Γονεις για Φτυσ........

Reaction score
4
Πραγματικα δεν ηξερα τι τιτλο να εβαζα μιας και τον αλλαξα αρκετες φορες γιατι ειχα χρησιμοποιησει πολυ ασχημες εκφρασεις.
Παρακολουθηστε το παρακατω βιντεο που προσωπικα επαθα σοκ.
Δειτε πως παιζουν και γελουν με τα ονειρα του πιτσιρικα και τι του κανουν αυτοι οι ΑΛΗΤΕΣ γονεις γιατι προκειται πραγματικα και κοινους ΑΛΗΤΕΣ.
Τα σχολια δικα σας......

[youtube]VhO-OE931D4[/youtube]

Reaction score
0
Όταν αυτό το παιδάκι σε 10 χρόνια σκοτώσει και κάψει την οικογένειά του...θα λέμε ότι φταίνε τα βιντεοπαιχνίδια πάλι........
Τι άλλο να πω...τραγικότατο...

Reaction score
14
τραγικό... εντάξει you can't afford it... τουλάχιστον μην το πηδάς το ψυχάκι του παιδιού σου.....

Εβλεπα το μουτράκι του παιδιου και τα ματάκια του... ειλικρινά πώς το γύρναγαν και σε βίντεο... τόσο καλόγουστο prank νόμιζαν οτι του εστησαν?

Ακου εκεί you got the box of the x-box.... μακάκες εεε μακάκες...

Reaction score
0
Απάντηση: Γονεις για Φτυσ........

Δεν είναι οπως φαίνετε ... (ελπίζω δηλαδή γιατί διαφορετικά είναι πολύ ηλίθιοι οι άνθρωποι)
Λοιπόν ....
Αντιγράφω τα σχόλια απο το You Tube για το Video:
"My mom decides to buy my brother an Xbox 360 fo... (more)
Added: December 31, 2007
My mom decides to buy my brother an Xbox 360 for christmas. We leave that night and return the next morning to find he has sneaked a look....just as my mom thought he would, this is the result...and yes he did get the game i will try to post the second video (less) "

Οπως και να έχει πάντως , ασχετα αν το πήρε το XBOX ή οχι είναι ανεπίτρεπτο να "παίζεις" με τα όνειρα των άλλων , πόσο μάλλον μικρού παιδιού!

Reaction score
0

Δεν μπορώ να χαρακτηρίσω αυτούς τους ανθρώπους χωρίς να χρησιμοποιήσω υβριστικές εκφράσεις.....:mad_3:

Reaction score
17.811
Αυτο ειναι για μενα κατα μετωπον επιθεση στην ψυχολογια του ευαισθητου παιδιου....

"Δικο μου ειναι το παιδι,οτι παιχνιδια θελω παιζω μαζι του.....":mad_3:

Reaction score
14
Οι άνθρωποι...συγγνώμη...ΤΑ ΖΩΑ....είναι μέγιστοι μ@λάκες.

Τέρμα....οι Αμερικανοί έχουν την μ@λακία και την χοντράδα έμφυτη. :mad_3:

Reaction score
3

Να θέλει να χέσει και να μη μπορεί η σκατοφακλάνα, για όλη της τη ζωή.

Reaction score
1.213
Re: Απάντηση: Γονεις για Φτυσ........

Να θέλει να χέσει και να μη μπορεί η σκατοφακλάνα, για όλη της τη ζωή.
:cool_11: :cool_11: :cool_11:

Kαι εγω φακλανα την ειπα μολις ειδα το video.. :happy_9:

Reaction score
51

Πάντως, αν ήμουν ο μικρός θα
-έριχνα μια κλωτσιά στ' RX/ του μακάκα που γελάει φωναχτά
-συμπλήρωνα λίγο....γαλάκτωμα perle (AVA) στο αγαπημένο φαγητό της......φακλάνας

)()()(

Reaction score
0
Εφημερίδα Εστία: Falklands = αι νήσοι Φακλάναι :cool_11:

Μεγάλα καθίκια πάντως. Θυμάμαι πως έκανα όταν ήμουν στην ηλικία του για το Gameboy. Αν μου είχαν κάνει το ίδιο τότε :violent: :mad_5:

Reaction score
7
Εμ που να βρεί λεφτά η μπετονιέρα αφού τα ξοδεύει όλα σε φαγητό... Σου λέει αφού φάγαμε, ήπιαμε αρκετά λίτρα κόκα κόλα ας τη βρούμε τώρα λίγο με το πιτσιρίκι να γελάσουμε... Άνετα την πέταγα σε πεινασμένα λυκόσκυλα τη φάλαινα και τον άλλο το μαλάκα που γελάει :mad_2:

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.821
Xρονια σιχαινομουνα και εξακολουθω να σιχαινομαι αυτη την γαμ....νη ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΦΑΡΑ!!!
Μολις ειδαμε ενα παραδειγμα μιας καθημερινης ασπρης η μαυρης αμερικανας μανας που εξαιτειας των αμετρητων κομπλεξ που ΟΛΟΙ τους διακατεχοντε μεγαλωνουν με λαθος τροπους και προτυπα αυριανους μισητους ΚΩΛΟΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ................
Μια χοντρη Αμερικανα ΧΛΑΠΑΤΣΑ που βιασε μια παιδιαστικη ψυχη και μετα απο χρονια θα αναρωτιεται γιατι την πηδηξε ο γιος της οταν θα τον εχει ΕΚΕΙΝΗ αναγκη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΕΝΑΣ ιος ρε πουστη μου για δαυτους.........................
ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΡΕ ΟΣΑΜΑ ΠΑΤΕΡΑ ΚΑΙ ΣΩΤΗΡΑ...................
ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΚΤΙΡΙΑ ΒΡΕ ΜΕΓΑΛΕ.................................ΡΕ ΡΙΧΤΑ ΟΛΑ......ΚΟΥΦΑΛΕΣ!!!!!!!!!!
ΑΙ ΣΙΧΤΙΡ ......... ΤΑ ΞΑΝΑΠΗΡΑ ΜΕ ΔΑΥΤΟΥΣ.................ΓΑΜΩΦΑΡΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ.....
ΚΡΑΤΙΕΜΑΙ ΟΣΟ ΜΠΟΡΩ......ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΡΧΙΣΩ ΝΑ ΒΡΙΖΩ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΟΥ ΦΤΑΝΕΙ Ο SERVER TOY ΑVSΙΤΕ.....................................................................................................................................................
.............................................................................................................................
.............................................................................................................................
..........................................................................ΚΑΡΙΟΛΗΔΕΣ!!!!!!!!!!!!!!!

Reaction score
14
ηρεμία Βλάσση, κόσμια,... μην το κάνεις Αμέρικαν μπάρ με αμερικάνους!!!!

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.821
ηρεμία Βλάσση, κόσμια,... μην το κάνεις Αμέρικαν μπάρ με αμερικάνους!!!!
ΜΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ...............................ΚΟΣΜΙΑ ΕΓΡΑΨΑ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reaction score
1.213
Xρονια σιχαινομουνα και εξακολουθω να σιχαινομαι αυτη την γαμ....νη ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΦΑΡΑ!!!
Μολις ειδαμε ενα παραδειγμα μιας καθημερινης ασπρης η μαυρης αμερικανας μανας που εξαιτειας των αμετρητων κομπλεξ που ΟΛΟΙ τους διακατεχοντε μεγαλωνουν με λαθος τροπους και προτυπα αυριανους μισητους ΚΩΛΟΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ................
Μια χοντρη Αμερικανα ΧΛΑΠΑΤΣΑ που βιασε μια παιδιαστικη ψυχη και μετα απο χρονια θα αναρωτιεται γιατι την πηδηξε ο γιος της οταν θα τον εχει ΕΚΕΙΝΗ αναγκη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΕΝΑΣ ιος ρε πουστη μου για δαυτους.........................
ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΡΕ ΟΣΑΜΑ ΠΑΤΕΡΑ ΚΑΙ ΣΩΤΗΡΑ...................
ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΚΤΙΡΙΑ ΒΡΕ ΜΕΓΑΛΕ.................................ΡΕ ΡΙΧΤΑ ΟΛΑ......ΚΟΥΦΑΛΕΣ!!!!!!!!!!
ΑΙ ΣΙΧΤΙΡ ......... ΤΑ ΞΑΝΑΠΗΡΑ ΜΕ ΔΑΥΤΟΥΣ.................ΓΑΜΩΦΑΡΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ.....
ΚΡΑΤΙΕΜΑΙ ΟΣΟ ΜΠΟΡΩ......ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΡΧΙΣΩ ΝΑ ΒΡΙΖΩ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΟΥ ΦΤΑΝΕΙ Ο SERVER TOY ΑVSΙΤΕ.....................................................................................................................................................
..........................................................................ΚΑΡΙΟΛΗΔΕΣ!!!!!!!!!!!!!!!

ΕΤΣΙ ΘΑ ΠΕΣΟΥΝ ΟΙ ΚΟΥΦΑΛΕΣ !!! :cool_11: :cool_11:

Attachments

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.305
Members
38.539
Νεότερο μέλος
James.z.2007