- Reaction score
- 0
Καλησπέρα σε όλους...πριν λίγες μέρες απέκτησα τον Η/Κ255 και τώρα ψάχνω για ηχεία. Στην αρχή σκεφτόμουν για ένα σετ 5.1 σαν το ΗΤ-4000 της Roister,μετά άλλαξα γνώμη και είπα για μεγαλα ηχεία, ακουσα τα HECO VICTA 500 και δεν με εντυπωσίασαν(ίσως εφτεγε ο ενισχυτής γιατι ανεβαζαν ενταση αφου είχες γυρίσει αρκετά το κουμπί) και τιμή γύρω στα 700...το περίργο είναι οτι ακουσα εντελώς τυχαια τα Quadral Quintas 500 και πέζανε αρκετα καλά και σε ενταση πολύ περισότερο από τα HECO και πολύ καλά μαλιστα...και η τιμή τους παρα πολύ μικρή γυρω στα 250-300 χωρίς subwoofer όμως, στην συνέχεια σκεφτικα ένα πιθανό πρόβλημα χώρου που δεν έχει διευθετηθεί λόγω του ότι τώρα θα φτιαχτεί και η σύνθεση του σαλονιού και ακούγωντας ενα ζευγάρι DALI CONCEPT 1 εντυπωσιάστικα σε σύγκριση με ότι είχα ακουσει μέχρι τώρα, διαβασα επίσεις ότι τα CONCEPT 2 είναι ακόμα καλύτερα, είναι αλλήθεια ότι τα DALI CONCEPT 1 και 2 άλλα και το CONCEPT CENTER έχουν πάρα πολύ καλή ευαισθησία (καπου 106 -109 db), θα μπορούσα πχ να αγοράσω το DALI CENTER και 1 ζεύγος CONCEPT 1 για πίσω και CONCEPT 2 για μπροστινά ή θα χάσω πολλά σε μπάσα επειδή είναι μικρότερα σε όγκο ηχεία και να βρώ και ένα καλό subwoofer να τα συμπληρώσω? όσο για το κόστος στην αρχή δεν ήθελα να ξεπεράσω τα 600 και γιαυτό σκεφτόμουν τα ετοιμα σετ όπως τα ROISTER, τώρα που βλέπω ότι δεν πολυβγένουν κοστολογικα, βάζω ενα όριο το πολύ στα 800,
Υπάρχει μήπως καμια άλλη λύση που δεν΄έχω ακούσει ή σκεφτεί και θα έπρεπε? βοηθείστε με λίγο γιατι αρχίζω να πελαγώνω και δεν είμαι και αποφασιστικό ατομο....
Υπάρχει μήπως καμια άλλη λύση που δεν΄έχω ακούσει ή σκεφτεί και θα έπρεπε? βοηθείστε με λίγο γιατι αρχίζω να πελαγώνω και δεν είμαι και αποφασιστικό ατομο....