Γνώμες για το πώς να κάνω αναβάθμιση Home-cinema.

Reaction score
2
Καλησπέρα και από εμένα!Ξεκίνησα το χόμπι αυτό πριν 10 χρόνια!Για προσωπικούς λόγους 6 χρόνια πριν τα παράτησα και παρέμεινα μόνο με ένα απλό στήσιμο στέρεο για μουσική αλλά το μικρόβιο τελικά είχε παραμείνει οπότε και αποφάσισα να ξανά ασχοληθώ!Την αφορμή την πήρα ύστερα από μία πρόσφατη αγορά μου, έναν yamaha rxv-2400(έχει κάποια χρονάκια στην πλάτη του αλλά έχω σκοπό να τον κρατήσω για κάποιο καιρό,μίας και δεν μου αρέσει να αλλάζω συχνά τα μηχανήματα μου)!
Εχω στην κατοχή μου ένα klipsch rc-3(κεντρικό) και 2 yamaha για περιφερειακά όπως επίσης και ένα sub yamaha 515.Οπως το έχω σκεφτεί θέλω να αγοράσω τα klipsch rf-7ii για τώρα και όταν θα ξανά υπάρξουν λεφτά κάτι αντίστοιχο για πίσω!Παράλληλα όμως με ενδιαφέρει και η αγορά ενός τελικού για τώρα ο οποίος όμως να είναι κατάλληλος να οδηγήσει 7 ηχεία klipsch αργότερα!
Γνωρίζω οτι είναι ηχεία εύκολα σαν φορτίο!Το όλο πρόβλημα μου όμως είναι το εξής:Ο 2400 δεν θα μείνει για πάντα και κατά πάσα πιθανότητα θα αντικατασταθεί από έναν yamaha z-11 ή κάτι αντίστοιχο σαν προ-ενισχυτής!Αξίζει λοιπόν να δώσω λεφτά για έναν τελικό τώρα και αν ναι ποιόν ή να πάρω τα rf-7 προς το παρόν και έπειτα με την αγορά ενός z-11 σαν ολοκληρωμένος av δεν θα έχω πρόβλημα;;;!!!Ο τελικός θα μου δώσει κάτι παραπάνω σε ένα home-cinema με τόσο εύκολα ηχεία;;

Reaction score
2
Απάντηση: Γνώμες για το πώς να κάνω αναβάθμιση Home-cinema.

Συγνώμη αλλά νομίζω πώς δεν ταιριάζει το θέμα μου στις γενικές συζητήσεις και το έκανα ποστ στο πολυκάναλοι ενισχυτές!!Οπότε μπορεί να σβηστεί από εδώ!Θα το έκανα εγώ αλλά δεν ξέρω πώς!Ευχαριστώ!

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • Zizik
    Safety Last

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.905
Members
38.518
Νεότερο μέλος