Γνώμες/προτάσεις για αγορά τηλεόρασης >46

Reaction score
0
Καλησπέρα σε όλους! Διαβαζω καιρό το forum αλλά σήμερα γράφτηκα γιατί θα χρειαστώ τη βοήθειά σας!!

Ήρθε πλέον η ώρα να απαλλαγούμε από την 32αρα sony crt που υπάρχει στο σπίτι.

Λόγω αλλαγής διαρύθμισης, πλέον η απόσταση θέασης πάει στα 4,3-4,5 μέτρα οποτε οι ιντσες θα είναι σίγουρα από 46"+, ιδανικά 52"

Μετά από αρκετό ψάξιμο εχω βρει αυτή τη philips στις 52" (αναλυτικά τεχνικά χαρακτηριστικά εδώ) full hd, 100hz, mpeg4 dvb, καλή τιμή γι' αυτά που δίνει και άτοκες δόσεις!!

Υπάρχει καμια άποψη για αυτή, για τη philips γενικότερα ή κάποια άλλη πρόταση γενικότερα;;; Το budget είναι μεχρι 2000 ευρώ πάνω κάτω και καλό θα ήταν να μπορούσε να αγοραστεί με ατοκες, οχι απαραίτητο πάντως...

Αξίζει να πάμε σε plasma; Είδα Kuro με 2000 αλλά δεν ψήνεται ο πατέρας μου για plasma ιδιαίτερα.

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
108.518
Απάντηση: Γνώμες/προτάσεις για αγορά τηλεόρασης >46

Είδα Kuro με 2000 αλλά δεν ψήνεται ο πατέρας μου για plasma ιδιαίτερα.
:111: :111: :111:

Και συ τι κάνεις;

Για πες του ότι πρόκειται με διαφορά η καλύτερη ΤV!:126:

Ααα και καλώς όρισες!

Reaction score
0

:111: :111: :111:

Και συ τι κάνεις;

Για πες του ότι πρόκειται με διαφορά η καλύτερη ΤV!:126:

Ααα και καλώς όρισες!
Καλώς σας βρήκα!!

Εγω του το λέω και αυτός εχει διαβάσει τα διάφορα review, αλλά με βάση + ηχεία (μελλοντικά θα κρεμαστεί στον τοίχο αλλά αυτό μπορεί να ειναι και 6 μηνες μετά αρα χρειάζεται απαραιτήτως βάση) ξεφεύγουμε από το ψυχολογικό (και χρηματικό) οριο των 2000 ευρω και δεν υπάρχει περίπτωση να δωσουμε παραπάνω αυτή τη στιγμή γιατί τρεχουν κι αλλα εξοδα...

Reaction score
6

Υπάρχει και η Panasonic 50G10, με πολύ χαμηλότερη τιμή από την Kuro (1500-1700 ευρώ), και εικόνα το 99,9% της Kuro.... Εγώ έχω την 46G10 και είμαι υπερ-ευχαριστημένος...Και φυσικά έχει πολύ καλύτερη εικόνα από οποιαδήποτε lcd στην κατηγορία τιμής της (και από ακριβότερες Lcd...!). Έχει και Mpeg-4 HD δέκτη για τα επίγεια ψηφιακά κανάλια, οπότε είσαι κομπλέ!

Reaction score
0

Υπάρχει και η Panasonic 50G10, με πολύ χαμηλότερη τιμή από την Kuro (1500-1700 ευρώ), και εικόνα το 99,9% της Kuro.... Εγώ έχω την 46G10 και είμαι υπερ-ευχαριστημένος...Και φυσικά έχει πολύ καλύτερη εικόνα από οποιαδήποτε lcd στην κατηγορία τιμής της (και από ακριβότερες Lcd...!). Έχει και Mpeg-4 HD δέκτη για τα επίγεια ψηφιακά κανάλια, οπότε είσαι κομπλέ!
Thanks για την πληροφόρηση! Θα το μεταφέρω στο...κονκλάβιο αν και συνεχίζω να μην βλέπω τον χρηματοδότη να ψήνεται για plasma και να εχει κολλήσει με τη philips...:121:

Reaction score
0

and64,Tι πηρες τελικα; :118:

Reaction score
0

and64,Tι πηρες τελικα; :118:
1000 sorry αλλά ξέχασα να ενημερώσω!!!:120::121:

Τελικά πήραμε Samsung 52a756 στα 1550 ευρώ με 5ετή εγγύηση, 1300 έκανε με τη στάνταρ (2ετή νομίζω) σε προσφορά που έβγαλε το καλοκαίρι για καμια βδομάδα η Ηλεκτρονική! Νομίζω οτι ήταν πολύ καλή η τιμή, αυτή τη στιγμή όπου βλέπω κινείται στα 2χιλιάρικα....

Η επόμενη αγορά μάλλον θα είναι το popcorn hour τωρα αλλά να "σοβαρέψει" λίγο πρώτα και μετά (βαριέμαι να γίνω beta tester), προς το παρόν βλεπω hd με το laptop

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.255
Members
38.543
Νεότερο μέλος
intergrale