Γνώμη για .....OPTOMA GT1070X DLP

Nelsy

Ιεράπετρα
Reaction score
2.893
Ζήλεψαν κι έβγαλαν κι αυτοί 1070; :roflmao:
Θα έλεγα ότι περισσότερο 'συναγωνίζεται' τον '1080ST' ως προς την απόσταση που χρειάζεται για να προβάλλουν στις '100' ίντσες.....νικητής ο Optoma αφού χρειάζεται μόλις ένα μέτρο σε σχέση με το 1.75 του Μπενεκιού:D....πολύ φως(στο bright mode)......και τζάμπα πράμα κατάντησε το άλλοτε πανάκριβο 'dc3' !!!

Reaction score
9
Και άλλη μια ερώτηση που με βασανίζει!
Γιατί προτιμούν τόσο λίγοι τους short throw? Υστερούν κάπου?
Εγώ βλέπω μεγάλα θετικα, πχ μεγάλη οθόνη σερ μικρό δωμάτιο, δεν σου επηρεάζουν τη διακόσμιση στο σαλόνι ούτε θέλουν μεγάλες καλωδιώσεις (σκέφτομαι να τον βγάζω μόνο για προβολή) κτλ. .

Θα τον συστείνατε τον Optoma? ή benq?

Zizik

Safety Last
Administrator
Reaction score
79.469
Αν τον στήνεις κάθε μέρα καλός είναι. Αν δεν, υπάρχουν πρακτικά θέματα.

Reaction score
9
Γενικα ποια η γνώμη για τους short throw?
Μόνο θετικά έχουν? Δεν υστερούν πουθενά?

Έχει κάποιος short throw να μας πεί εμπειρία (benq 1080, optoma 1080, optoma 1070)

Reaction score
135
Επαναφερω το θέμα γιατί ενα μαγαζί έχει τον συγκεκριμένο προβολέα σε δελεαστική τιμή. Επειδη όμως δεν γνωρίζω και πολλά , μπορεί κάποιος να απαντήσει στην ερώτηση του φίλου για το αν οι short throw έχουν κάποιο μειονέκτημα; παράδειγμα εαν η τοποθέτηση του δεν είναι θέμα , ποιος είναι καλύτερος σε απόδοση ένας optoma hd141x ή ο συγκεκριμένος;

loggeo

Projectors
Moderator
Reaction score
9.791
Ειδικά σ' αυτές τις κατηγορίες τιμής που οι φακοί και τα οπτικά δεν είναι και τόσο καλής ποιότητας, δε νομίζω να έχουν οι short throw κάποιο μειονέκτημα.
Στα specs πέραν του throw ratio δε βλέπω άλλες διαφορές. Γίνεται αναφορά στον 1070 ότι φοράει dark chip 3. Ο 141 δεν γνωρίζω αν έχει το 2 ή το 3.

Reaction score
0
καλησπέρα, ψάχνω καιρό για αγορά του πρότου μου προτζέκτορα και αυτόν εδώ τον έχει σε προσφορά το eshop αυτές τις μέρες στα 625. Ο χόρος που θα μπεί έχει απόσταση τοίχο με τοίχο 3.5 μέτρα ενώ με δοκιμές είδα ότι ο τοίχος χωράει ~120 ίντζες και παραπάνω. απότι έχω καταλάβει πρέπει να ψάξω αποκλειστικά για short throw. Σε αυτή την τιμή ποια η άποψη σας για αυτόν? Περιέργως δεν ειπάρχουν αρκετά review για το συγκεκριμένο μοντέλο. ( Ο προντέκτορας θα συνδεθεί με ένα σύστημα DDWG800 και ένα PopcornHour A100 ).

loggeo

Projectors
Moderator
Reaction score
9.791
Εφόσον θέλεις να πας σε short throw δε νομίζω να έχεις και πολλές επιλογές. Ο benq w1080 είναι αρκετά ακριβότερος.
Βέβαια βλέπω για παράδειγμα ότι ο benq w1070+ βγάζει 120'' από 3,05 ως 3,98 μέτρα. Οπότε αυτό το short throw δεν είναι και τόσο απαραίτητο.

Reaction score
640
Ειδικά σ' αυτές τις κατηγορίες τιμής που οι φακοί και τα οπτικά δεν είναι και τόσο καλής ποιότητας, δε νομίζω να έχουν οι short throw κάποιο μειονέκτημα.
Στα specs πέραν του throw ratio δε βλέπω άλλες διαφορές. Γίνεται αναφορά στον 1070 ότι φοράει dark chip 3. Ο 141 δεν γνωρίζω αν έχει το 2 ή το 3.

o 141 εχει και αυτος dark chip 3 η optoma ομως σε αυτην την κατηγορια τιμης ειναι αρκετα πισω απο την benq καθως στα ρυθμιστικα για την κλιμακα του γκριζου δινει μονο ενα σημειο ρυθμισης

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • Zizik
    Safety Last

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.175
Members
38.666
Νεότερο μέλος
Andreas G