Γνώμες - απόψεις - εμπειρίες για Adcom

Reaction score
7.890
καλησπέρα. Θα ήθελα αν υπάρχει κάποιος που γνωρίζει, έχει ακούσει Adcom τελικούς την άποψή του. Ψάχνω πολυκάναλο τελικό και έχω καταλήξει σε έναν adcom gfa 7500. 5x150w @8. ο οποίος θα πάρει προενίσχυση από έναν yamaha rx-a830. Ο τελικός είναι πρώτο χέρι αγορασμένος το 2006 και εμφανισιακά, κατάσταση βιτρίνας.

Reaction score
103
τα adcom ειναι πολυ τιμια μηχανακια για τα χρηματα τους,ο πρωτος σοβαρος προ-ενισχυτης που ειχα παρει ο GFP 750 πραγματικα αξιζε το καθε ευρω που πληρωσα.Τον εχω κρατησει φαντασου μιας και δεν μπαινω στην διαδικασια να σκοτωσω τετοιο μηχανημα για 600-700 ευρω που πιανει.Σοβαροτατο μηχανακι επεισης ο 5802 που ψαχνω χρονια να βρω εναν σε σωστη τιμη ωστε να χτησιμοποιω αυτα τα μηχανηματα σαν βαση του δευτερου συστηματος.Ειναι πραγματικα ΠΟΛΥ τιμια μηχανηματα για τα χρηματα τους και για να παρεις 5-10% καλυτερο αποτελεσμα πρεπει να πληρωσεις πολλες χιλιαδες ευρω παραπανω απο οτι ζητουν αυτα.Θα τα συνηστουσα ανεπιφυλακτα

Reaction score
7.890
Ευχαριστώ πολύ. και εγώ διάβασα αρκετά reviews και σχημάτισα θετική εικόνα. οπότε ο adcom θα παίξει τα 5.1 από το 7.1 και τα πίσω θα τα αφήσω στο yamaha.

Reaction score
174
Εγώ έχω τον GFA 7000 5x130 και είναι εξαιρετκός και από ήχο και λειτουργεί απροβλημάτιστα από καινούριος. Και πολύ ρεύμα. 1200VA. Οταν πατάς το power για να ανοίξει γονατιζει το ρεύμα και καμιά φορά πέφτει και η ασφάλεια. Και όταν τον κλείσεις οι πυκνωτές ξεφορτίζουν μετά από 20 δευτερόλεπτα
Οποτε 400 € νομίζω είναι πολύ καλά, εγώ δε θα τον έδινα τόσο.

Reaction score
7.890
Τον πείρα τελικά περιμένω να τον παραλάβω αύριο. Τον χρειάζομαι γιατί αλλάζω σιγά σιγά το αρχικό σύστημα σαν πρωτάρης που είχα φτιάξει πριν 3 χρόνια και πάω σε ηχεία monitor audio gx σειρά τα οποία είναι γομάρια και χρειάζονται ρεύματα τα οποία δεν μπορεί να δώσει ο yamaha rxa830. θα τον βάλω για προενίσχυση και θα παίζει μόνο τα 2 πίσω (klipsh) από το 7.1. Ο adcom θα παίξει κεντρικό ma gxc 350. μπροστά κολόνες crystal audio thx t2 και περιφερειακά δίπολα thx crystal audio. το ξέρω υπάρχει μια μίξη άσχετων ηχείων μεταξύ τους. Αρχικά ξεκίνησα με το 5.1 thx της crystal audio. όσο περνάει ο καιρός και ψαχνόμουν ήθελα κάτι παραπάνω. Πείρα ένα svs pb2000 και έκανα μια προσπάθεια με klipsh (κεντρικό και ραφιού) τα οποία τελικά δεν μου κάθισαν καλά στο αυτί μου. έδωσα το κεντρικό και πείρα από αγγελία το κεντρικό της monitor audio και έπαθα πλάκα. και σιγά σιγά θα πάω προς τα εκεί.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.876
Members
38.510
Νεότερο μέλος
who7