Γρανίτης και διάφορα αξεσσουάρ....

Ultra Audio

Επαγγελματίας
Reaction score
2.808
Πωλούνται
-2 τεμάχια γρανίτες 45cmX35cm πάχος 3 cm. Μαύρο χρώμα με ολίγα γκρίζα νερά και οι 2 60 ευρώ
-1 τεμάχιο γρανίτη  55cmX45cm πάχος 3 cm. Μαύρο χρώμα με ολίγα χρυσά νερά 50 ευρώ
όλοι μαζί 100 ευρώ. Εξαιρετική κατάσταση.

-Για top-loader cdplayers CDI Blue statmat βελτιωτικό, χρησιμοποιείται και με clamp, είναι το τελευταίο και καλύτερο μοντέλο της Ringmat, πωλείται 50 ευρώ.

Reaction score
52
Re: Γρανίτες και διάφορα αξεσσουάρ....

Συγνώμη αλλά πέρα από το καλοκάιρι σαν δροσιά....., σε τι άλλο χρησιμοποιούνται για να καταλάβω???? :shock:

Ultra Audio

Επαγγελματίας
Reaction score
2.808
Re: Γρανίτες και διάφορα αξεσσουάρ....

Πωλούνται
-2 τεμάχια γρανίτες 45cmX35cm πάχος 3 cm. Μαύρο χρώμα με ολίγα γκρίζα νερά και οι 2 60 ευρώ
-1 τεμάχιο γρανίτη 55cmX45cm πάχος 3 cm. Μαύρο χρώμα με ολίγα χρυσά νερά 50 ευρώ
όλοι μαζί 100 ευρώ. Εξαιρετική κατάσταση.

-Για top-loader cdplayers CDI Blue statmat βελτιωτικό, χρησιμοποιείται και με clamp, είναι το τελευταίο και καλύτερο μοντέλο της Ringmat, πωλείται 50 ευρώ.

V

VIDEOMIX

Guest
Μια με γεύση Φράουλα παρακαλώ!!!!!!!!!

Είδες πως κρατάμε το θέμα σου σε επικαιρότητα; :mrgreen:

Reaction score
52
Για να μην παραξηγηθώ, αναφέρω ότι πραγματικά δεν καταλαβαίνω που συγκεκριμένα μπορούν να εφαρμοστούν!

V

VIDEOMIX

Guest
Γιωργος Ανδρεαδης said:
Εγω ξερω οτι μπαινουν κατω απο ηχεια (αντι για μαρμαρο)
Τι λες ρε συ; Θα λιώσουν!!! :lol:

Reaction score
34
Και εγω κυριοι δεν μπορω να καταλαβω την χρησιμότητα αυτου του είδους <μόνωσης>. Με ευκαιρία την αγγελία του φίλου θα ήθελα να πώ πως ο λόγος που βάζουμε πάσης φυσεως μονωτικά κατω απο τα ηχεία είναι για να απομονώσουμε το ηχείο απο την μετάδοση του ήχου στο μέσο στήριξης (πατωμα) με όποια βελτίωση στα μπάσα συνεπάγεται αυτό. Αυτα τα μονωτικά πρεπει να ειναι Α Δ Ρ Α Ν Η (το λεω και το τονίζω) ακουστικά και να λειτουργούν σαν απορόφηση και όχι σαν διαδοση του ήχου μεσω αυτών. Ετσι λοιπον στο εμπόριο θα βρει κανείς απο απλούς και φτηνούς κόνους (με ενισχυση πολυουρεθάνης και σορμποθάνης) μεχρι κόνους με εξωτικά υλικά τα οποία και στοιχίζουν πανάκριβα. Οι μεγαλύτεροι κατασκευστες ηχειων αν έχετε προσέξει δινουν μαζι με τα ηχεία τους διαφορους κόνους μεταλλικούς για απόσβεση του μεταδιδόμενου ήχου. Η αναζητηση όμως όλο και καλύτερων υλικών επιφερει δραματική βελτίωση στην ποιοτητα του ήχου που λαμβανουμε απο τα ηχεία μας συμπεριλαμβανομένου και του υποκειμενικού παράγοντα. Αυτα που γράφω τα έχω διδαχθεί σε διαφορα σχολεία εξωτερικού σχετικά με την διάδοση του ήχου και μεθόδους απόσβεσης θορύβων και κραδασμών.
Δεν είμαι αντίθετος με την αγγελια του φίλου (ο καθένας μπορει να πουλάει οτι θέλει) αλλά ανεφερα αυτά που ανέφερα γιατι έτυχε και διάβασα τα σχετικά post και ο σκοπος ενός φορουμ είναι η έκθεση απόψεων αυτών που ξέουν κατι για να ενημερώνονται σχετικά αυτοί που αγνοουν ή δεν ξέρουν.

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
731
Ρε παιδια , με ολη την καλη καρδια , ο Γιωργος εβαλε κατι προς πωληση.
Προς τι ολος αυτος ο σχολιασμος?
Θα σας αρεσε κατι σχετικο σε μια δικη σας αγγελια?
Κυριοι πουλαω κατι που γουσταρω , τοσο οσο γουσταρω και αυτο ειναι.
Ειτε δεν σας αρεσει και το παραβλεπετε ειτε οχι και ζητατε περισσοτερες πληροφοριες.
Ποσο μαλιστα που ο ανθρωπος επανελαβε την αγγελια του δειχνοντας οτι ηθελε να να παραμεινει στο αρχικο κειμενο και να αποφυγει τον σχολιασμο.
Εαν κανω καπου λαθος παρακαλω διορθωστε με , αλλα αυτος δεν ειναι σκοπος αυτης της κατηγοριας? :wink:

Reaction score
52
Επαναλαμβάνω για τελευταία φορά πως η ερώτηση ήταν πραγματική!
Και αν έκανα χιούμορ και αυτό το εκλάβατε σαν προσβολή λάθος μου αλλά και υπερβολική ευθιξία σας!!!

Ημουνα σαφής!!!
Για την ακρίβεια ψάχνω για μονώσεις κάτω από τα 802, γιατί τα έχω πάνω σε ξύλινο πάτωμα!!!
ΟΚ???

Ultra Audio

Επαγγελματίας
Reaction score
2.808
Παιδιά στο audio, υπάρχουν διάφορες χρήσεις και εφαρμογές του υλικού Γρανίτη. Γιώργο Sambalis έχεις p.m. αν θέλετε μπορείτε να ξεκινήσετε σχετικό θέμα, διότι δεν μπορεί να αναπτυχθεί και να εξελιχθεί εδώ. Έχει πολύ θεωρία και συζήτηση μόνο αν λάβετε υπόψιν σας ότι υπάρχει η σύζευξη αλλά και η αποσύζευξη (coupling- decoupling) των διαφόρων συσκευών περιλαμβανομένων και των ηχείων.

Για τον φίλο arislimp, δεν είναι αδρανές υλικό ο γρανίτης?  τι θα έλεγες για ένα σαντουιτς με 2 γρανίτες και ενδιάμεσα τους ελαστικό υλικό? φυσικά ο γρανίτης δεν έιναι πανάκεια αλλά ας πούμε ένα αντίστοιχο εκπληκτικό προιόν της Symposium για ηχεία φθάνει περίπου 1800 ευρώ αλλά εδώ με 100 ευρώ παίρνεις τους γρανίτες σου (που κοστίζουν τα διπλά στα μαρμαράδικα) βάζεις και 3 ή 5 λάστιχα από κάτω με 2-3 ευρώ και κάνεις τη δουλειά σου με ένα άλφα αποτέλεσμα βέβαια.

Νομίζω μία απλή αγγελία δεν μπορεί να συμπεριλάβει και θέματα AUDIO, άλλωστε ο σκοπός είναι να πουληθούν τα εν λόγω για να μπορέσω να πιω καμμιά γρανίτα φράουλα  παραθαλλάσια. 8)

V

VIDEOMIX

Guest
ΑΝΔΡΕΑΣ Κ. said:
Ρε παιδια , με ολη την καλη καρδια , ο Γιωργος εβαλε κατι προς πωληση.
Προς τι ολος αυτος ο σχολιασμος?
Θα σας αρεσε κατι σχετικο σε μια δικη σας αγγελια?
Κυριοι πουλαω κατι που γουσταρω , τοσο οσο γουσταρω και αυτο ειναι.
Ειτε δεν σας αρεσει και το παραβλεπετε ειτε οχι και ζητατε περισσοτερες πληροφοριες.
Ποσο μαλιστα που ο ανθρωπος επανελαβε την αγγελια του δειχνοντας οτι ηθελε να να παραμεινει στο αρχικο κειμενο και να αποφυγει τον σχολιασμο.
Εαν κανω καπου λαθος παρακαλω διορθωστε με , αλλα αυτος δεν ειναι σκοπος αυτης της κατηγοριας? :wink:
Μέγιστο λάθος. Η διαφήμηση (ακόμα και η αρνητική) είναι προόθηση του προιόντος. Μόνο και μόνο που κάποιος βλέπει οτι αυτή η αγγελία έχει 10 απαντήσεις, το πιθανώτερο είναι να την διαβάσει παράνα την προσπεράσει. 8)
Γ.ΚΟΨ. Bάλε και καμμια φώτο. Πές πές, έχω και εγώ περιέργεια για το τι πουλάς. Λές να θέλω να το αγοράσω στο τέλος; :lol:

Ultra Audio

Επαγγελματίας
Reaction score
2.808
μπορεις να επενδυσεις και το τζάκι σου με τους γρανίτες ή να φτιάξεις και πάγκο για τη κουζίνα ή το wc :lol:

Reaction score
0
Γιωργο sorry αλλα δεν μπορω να κρατηθω.

1)Ειναι χαραγμενοι οι γρανιτες ;Εχουν γραμματα απο πανω;
2)Μηπως εχεις και σταυρους;;; 8) 8)

Παω να μετρησω ποσο ειναι το πικαπ μου μπας και κανει κανενα κομματι.

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.117
Members
38.535
Νεότερο μέλος
Manosahead