Γνώμες για Digital Camera

Reaction score
36
Τώρα τελευταία καλοβλέπω την Olympus SP-350 για αγορά.
Τι λέτε αξίζει τα λεφτά της (κάπου 400ε), έχω ακούσει πολύ καλά λόγια γιαυτήν.
Θέλω να προβώ στην αγορά της, οχι τώρα όμως αλλά σε κάνα μήνα σίγουρα ...

Reaction score
36
Άντε βρε παιδιά ... θα μου πάρει η γυναίκα φωτογραφική μηχανή (έτσι λέει), και δεν θα ξέρω ποιά να της ζητήσω ... :roll:

Reaction score
36
:mrgreen: :mrgreen:
Εντάξει Γιώργο μην ανυσηχείς ... έχουμε καλή "αμφίδρομη" επικοινωνία ανάμεσά μας !!.

Reaction score
5
Εννοείς 240 ευρώ...
Για 240 ευρώ καλή είναι. Αλλά εγώ θα προτιμούσα μια με optical image stabilisation, το οποίο διορθώνει το κύριο πρόβλημα των ψηφιακών, δηλαδή το ότι δεν παίρνουν πολύ φως και χρειάζεται να έχεις το shutter ανοικτό περισσότερο σε σχέση με τις αναλογικές. Ξέρεις πόσες κουνημένες φωτογραφίες έχω βγάλει παλιότερα;

Προτείνω μία όπως η Canon IS S2... και με optical zoom 12x... όπως λέμε "καμμία σχέση" η μία με την άλλη...

Edit: και μόλις είδα ότι βγαίνει η Canon IS S3, με 6 megapixels. $499 (και λιγότερο) από Μάιο.

Reaction score
36
Εννοείς 240 ευρώ...Για 240 ευρώ καλή είναι.
Απο δευτέρα έρχεται με τιμή 380ε (ΚΙΤ), σε γνωστή αλυσίδα καταστημάτων στην Ελλάδα, δεν ξέρω αν πρέπει να την αναφέρω :neutral: .
Aki τα 240ε μήπως εννοείς nomatica ... pixmania κτλ, γιατί αν ναι το έκανα και εγώ (το τέστ) και μαζί με τα πράγματα του ΚΙΤ , συν τα μεταφορικά μου βγαίναν 379ε.
Να υπενθυμίσω οτι είναι, η έτσι λέει τουλάχιστον 8,1 megapixel.

Παράλειψή μου που δεν ανέφερα οτι είναι τιμή ΚΙΤ ... :roll:

Reaction score
5
Καλά, τον μύθο των megapixels δεν χρειάζεται να τον εξηγήσω πιστεύω...σε μια μηχανή πρέπει να κοιτάμε πρώτα τον φακό, μετά το μέγεθος του CCD (γιατί 8 megapixels σε πολύ μικρό CCD είναι χειρότερα από 6 megapixels σε μεγαλύτερο CCD σε επιφάνεια) και μετά τα διάφορα features. Εγώ τουλάχιστον έτσι ζυγίζω μηχανές.
Τα 6 megapixels είναι υπεραρκετά για εκτυπώσεις μέχρι και A4...πρόκειται να τυπώσεις παραπάνω; Σε τελική ανάλυση τι θα διάλεγες, μια καλή φωτογραφία στα 6 mega, ή μια μέτρια στα 8;
Για τιμές δες http://www.skroutz.gr, εκεί είδα το 240...σε ελληνικό μαγαζί...

Edit: τελικά έβλεπα την C-350!! Συγγνώμη λάθος. Αλλά ο Κατερέλος έχει την SP-350 για 290 με ΦΠΑ.

Reaction score
36
Καλά, τον μύθο των megapixels δεν χρειάζεται να τον εξηγήσω πιστεύω...σε μια μηχανή πρέπει να κοιτάμε πρώτα τον φακό, μετά το μέγεθος του CCD (γιατί 8 megapixels σε πολύ μικρό CCD είναι χειρότερα από 6 megapixels σε μεγαλύτερο CCD σε επιφάνεια) και μετά τα διάφορα features. Εγώ τουλάχιστον έτσι ζυγίζω μηχανές.

Τα 6 megapixels είναι υπεραρκετά για εκτυπώσεις μέχρι και A4...πρόκειται να τυπώσεις παραπάνω; Σε τελική ανάλυση τι θα διάλεγες, μια καλή φωτογραφία στα 6 mega, ή μια μέτρια στα 8;
Για τιμές δες http://www.skroutz.gr, εκεί είδα το 240...σε ελληνικό μαγαζί...

Edit: τελικά έβλεπα την C-350!! Συγγνώμη λάθος. Αλλά ο Κατερέλος έχει την SP-350 για 290 με ΦΠΑ.
Aki για τον τον μύθο των megapixels, έχεις απόλυτο δίκιο :roll: .
Δεν ξέρω ... τώρα βέβαια την παράγγειλα με τιμή 380ε με ΦΠΑ, κιτ που περιλαμβάνει
φορτιστή, μπαταρίες 2500mah, card xd512mb, θήκη, και κάτι άλλο που δεν θυμάμαι ... :neutral:
Τέλος πάντων δεν έκανα και την "αγορά του αιώνα", για τα λεφτά πιστεύω καλή είναι :mrgreen:

Thnks Aki ... :!: :lol:

V

VIDEOMIX

Guest
Σε άλλη γνωστή αλυσίδα οπου έχει κατάστημα και στην Ελλάδα, η τιμή ειναι 320 €.

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • spylab
    TrumpoMusk

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.752
Members
38.490
Νεότερο μέλος
c01l