Γνωριζετε κανενα μαγαζι που να πουλαει η να εχει στοκ ενισχυτες technics?

papavmax

"Επαγγελματίας"
Reaction score
1.713
καλημερα παλικαρια και απο μενακ ατα χαιρομαι που σας βρισκω και παλι λιγο παλιος εδω δεν θυμομουν κωδικο και αναγκαστικα να ξανακανω εγραφη εχω να μπω εδω απο το 2009 και χαιρομαι που ακομα υπαρχετε και ασχοληστε με το αγαπημενο μας χομπι εστω και εν ωρα κρισης!!!

Στο θεμα μας
Γνωριζετε κανενα μαγαζι που να πουλαει η να εχει στοκ η μεταχειρησμενους ενισχυτες technics?

εχω harman kardon pa2500 προενυσχητη και τελικο harman pa 220
kai ηχεια jbl lx 9 τα αλλαξα προσφατα μετα απο infinity sm 115 που ειχαν γινει θρυψαλα
τωρα γιατι technics? ειχα πριν παρω τα harman και να πω την αληθεια δεν εχω αυτο το hifi αυτη τη γλυκα με το harman oso eixa me ena aplo technics su 600 δοκιμασα και με ισοσταθμιστη εκουαλαιζερ eq 550 yamaha που εχωκαι μονος μου και με ηχοβολισμο με το μικροφωνακι του αλλα δεν.....

Τωρα θα μου πειτε καλα ρε μεγαλε δεν σου αρεσει ο harman προ και τελικος που τα ειχα πληρωσει ενα σκασμο λεφτα και σου αρεσει με το technics....?

και εγω αυτο αναρωτιεμαι πως με ενα απλο technics?

Δεν εχει ο harman αυτη τη γλυκα ρε παιδια ειναι σφιχτος, δεν ξερω μου φαινετε θολος ο ηχος του τα οργανα δεν μου τα ξεμπερδευει ναι εχει παρα πολυ γκαζι
αλλα κατι δεν μου παει καλα ακουω πολυ βινυλιο κυριος ροκ απο ενα μκ2 με βελονα orthofone dj s δεν θελω να μπω σε διαδικασια τωρα αλλαξε καλωδια κανε αυτο κανε το αλλο ριξε λεφτα για αυτο λεω να δοκιμασω με ενα απλο ολοκληρομενο ζηταω technics γιατι ειχαν περασει 2 απο τα χερια μου και μου αρεσαν και η αληθεια ηταν ιτι ηταν και σκυλια και τουλαχιστον δεν θα βαζω και μπρος ολο το μηχανοστασιο για να ακουσω μουσικη

υπηρχαν κατι μαγαζια hi fi στην αθηνα που ειχαν ολοκληρομενους ενιχυτες στοκ η μεταχειρα σε καλη κατασταση υπαρχουν ακομα εχω χασει λιγο επαφη με το αθλημα η αν εχετε καποια προταση ευχαριστως να την ακουσω

σας ευχαριστω και τα ξαναλεμε!

papavmax

"Επαγγελματίας"
Reaction score
1.713
επισης ενδιαφερομαι για αγορα προ και τελικου
Technics SE A900S, Technics SU-C800U
αν υπαρχει καποιος και τον δινει σε λογικη τιμη παντα!

Reaction score
1.173
Με ένα CD player έχεις δοκιμάσει να ακούσεις; Μπορεί αυτή η θολούρα που λες να οφείλεται σε φθορά της βελόνας.

Τα χρήματα που θα δώσεις σε μεταχειρισμένο μπορεί και να τα γλιτώσεις απλά με μια νέα βελόνα η με μία κεφαλή αξιόλογη καθώς η συγκεκριμένη δεν είναι ότι καλύτερο. Μπορεί να την είχες και στο παλιό σου σεταπ και να σου άρεσε γιατί δεν έδειχνε τις ατέλειες ο technics.

Τα μηχανήματα που ζητάς ειδικά ο τελικός πανέμορφος αλλά θα σου έλεγα ότι να τα αποφύγεις γιατί εκτός του ότι θα χρειάζεται να γίνει φρεσκάρισμα καλό που κοστίζει δεν νομίζω ότι ειναι αντάξια της εμφάνισης τους.

Καλές αναζητήσεις.:thumbsup:

papavmax

"Επαγγελματίας"
Reaction score
1.713
Σε ευχαριστω για την απαντηση σου
οχι ακουω και cd και ραδιο ολα τα εχω σε harman οταν εννοεις οτι θα χρειαστουν φρεσκαρισμα τι εννοεις με βοηθας λιγο θυμαμαι οτι ο ενισχυτης αυτος SE-A900SM2+SU-C800UM2 η ο 900 ηταν αξιολογος κανω λαθος?

Reaction score
1.173
Εδώ ξεκίνησε μια αγγελία.

Όσο αφορά το φρεσκάρισμα θα χρειαστεί άλλαγμα στους πυκνωτες του τροφοδοτικού και όχι μόνο. Και ανάλογα την χρήση. Ο προ είχε μπαταρία δεν ξέρω πόσο θα λειτουργεί μέχρι σήμερα και έαν θα βρείς ανταλλακτικό.

Όσο αφορά το κόστος απόκτησης τους το θεωρό υπερβολικό σε σχέση με το τι άλλο υπάρχει στα μεταχειρισμένα.

Το πόσο αξιόλογος είναι, πλέον ειναι πολύ σχετικό με τις "γνώμες" για τα μεταχειρισμένα παλιά μηχανήματα.:wink:

papavmax

"Επαγγελματίας"
Reaction score
1.713
σας ευχαριστω για της απαντησης σας ναι ολα αυτα που λες ειναι σχετικα και εγω τα σκεφτμαι ψαχνω και για su-c 1000 kai 900 που θα ειναι λογικα και λιγο πιο δυνατοι θα τα δω .
προτινεις καποιο μεταχειρισμενο μηχανημα κοντα στα 300 ευρω που εχει πεσει στην αντιληψη σου και αξιζει θα με βοηθουσες ευχαριστω!

Reaction score
1.173
Βασικά με ψάξιμο στις αγγελίες θα βρεις μέσα στις τρεις πρώτες σελίδες μηχανήματα πολύ καινούργια σε τιμές πολύ καλές.

Δεν έχω κάποιο να προτείνω λόγω ότι δεν γνωρίζω τι θέλεις ακριβώς και ακόμα δεν έχω καταλάβει γιατί δεν σε ικανοποιούν τα μηχανήματά σου. Χώρια ότι δεν έχω την εμπειρία να σε καθοδηγήσω.
Σε γενικές γραμμές όμως δεν είμαι της αλλαγής των συσκευών μου γιατί όλο και κάτι άλλο φταίει αλλά και δεν έχω τα χρήματα για αλλαγές.

Έχω ακούσει πολλά μεταχειρισμένα όσο αφορά ενισχυτές, από δεκαετία 70-80-90. Μόνο ακριβά μηχανήματα((στην εποχή τους) αξίζει να ασχοληθείς μαζί τους και σίγουρα να διαθέσεις ένα σεβαστό ποσό για τα φρεσκάρεις, που σίγουρα αξίζει να διαθέσεις εάν τα έχεις και γνωρίζεις τον ήχο τους. Μερικά είναι φτιαγμένα για ατελείωτες ώρες μουσικής.:)

Θα σου δώσω ένα παράδειγμα. Fisher rs-1080
Εμφανισιακά και στο εσωτερικό του ήταν άψογος. Αλλά με τα χίλια δυο προβλήματα. Από recap, ψυχρές κολλήσεις, το ποτενσιόμετρο φωνής μια κατασκευή απίστευτη(alps) δεν έχω ξαναδεί κάτι αντίστοιχο πλήρως διαιρούμενο και έγινε συντήρηση. Εάν δεν είχε πέσει προσωπική εργασία το κόστος θα ήταν μεγάλο ξεχωριστό από το κόστος απόκτησης.

Αγόρασε μεταχειρισμένο σαν να είναι καινούργιο χωρίς να χρειάζεται καμία επέμβαση.

Κάνε οποιαδήποτε αγορά μετά από διάβασμα χωρίς βιασύνες.

Reaction score
155
O 900 και ο 1000 είναι σχεδόν ίδιοι. Για να μη σου πώ ολοιδιοι. Με μόνη διαφορά το battery pack.

O 900MK2 δίνει 2 pre-out στον προενισχυτή του. Ο 900 και ο 1000 ένα.

Γι αυτό βγήκε και ο 1000ΜΚ2 που είχε ουσιαστική διαφορά με τον 900 και τον 1000 τουλάχιστον σε πυκνωτές και λίγα ρεύματα.

Ο 1000ΜΚ2 και ο 1010 είναι αρκετα σπάνια κομμάτια. Δεν είναι τπτ το ιδιαίτερο αλλα είναι σπάνια.

Αν πάρεις 1000 και θες battery pack για τον προενισχυτή θα σου πώ που μπορείς να βρεις.

Ο 800 δεν είναι τπτ αλλο παρα ενας απλός ενισχυτής σε 2 κομμάτια.

Αν ψάξεις Technics SU920 (που είναι ανώτερος και πολυ πιο δυνατός) η Technics τελικούς Α50 στο ebay πάρτους.

Μπορείς να τους οδηγήσεις και με εναν φτηνό AV Receiver.

Last edited:

Reaction score
0
καλημερα παλικαρια και απο μενακ ατα χαιρομαι που σας βρισκω και παλι λιγο παλιος εδω δεν θυμομουν κωδικο και αναγκαστικα να ξανακανω εγραφη εχω να μπω εδω απο το 2009 και χαιρομαι που ακομα υπαρχετε και ασχοληστε με το αγαπημενο μας χομπι εστω και εν ωρα κρισης!!!

Στο θεμα μας
Γνωριζετε κανενα μαγαζι που να πουλαει η να εχει στοκ η μεταχειρησμενους ενισχυτες technics?

εχω harman kardon pa2500 προενυσχητη και τελικο harman pa 220
kai ηχεια jbl lx 9 τα αλλαξα προσφατα μετα απο infinity sm 115 που ειχαν γινει θρυψαλα
τωρα γιατι technics? ειχα πριν παρω τα harman και να πω την αληθεια δεν εχω αυτο το hifi αυτη τη γλυκα με το harman oso eixa me ena aplo technics su 600 δοκιμασα και με ισοσταθμιστη εκουαλαιζερ eq 550 yamaha που εχωκαι μονος μου και με ηχοβολισμο με το μικροφωνακι του αλλα δεν.....

Τωρα θα μου πειτε καλα ρε μεγαλε δεν σου αρεσει ο harman προ και τελικος που τα ειχα πληρωσει ενα σκασμο λεφτα και σου αρεσει με το technics....?

και εγω αυτο αναρωτιεμαι πως με ενα απλο technics?

Δεν εχει ο harman αυτη τη γλυκα ρε παιδια ειναι σφιχτος, δεν ξερω μου φαινετε θολος ο ηχος του τα οργανα δεν μου τα ξεμπερδευει ναι εχει παρα πολυ γκαζι
αλλα κατι δεν μου παει καλα ακουω πολυ βινυλιο κυριος ροκ απο ενα μκ2 με βελονα orthofone dj s δεν θελω να μπω σε διαδικασια τωρα αλλαξε καλωδια κανε αυτο κανε το αλλο ριξε λεφτα για αυτο λεω να δοκιμασω με ενα απλο ολοκληρομενο ζηταω technics γιατι ειχαν περασει 2 απο τα χερια μου και μου αρεσαν και η αληθεια ηταν ιτι ηταν και σκυλια και τουλαχιστον δεν θα βαζω και μπρος ολο το μηχανοστασιο για να ακουσω μουσικη

υπηρχαν κατι μαγαζια hi fi στην αθηνα που ειχαν ολοκληρομενους ενιχυτες στοκ η μεταχειρα σε καλη κατασταση υπαρχουν ακομα εχω χασει λιγο επαφη με το αθλημα η αν εχετε καποια προταση ευχαριστως να την ακουσω

σας ευχαριστω και τα ξαναλεμε!
Καλησπέρα ένα φιλαράκι πουλάει ένα σετακι σε άριστη κατάσταση ... SE-A1000m2 προ και τελικό..
Είναι θεσσαλονικη και μετά το Πάσχα θα το εχω στα χέρια μου... Αθήνα. Για τιμή google it και βλέπουμε

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • xfader
    Segregation supporter

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.098
Members
38.529
Νεότερο μέλος
Nikos67