Γνωστα εργα του MAHLER?

Reaction score
0
Θα ηθελα να ξερω ποια ειναι τα ποια γνωστα εργα του Mahler που κυκλοφορουν σε cd? Εχω 3 διπλα: Την συμφωνια 3-4, 8 (Symphony of a thousand), 9-10. Μου λειπει κατι πολυ σημαντικο?

Reaction score
59
Θα ηθελα να ξερω ποια ειναι τα ποια γνωστα εργα του Mahler που κυκλοφορουν σε cd? Εχω 3 διπλα: Την συμφωνια 3-4, 8 (Symphony of a thousand), 9-10. Μου λειπει κατι πολυ σημαντικο?
Λένα η 2η συμφωνία με Klemperer [EMI] η Bruno Walter [CBS/Sony] και η 5η με J.Barbirolli [EMI].
Επίσης το Kindertotenlieder:Lieder eines fahreden Gesellen, με Janet Baker και J.Barbirolli [ΕΜΙ].
Εμένα μου αρέσουν όλα τα έργα, δεν είναι πολλά και τα έχω όλα. Αν σου άρεσαν οι συμφωνίες που έχεις αγόρασ'ε τες όλες αξίζουν. Μπορώ να σου προτείνω και ηχογραφήσεις.
Με την 2η στο πρώτο μέρος σημαντικό είναι η τοποθέτηση των οργάνων κατά προτίμηση του μαέστρου κάτι που μου αρέσει με τις δύο προτάσεις μου και θεωρώ πολύ σημαντικό. Λ.Σ.

Reaction score
10
Σου λειπει η 5η που ειναι η πιο γνωστη και η πιο "πιασαρικη".

Juf

Reaction score
0
Αν σου αρέσει ο Mahler τότε καλό είναι να συμπληρώσεις τις συμφωνίες του αλλά και τους υπέροχους κύκλους τραγουδιών. Αν είσαι "νέα" στον συνθέτη, οι συμφωνίες 1,2,5,6 ίσως είναι μια καλύτερη πρώτη προσέγγιση. Πέρα από αυτό για κάθε μια συμφωνία θα μπορούσε να γραφτεί βιβλίο.

Reaction score
855
Αγαπητή κυρία ο Μάλερ είναι ένας ολόκληρος κόσμος .... όποιο σημείο του και να προσεγγίσετε κέρδος θα είναι ....

στις παραπάνω προτάσεις, προσθέστε με κάποια προτεραιότητα και το ''τραγούδι της γης'' κατά προτίμηση με Βάλτερ και Κάθλην Φέρριερ .........

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.876
Members
38.510
Νεότερο μέλος
who7