Γνώμες για 22" LED τηλεόραση

Reaction score
0
Γεια σας, πρώτα απ' όλα δεν είμαι ο theots22, είμαι ο γιος του. Σκέφτομαι να αγόρασω μια τηλεόραση για το δωμάτιό μου.

Απόσταση θέασης: 1,5 μέτρο

Χρήση: 60% Ηλεκτρονικά παιχνίδια 40% Τηλεοπτικό πρόγραμμα.

Χρηματικό όριο: 300€

Επιπλέον Χαρακτηριστικά: Βίντεο μέσω USB, SCART/RCA (για χρήση παλαιότερων κονσολών όπως PS2) , να έχει χαμηλό χρόνο απόκρισης. Φυσικά, δεν πειράζει αν είναι Monitor-TV.

Μετά από ψάξιμο βρήκα αυτήν. Αν και γράφει 21,5" είδα πως κανονικά είναι 22".

Θα εκτιμούσα οποιαδήποτε γνώμη/πρόταση.

Reaction score
0
Απάντηση: Γνώμες για 22" LED τηλεόραση

Επειδή δεν μπόρεσα να κάνω edit, θέλω να διευκρινίσω πως η απόσταση θέασης μπορεί να φτάσει και τα 2,5 μέτρα.

Reaction score
1

Γειά ! :107: δεν είμαι ο ΜadPax είμαι ο γιός του, και ο πατέρας μου μού πήρε μιά Toshiba 22DV733G γύρω στα 250 ευρώ πριν κανα εξάμηνο, έχω βάλει επάνω το PS3 και παίζει άψογα και βλέπω συνέχεια Nickelodeon...η αδερφή μου δεν θέλει TV στο δωμάτιό της και ο πατέρας μου βγάζει καντήλες και κατεβάζει καντήλια όποτε τη βλέπει να σκαλίζει τη πενηντάρα στο σαλόνι :142::143::142:

Reaction score
173

Επειδή δεν μπόρεσα να κάνω edit, θέλω να διευκρινίσω πως η απόσταση θέασης μπορεί να φτάσει και τα 2,5 μέτρα.

Οι 22'' απο τα 2,5 μετρα θα ειναι σαν γραμματοσημο :138:

Για τη δουλεια που την θελεις θα σου ελεγα να παρεις κατι σε μεγαλυτερο μεγεθος με το αναλογο κοστος γιατι θα το μετανιωσεις στο πρωτο τριωρο.

Reaction score
0

Γειά ! δεν είμαι ο ΜadPax είμαι ο γιός του, και ο πατέρας μου μού πήρε μιά Toshiba 22DV733G γύρω στα 250 ευρώ πριν κανα εξάμηνο, έχω βάλει επάνω το PS3 και παίζει άψογα και βλέπω συνέχεια Nickelodeon...η αδερφή μου δεν θέλει TV στο δωμάτιό της και ο πατέρας μου βγάζει καντήλες και κατεβάζει καντήλια όποτε τη βλέπει να σκαλίζει τη πενηντάρα στο σαλόνι
Ευχαριστώ πολύ, θα το κοιτάξω όταν πάω μια μέρα να δω γενικά τηλεοράσεις. Εμένα η αδερφή μου, δεν καταλαβαίνω πως το κάνει, δεν ενδιφέρεται ΚΑΘΟΛΟΥ για ποιότητα, μέγεθος και μαύρες μπάρες, οπότε δεν θα έλεγε τίποτα, αν έπαιρνα μια καινούργια στο δωματιό μας αρκεί να μπορεί να δει τηλεόραση μια στις τόσες.

Οι 22'' απο τα 2,5 μετρα θα ειναι σαν γραμματοσημο

Για τη δουλεια που την θελεις θα σου ελεγα να παρεις κατι σε μεγαλυτερο μεγεθος με το αναλογο κοστος γιατι θα το μετανιωσεις στο πρωτο τριωρο.
Υπάρχει το ίδιο μοντέλο 2,6 εκατοστά μεγαλύτερο (23"), θα ήταν καλύτερη;

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
102.855
Re: Απάντηση: Γνώμες για 22" LED τηλεόραση

Γειά ! :107: δεν είμαι ο ΜadPax είμαι ο γιός του, και ο πατέρας μου μού πήρε μιά Toshiba 22DV733G γύρω στα 250 ευρώ πριν κανα εξάμηνο, έχω βάλει επάνω το PS3 και παίζει άψογα και βλέπω συνέχεια Nickelodeon...η αδερφή μου δεν θέλει TV στο δωμάτιό της και ο πατέρας μου βγάζει καντήλες και κατεβάζει καντήλια όποτε τη βλέπει να σκαλίζει τη πενηντάρα στο σαλόνι

Το ξέρει παιδί μου ο μπαμπάς σου ότι ξενυχτάς και χρησιμοποιείς το όνομά του για να γράφεις στο Avsite, ή θα αρχίσει να κατεβάζει και πάλι καντήλια?:143:

Reaction score
4
Απάντηση: Re: Απάντηση: Γνώμες για 22" LED τηλεόραση

Το ξέρει παιδί μου ο μπαμπάς σου ότι ξενυχτάς και χρησιμοποιείς το όνομά του για να γράφεις στο Avsite, ή θα αρχίσει να κατεβάζει και πάλι καντήλια?:143:
Χαχαχαχαχαχα τα σέβη μου στον Γιόκα του Νικόλα :142:

Reaction score
1
Απάντηση: Re: Απάντηση: Γνώμες για 22" LED τηλεόραση

Οχι δεν το ξέρει :142: μόλις είχε γυρίσει απ' τα μπουζούκια :142:

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.430

Όχι.
Θέλεις μίνιμουμ 30'' στο 1.5 μέτρο και 46'' στα 2.5 μέτρα για να καταλαβαίνεις τις διαφορές στο 1080p σήμα(full hd).
Βέβαια απ την στιγμή που δεν σε ενδιαφέρει αυτού του είδους η ανάλυση μιά χαρά θα κάνεις την δουλεία σου και με την 22άρα αλλά όπως και να το κάνουμε είναι κάπως μικρή..
Δες μήπως μπορείς να ανέβεις στις 26''.

Reaction score
0

Όχι.
Θέλεις μίνιμουμ 30'' στο 1.5 μέτρο και 46'' στα 2.5 μέτρα για να καταλαβαίνεις τις διαφορές στο 1080p σήμα(full hd).
Βέβαια απ την στιγμή που δεν σε ενδιαφέρει αυτού του είδους η ανάλυση μιά χαρά θα κάνεις την δουλεία σου και με την 22άρα αλλά όπως και να το κάνουμε είναι κάπως μικρή..
Δες μήπως μπορείς να ανέβεις στις 26''.
Εντάξει, σε μερικές μέρες θα πάμε να δούμε πως είναι οι τηλεοράσεις και θα δούμε πως φαίνονται, ευχαριστώ για την συμβουλή.

Reaction score
173

Φαντασου οτι η οθονη στο PC μας ειναι 22'' και την κοιταζουμε ξεκουραστα απο 30 εκατοστα για ωρες.

Reaction score
0

Σωστά, έχετε δίκιο πρέπει να υπολογίσω κι αυτό. Σαν χαρακτηριστικά όμως είναι καλή έτσι;

Reaction score
0

Είχατε δίκιο για 26" πάω.
Όμως αυτό το γυαλιστερό μαύρο πλαίσιο που βάζουν γύρω από την οθόνη όλοι πια στις νέες τηλεοράσεις και αντικατοπτρίζει τα φώτα του χώρου, συνηθίζεται με τον καιρό ή θα με χαλάει συνεχώς; Δεν μπόρεσα να αποφασίσω να αγοράσω.

Reaction score
6
Εφόσον είσαι στα 300 ευρώ, δώσε καμιά 30αριά ευρώ παραπάνω και πήγαινε σε 32άρα Full HD. Δεν αξίζουν οι 26άρες, παραείναι ακριβές για αυτά που προσφέρουν.

Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με το γυαλιστερό πλαίσιο πλην της σκόνης που μαζεύει σαν τρελό.
Η λύση είναι απλή, περνάς την TV με ένα ειδικό πανάκι καθαρισμού για οθόνες το οποίο αφήνει πίσω του ένα αντιστατικό "φιλμ" και τέλος η σκόνη.

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • xfader
    Segregation supporter

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.050
Members
38.526
Νεότερο μέλος
Vaslamp