Most visitors online was 7182 , on 21 Nov 2025
Ευχαριστώ πολύ φίλε θα το ψαξωΕγώ δεν θα τον έπαιρνα,είμαι κάτοχος του 131ΧΕ και είμαι υπέρ ευχαριστημένος,αλλά ένα φιλαράκι μου αγόρασε πριν κάτι μήνες τον 141x και δεν ήμουν ικανοποιημένος σε σχέση με τον δικό μου
η ποιότητα κατασκευής που ήταν σκέτη πλαστικούρα αν και στη φωτό φαντάζει στοιβαρό η αίσθηση είναι άστα να πάνε..
αν και η λάμπα μου είχε γραμμένες 4500(τώρα είμαι στις 5300 χωρίς πρόβλημα).κάτι αγρίευε το χρώμα του(ίσως άστρωτη λάμπα)
+ ότι έλειπαν και κάνα 2-3 εξτρα στο μενού σε σύγκριση με τον 131xe.
Αν θέλεις κοίτα και κάτι σε benq
Να συμπληρώσω ότι οι δοκιμές έγιναν από HTPC σε σύνδεση με ενισχυτή και από εκεί διπλή έξοδο στα προβόλια.
Η μόνη διαφορά ήταν στο καλώδιο hdmi ο μεν δικός μου με εντοιχισμένο 15M AAVARA ενώ του φίλου με ένα 5m trevi(ιταλικό λέν ότι ειν) και εφαρμόστηκαν οι ίδιες ρυθμίσεις που είχε και ο δικός μου.
Απλά έχει καλή τιμή ο 141 και αρκετές συνδέσεις και καλή τιμή καλή αντίθεση καλό 3dΣτην τιμή αυτή δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο.
Αν είσαι αρχάριος στο χώρο της βιντεοπροβολής, άνετα θα σε καλύψει.
Φυσικά, αν μπορείς να ανέβεις χρηματικά, σου προτείνω τον hd50 που παίζει στις αγγελίες.
Benq θα σου πρότεινα τον w2000, αλλά παίζει στα 1100 ευρώ.
τώρα είμαι στις 5300 χωρίς πρόβλημα

εφαρμόστηκαν οι ίδιες ρυθμίσεις που είχε και ο δικός μου

εφαρμόστηκαν οι ίδιες ρυθμίσεις που είχε και ο δικός μου.

Αλητήριοι και οι δυο!!!μη πέσει μια λέξη κατευθείαν κοροιδία!!
Το περίμενα αυτό το τραγικό λάθος από οπαδό του Βαρουφάκη!![]()

Είναι ενοχλητικό δηλαδή το κόκκινο ;ο ανεμιστήρας κάνει θόρυβο ; τό 3d του καλό;τον εχω τον 141 για δευτερο προβολεα. θεωρω οτι ειναι το απολυτο value for money .το κόκκινο ειναι λιγο κορεσμενο να ξερεις αλλα αν παιξεις λιγο με τις ρυθμισεις μπορεις να κανεις μικροβελτιωσεις αλλα μην περιμενεις θαυματα. εχω και το 3d kit το οποιο ειναι αρκετα καλο θα ελεγα.
Ενοχλητικό όχι, θόρυβο λίγο, το 3d καλό θα ελεγαΕ ιν
Είναι ενοχλητικό δηλαδή το κόκκινο ;ο ανεμιστήρας κάνει θόρυβο ; τό 3d του καλό;
Τής παναγιας τά μάτια έχει από εικόνα τί λέει όμως; τό μαύρο του; τό 3d του;με 750 πηρα τον Optoma EH415e . Aν σε παιρνει θεωρω οτι ειναι καλυτερη επιλογη.
http://www.projectorcentral.com/Optoma-EH415e.htm
Πόσο καιρό τόν έχεις; τό σκρουτζ τόν έχει 1549 €Τής παναγιας τά μάτια έχει από εικόνα τί λέει όμως; τό μαύρο του; τό 3d του;
Πολυ ευχαριστημενος ! παρ'ολο που βλεπω 3D με φτηνα κινεζικα γυαλια..Τής παναγιας τά μάτια έχει από εικόνα τί λέει όμως; τό μαύρο του; τό 3d του;
Τελωνείο πληρωσες εδώ πάντως μόνο όι οδες τόν έχουν 1549 κανείς άλλος... περίεργοστο ebay -ειχε μεγαλυτερη τιμη αλλα και make offer . του εκανα offer και δεχτηκε ..
στο screenshot μπορεις να δεις τον πωλητη
![]()
Απο Γερμανια ειναι. Δεν εχει τελωνειο ! Οι Ωδες καλα τον πουλανε . Αυτος ξεφορτωνεται κομματια.Τελωνείο πληρωσες εδώ πάντως μόνο όι οδες τόν έχουν 1549 κανείς άλλος... περίεργο
[DOUBLEPOST=1468791359][/DOUBLEPOST]Απο Γερμανια ειναι. Δεν εχει τελωνειο ! Οι Ωδες καλα τον πουλανε . Αυτος ξεφορτωνεται κομματια.
( δινεις το ΑΦΜ και αφερει τον VAT - στην ουσια ειναι αποθηκη χονδρικης που ξεπουλαει)
Δες ποσο κανει στο amazon
amazon.co.uk/Optoma-EH415ST-DLP-projector-3D/dp/B00XVJ212C/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1468790306&sr=8-1&keywords=Optoma+EH415e
Πριν πόσο καιρό τόν πήρες ;Απο Γερμανια ειναι. Δεν εχει τελωνειο ! Οι Ωδες καλα τον πουλανε . Αυτος ξεφορτωνεται κομματια.
( δινεις το ΑΦΜ και αφερει τον VAT - στην ουσια ειναι αποθηκη χονδρικης που ξεπουλαει)
Δες ποσο κανει στο amazon
amazon.co.uk/Optoma-EH415ST-DLP-projector-3D/dp/B00XVJ212C/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1468790306&sr=8-1&keywords=Optoma+EH415e