Γνώμες για LCD 32"

Reaction score
5
Γειά χαρά, θέλω γνώμες για 32" lcd, είμαι ήδη κάτοχος 2-3 χρόνια μιας Sony W4000 40" και είμαι πολύ ευχαριστημένος,στις 32" θέλω κυρίως πολύ καλό μαύρο,να είναι full hd,να έχει αρκετά καλές γωνίες θέασης, δε με ενδιαφέρουν τοσο input lag γιατι δεν προορίζεται για παιχνίδια,ούτε 100 και 200 και 600hz διότι για ταινίες 720p και σειρές σε divx-xvid απο WDTV ή WDTV live προορίζεται αλλά και θέαση τηλεοπτικών καναλίων.Επίσης θέλω να υποστηρίζει digea,.Πιστευω ethernet ή wireless ή διάφορα άλλα τέτοια καλούδια δε με πολυ ενδιαφέρουν.Ξαναλέω είναι για χρηση ταινιών σειρών και με ενδιαφερει η απόδοση της στις εργαστήριακές μετρήσεις.Δλδ καλό μαυρο, καλες γωνίες θέασης και καλό φυσικό χρώμα gatzeto-τεχνολογιες δεν με ενδιαφέρουν τόσο.Ευχαριστώ πολύ!!!

Reaction score
5
Απάντηση: Γνώμες για LCD 32"

Thanx Gstriftos,διάβασα το αρθρο και φαίνεται πολύ καλή,σαν εναλακτικές υπάρχουν άλλες?Κυρίως απο άλλη μάρκα

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.470

Δεν βλέπω,γενικά,πολλά τέστ απο 32άρες.Οπότε τι να σου πω..
Πάντως σε γενικές γραμμές τηλεοράσεις ίδιας σειράς αλλά σε διαφορετικές ίντσες έχουν παραπλήσια απόδοση εκτός και αν οι εταιρίες χρησιμοποιούν πανελ απο διαφορετικούς προμηθευτές.Αυτό το κάνουν κυρίως οι Σονυ και Σαμσουνγκ.
Οπότε αν βρεις τέστ σε 40άρα,να ξέρεις ότι σχεδόν ίδια θα είναι και η 32άρα τις ίδιας σειράς.

Reaction score
5

Και πάλι ευχαριστώ,αν κατάλαβα καλά λοιπόν,τεστ στο ιντερνετ για 40" που είναι πιο συνηθισμένο κάνουν μέσες άκρες και για 32" αρκει να MHN είναι απο Sony ή Samsung γιατι αυτές παίρνουν πάνελ από άλλες εταιρίες?

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.470

Συνήθως ναι.
Βέβαια αν το site είναι ψαγμένο θα αναφέρει τι είδους πάνελ χρησιμοποιεί η εκάστωτε τηλεόραση που δοκιμάζει.Πχ στο hdtvtest το κάνουν(κοίτα τα 3 updates στο τέλος του review).
Και πάλι αυτό το ΑΡΚΕΙ δεν είναι κανόνας.Πιθανότητες είναι..

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.399
Members
38.694
Νεότερο μέλος
manos.papadopoulos