Γνώμη για FOCAL 826V

Reaction score
0
Καλημέρα,

θα ήθελα την γνώμη σας για τα FOCAL. Είμαι στο όριο για να τα πάρω μαζί με τον DENON 1911 ή τον Marantz 5005.

Περιμένω τις γνώμες σας.

Reaction score
498
Αυτοί είναι πολυκάναλοι ενισχυτές? Δεν πρόκειται να οδηγήσουν σωστά το εν λόγω ηχείο με την καμία.Φαίνεται πως έχει minimum αντίσταση 2,9ohm με λίγα λόγια δεν έπρεπε να γράφει ονομαστική 8 ohm..τα στοιχεία αυτά τα πήρα από το site της Focal.Βρες κανέναν ενισχυτή με ρεύματα για τα ηχεία αυτά.Αφού έχουνε ευαισθησία 91,5db δεν χρειάζεσαι πολλά watt απαραίτητα..

Τώρα γνώμη για τα Focal που ζητάς θα είναι απλά αυτό,μια γνώμη.Εσύ πρέπει να έχεις γνώμη να δεις εάν σου αρέσουνε.Εμένα γενικά τα Focal δεν μου αρέσουνε,αλλά αυτό δεν πρέπει να πτοεί εσένα.Αλήθεια, τί τιμή έχουνε από περιέργεια?

Reaction score
0
Απάντηση: Γνώμη για FOCAL 826V

Αρχικά ευχαριστώ για την απάντηση σου.

1. Η τιμή τους είναι στα 1.650€ αρχική και τα έχω βρει αρκετά πιο κάτω.
2. Έχω ακούσει σε μικρότερη κατηγορία, μέχρι 1000€ τα εξής:
HECO, B&W 685 & 683, Monitor Audio RS6, Paradigm, KEF, SA, ProAC, B&W CM series κτλ.

Μόλις άκουσα τα focal ενθουσιάστικα!!

Έχω πρόσφατα βάλει projector και γι'αθτό θέλω πολυκάναλο ώστε να ενώσω ένα MAC mini & iamm83 (που θα πάρω) με την τηλεόραση και τον projector.

Αργότερα αν είναι τελείως αναγκαίο θα σκεφτώ για τελικό ενισχυτή. Αρχικά όμως θέλω να φτιάξω την βάση μου.

Σκεφτόμουν λοιπόν τους:
1. Denon 1911
2. Marantz 5005
3. Marantz 6004 or 6005

απλά στο 3. δεν ήθελα να ανέβω οικονομικά γιατί θα πάρω και το Lumene embassy 2 motor πανί για τον projector μαζί και το συνολο ανεβαίνει.

Reaction score
968
Γενικά μιλώντας, Focal με Denon παντρεύονται μεταξύ τους παραπάνω από ικανοποιητικά, τόσο για μουσική, όσο και για οικιακό κινηματογράφο (εννοείται με το αντίστοιχο sub). Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχουν και άλλοι επίσης ικανοποιητικοί συνδυασμοί.

D

deleted user 10898

Guest
αριστο ηχειο παρτο αφοβα, λιγο τσιμπιμενο ψηλα αλλα αφου σου αρεσει τελος.
ευαισθητο, λιγο προσοχη στα ρευματα που ζηταει το εχω ακουσει να παιζει πολυ καλα για την κατηγορια του (σε συγκριση με 3-4 που ακουγα τοτε στα 1800ευρα)

Reaction score
37

Είναι τρομερά ηχεία!
Βασανίστηκα αρκετά για να επιλέξω ανάμεσα σε αυτά και τα CM9.
Κατέληξα βέβαια στα CM9....

Σημ: Ακούω rock, industrial, metal κλπ

Reaction score
29.535

Καλημέρα,

θα ήθελα την γνώμη σας για τα FOCAL. Είμαι στο όριο για να τα πάρω μαζί με τον DENON 1911 ή τον Marantz 5005.

Περιμένω τις γνώμες σας.

Αμα σου αρέσουν πάρτα , μια χαρά είναι , μόνο όπως είπε και κάποιος άλλος , επειδή είναι 4 ωμα στα χαμηλά στην ουσία , θα θελήσουν ρεύματα που πιθανόν να μην μπορεί να δώσει ο 1911.
Να είσαι προετοιμασμένος και για εναν τελικό , αν χρειαστεί για τα 2 αυτά , οπότε ξεφορτώνεις και τον av όποιος και αν είναι.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.860
Members
38.508
Νεότερο μέλος
koskef