Γνώμες για optoma hd 141x

Reaction score
3
Χαιρετω έχει κανένας καμμιά γνώμη για τόν προτζεκτορα optoma hd 141x ; Στά 519 ευρώ καινούργιο μέ χαρακτηριστικά ενδιαφέρον ,σκοπεύω για αγορά τί λέτε; Τό θέλω 80% για ταινίες και 20% γιά τηλεόραση ευχαριστώ

daharis666

Επαγγελματίας Crystalator Μονολιθίξ
Moderator
Reaction score
85.004
Εγώ δεν θα τον έπαιρνα,είμαι κάτοχος του 131ΧΕ και είμαι υπέρ ευχαριστημένος,αλλά ένα φιλαράκι μου αγόρασε πριν κάτι μήνες τον 141x και δεν ήμουν ικανοποιημένος σε σχέση με τον δικό μου
η ποιότητα κατασκευής που ήταν σκέτη πλαστικούρα αν και στη φωτό φαντάζει στοιβαρό η αίσθηση είναι άστα να πάνε..
αν και η λάμπα μου είχε γραμμένες 4500(τώρα είμαι στις 5300 χωρίς πρόβλημα).κάτι αγρίευε το χρώμα του(ίσως άστρωτη λάμπα)
+ ότι έλειπαν και κάνα 2-3 εξτρα στο μενού σε σύγκριση με τον 131xe.

Αν θέλεις κοίτα και κάτι σε benq

Να συμπληρώσω ότι οι δοκιμές έγιναν από HTPC σε σύνδεση με ενισχυτή και από εκεί διπλή έξοδο στα προβόλια.
Η μόνη διαφορά ήταν στο καλώδιο hdmi ο μεν δικός μου με εντοιχισμένο 15M AAVARA ενώ του φίλου με ένα 5m trevi(ιταλικό λέν ότι ειν) και εφαρμόστηκαν οι ίδιες ρυθμίσεις που είχε και ο δικός μου.

Reaction score
3
Εγώ δεν θα τον έπαιρνα,είμαι κάτοχος του 131ΧΕ και είμαι υπέρ ευχαριστημένος,αλλά ένα φιλαράκι μου αγόρασε πριν κάτι μήνες τον 141x και δεν ήμουν ικανοποιημένος σε σχέση με τον δικό μου
η ποιότητα κατασκευής που ήταν σκέτη πλαστικούρα αν και στη φωτό φαντάζει στοιβαρό η αίσθηση είναι άστα να πάνε..
αν και η λάμπα μου είχε γραμμένες 4500(τώρα είμαι στις 5300 χωρίς πρόβλημα).κάτι αγρίευε το χρώμα του(ίσως άστρωτη λάμπα)
+ ότι έλειπαν και κάνα 2-3 εξτρα στο μενού σε σύγκριση με τον 131xe.

Αν θέλεις κοίτα και κάτι σε benq

Να συμπληρώσω ότι οι δοκιμές έγιναν από HTPC σε σύνδεση με ενισχυτή και από εκεί διπλή έξοδο στα προβόλια.
Η μόνη διαφορά ήταν στο καλώδιο hdmi ο μεν δικός μου με εντοιχισμένο 15M AAVARA ενώ του φίλου με ένα 5m trevi(ιταλικό λέν ότι ειν) και εφαρμόστηκαν οι ίδιες ρυθμίσεις που είχε και ο δικός μου.
Ευχαριστώ πολύ φίλε θα το ψαξω

Reaction score
449
Στην τιμή αυτή δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο.
Αν είσαι αρχάριος στο χώρο της βιντεοπροβολής, άνετα θα σε καλύψει.
Φυσικά, αν μπορείς να ανέβεις χρηματικά, σου προτείνω τον hd50 που παίζει στις αγγελίες.
Benq θα σου πρότεινα τον w2000, αλλά παίζει στα 1100 ευρώ.

Reaction score
3
Στην τιμή αυτή δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο.
Αν είσαι αρχάριος στο χώρο της βιντεοπροβολής, άνετα θα σε καλύψει.
Φυσικά, αν μπορείς να ανέβεις χρηματικά, σου προτείνω τον hd50 που παίζει στις αγγελίες.
Benq θα σου πρότεινα τον w2000, αλλά παίζει στα 1100 ευρώ.
Απλά έχει καλή τιμή ο 141 και αρκετές συνδέσεις και καλή τιμή καλή αντίθεση καλό 3d

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
111.097
εφαρμόστηκαν οι ίδιες ρυθμίσεις που είχε και ο δικός μου.
:rolleyes:

Το περίμενα αυτό το τραγικό λάθος από οπαδό του Βαρουφάκη! :)

daharis666

Επαγγελματίας Crystalator Μονολιθίξ
Moderator
Reaction score
85.004
:rolleyes:

Το περίμενα αυτό το τραγικό λάθος από οπαδό του Βαρουφάκη! :)
Αλητήριοι και οι δυο!!!μη πέσει μια λέξη κατευθείαν κοροιδία!!

Γιατί μωρέ???Πάνω κάτω τα ίδια ήταν αν εξαιρέσεις τον φωτισμό και το λίγο παραπάνω contrast που έχει ο 141
Αμάν!!!Πέραν τούτου δοκιμάσαμε να το φέρουμε στα μέτρα του αλλά πάλι..είχε μια παγομάρα στην εικόνα

Υ.Γ. Μίλησε και ο Abcd με το μάτι της Θαντέρα
:roflmao::roflmao::roflmao::roflmao::roflmao:

Reaction score
51
τον εχω τον 141 για δευτερο προβολεα. θεωρω οτι ειναι το απολυτο value for money .το κόκκινο ειναι λιγο κορεσμενο να ξερεις αλλα αν παιξεις λιγο με τις ρυθμισεις μπορεις να κανεις μικροβελτιωσεις αλλα μην περιμενεις θαυματα. εχω και το 3d kit το οποιο ειναι αρκετα καλο θα ελεγα.

Reaction score
3
Ε ιν
τον εχω τον 141 για δευτερο προβολεα. θεωρω οτι ειναι το απολυτο value for money .το κόκκινο ειναι λιγο κορεσμενο να ξερεις αλλα αν παιξεις λιγο με τις ρυθμισεις μπορεις να κανεις μικροβελτιωσεις αλλα μην περιμενεις θαυματα. εχω και το 3d kit το οποιο ειναι αρκετα καλο θα ελεγα.
Είναι ενοχλητικό δηλαδή το κόκκινο ;ο ανεμιστήρας κάνει θόρυβο ; τό 3d του καλό;

Reaction score
51
Ε ιν

Είναι ενοχλητικό δηλαδή το κόκκινο ;ο ανεμιστήρας κάνει θόρυβο ; τό 3d του καλό;
Ενοχλητικό όχι, θόρυβο λίγο, το 3d καλό θα ελεγα

Reaction score
3
με 750 πηρα τον Optoma EH415e . Aν σε παιρνει θεωρω οτι ειναι καλυτερη επιλογη.
http://www.projectorcentral.com/Optoma-EH415e.htm
Τής παναγιας τά μάτια έχει από εικόνα τί λέει όμως; τό μαύρο του; τό 3d του;
[DOUBLEPOST=1468788847][/DOUBLEPOST]
Πόσο καιρό τόν έχεις; τό σκρουτζ τόν έχει 1549 €

Reaction score
446
Πολυ ευχαριστημενος ! παρ'ολο που βλεπω 3D με φτηνα κινεζικα γυαλια..

Reaction score
446
στο ebay -ειχε μεγαλυτερη τιμη αλλα και make offer . του εκανα offer και δεχτηκε ..
στο screenshot μπορεις να δεις τον πωλητη

Reaction score
3
στο ebay -ειχε μεγαλυτερη τιμη αλλα και make offer . του εκανα offer και δεχτηκε ..
στο screenshot μπορεις να δεις τον πωλητη
Τελωνείο πληρωσες εδώ πάντως μόνο όι οδες τόν έχουν 1549 κανείς άλλος... περίεργο

Reaction score
446
Τελωνείο πληρωσες εδώ πάντως μόνο όι οδες τόν έχουν 1549 κανείς άλλος... περίεργο
Απο Γερμανια ειναι. Δεν εχει τελωνειο ! Οι Ωδες καλα τον πουλανε . Αυτος ξεφορτωνεται κομματια.
( δινεις το ΑΦΜ και αφερει τον VAT - στην ουσια ειναι αποθηκη χονδρικης που ξεπουλαει)
Δες ποσο κανει στο amazon
amazon.co.uk/Optoma-EH415ST-DLP-projector-3D/dp/B00XVJ212C/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1468790306&sr=8-1&keywords=Optoma+EH415e

Last edited:

Reaction score
3
Απο Γερμανια ειναι. Δεν εχει τελωνειο ! Οι Ωδες καλα τον πουλανε . Αυτος ξεφορτωνεται κομματια.
( δινεις το ΑΦΜ και αφερει τον VAT - στην ουσια ειναι αποθηκη χονδρικης που ξεπουλαει)
amazon.co.uk/Optoma-EH415ST-DLP-projector-3D/dp/B00XVJ212C/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1468790306&sr=8-1&keywords=Optoma+EH415e
[DOUBLEPOST=1468791359][/DOUBLEPOST]
Πριν πόσο καιρό τόν πήρες ;

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.187
Members
38.667
Νεότερο μέλος
giorgos8907