''Γνωριμία'' με τη δισκοθήκη μας..

Reaction score
1.127
πρόσφατα ανακάλυψα ότι αν και δεν έχω μεγάλη δισκοθήκη δεν την γνώριζα και πολύ καλά..
Είχα γύρω στους 20 δίσκους που δεν είχα ακούσει ποτε!Άλλους 20-25 που είχα ακούσει μια φορά.
Αναρωτήθηκα λοιπόν πόσοι από εμάς γνωρίζουμε την δισκοθήκη μας?Ανεξάρτητα από το αν έχουμε δισκους βινυλίου ή cd,mp3,flac κλπ κλπ.Έχουμε ''γεμίσει'' από μουσική που δεν μας ενδιαφέρει?Αν ναι μήπως είναι πιο υγιές να ξεκαθαρίσουμε λίγο τη δισκοθήκη μας?

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.746
Οταν αγοράζω , ξέρω τι να περιμένω και τα λιώνω στο πικάπ ή στο cd.
Tα mp3 , τ ακούω μια φορά, ξεχωρίζω αυτά που θέλω και τα άλλα τα στέλνω.

Reaction score
1.127
Σωστός!Αυτό το λιώσιμο δείχνει ότι είσαι ξέρεις γιατί αγοράζεις ένα άλμπουμ.
Πολλές φορές αγοράζουμε γιατι κάτι μας θυμίζει από τα παλιά ή γιατί ένα ή δύο τραγούδια αξίζουν.Έτσι γεμίζουμε χωρίς να το καταλάβουμε.Είτε βινύλια είναι αυτά που μπορεί να το βρήκαμε εως και 1 ευρώ είτε αύλο υλικό που το βρήκαμε δωρεάν.

wizzy

Music is our (Supernatural) friend!
Reaction score
22.455
Έχω αρκετούς δίσκους τους οποίους δεν έχω ακούσει λόγω έλλειψης χρόνου. Ίσως επειδή παλαιότερα και λιγότερο σήμερα, αγόραζα περισσότερους δίσκους από όσους είχα χρόνο να ακούσω.

Πλέον, είμαι λίγο πιο επιλεκτικός κι επιπλέον υποσχέθηκα στον εαυτό μου ότι σε βάθος χρόνου θα ακούσω όλους τους δίσκους μου - εκτός από αυτούς που αποφάσισα να κρατήσω σφραγισμένους, μέχρι νεωτέρας.;)

Reaction score
1.127
Έχω αρκετούς δίσκους τους οποίους δεν έχω ακούσει λόγω έλλειψης χρόνου. Ίσως επειδή παλαιότερα και λιγότερο σήμερα, αγόραζα περισσότερους δίσκους από όσους είχα χρόνο να ακούσω.

Πλέον, είμαι λίγο πιο επιλεκτικός κι επιπλέον υποσχέθηκα στον εαυτό μου ότι σε βάθος χρόνου θα ακούσω όλους τους δίσκους μου - εκτός από αυτούς που αποφάσισα να κρατήσω σφραγισμένους, μέχρι νεωτέρας.;)
Ακριβώς στην ίδια φάση βρισκομαι κι εγώ!Γι αυτό ξεκίνησα το θέμα..

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.847
Members
38.508
Νεότερο μέλος
Ioanniss