κοτσόβολου και ετσι έβλεπες τις διαφορές. Μα είναι και αυτοί φοβεροί τύποι. Εχουν τόσες τηλεοράσεις στα μαγαζια και βάζουν κατι χαζομάρες να παιζουν !!!
Αν σου άρεσε αυτή η τηλεόραση τότε θα ξετρελαθείς με την καινούργια 46άρα της Sony και με την 42άρα της ΑΜΟΙ...

Reaction score
0
αυτη τη AMOI Θα ήθελα να πολύ να τη δώ αλλά εδώ δυστυχώς δεν την έχει κανένας. Η άλλη δεν με ενδιαφέρει καθόλου γιατί είναι εντελώς έξω απο τις οικονομικές μου δυνατότητες

Reaction score
164
Έχω την εντύπωση ότι κάποιος συμπολίτης σου αγόρασε την 37ρα. Ίσως μπορεί να σε βοηθήσει.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.815
Members
38.498
Νεότερο μέλος
antikotsos