Γρατζουνιά σε TFT.

Reaction score
118
Υπάρχει λύση; :?
Τα μωρά του αδελφού μου του κάνανε ζημιά στην tft του. 3 γραμμούλες κάθετες σαν να είναι απο μαχαιράκι. Οχι όμως πολύ βαθιές. Αλλα φαίνονται. Φαίνονται βέβαια μόνο όταν είναι σβηστή.
Επειδή θέλει να την διώξει (πώληση) και να πάρει άλλη tv, μπορεί να κάνει κάτι με τις γρατζουνιές;

VG

Reaction score
0
Να την εχει συνέχεια ανοιχτή, και να ειναι ειλικρινης με τον υποψηφιο αγοραστη εαν δεν θελει να μπλέξει.

Reaction score
118
H ειλικρίνεια ήδη μεταφράστηκε σε χρήματα. Απο 970 ευρό που την είχε βάλει αγγελία, έπαισε στα 470. Για εναν που θα την τοποθετήσει σε καφετέρια η και γενικά σε κατάστημα η για κάποιον που δεν έχει ψυχολογικό πρόβλημα με τις γρατζουνιές που θα βλέπει όταν αυτή είναι σβηστή, η τιμή είναι σούπερ.
Όμως, δεν βλέπω λύση να δίνεται. Μάλλον δεν γνωρίζετε. :(

VG

Reaction score
0
Δεν ειναι οτι δεν γνωρίζουμε,ειναι οτι δεν υπαρχει.
Για τις οθονες των nokia ειχαν βγει κατι- αχρηστες- αλοιφες,τωρα να εβαζες αλοιφη στην tft,που μετα θα ζεσταινοταν και θα κυλούσε μεσα...

Reaction score
118
VG said:
Δεν ειναι οτι δεν γνωρίζουμε,ειναι οτι δεν υπαρχει.
Για τις οθονες των nokia ειχαν βγει κατι- αχρηστες- αλοιφες,τωρα να εβαζες αλοιφη στην tft,που μετα θα ζεσταινοταν και θα κυλούσε μεσα...
Aυτό είναι χειρότερο που λές. :lol:
Ηλπιζα πως απλά δεν γνωρίζατε. :(
Η γρατζουνιά είναι κάπου στην μέση. Δεν κυλάει εύκολα. Όμως....... :?

Reaction score
786
Μια φλασια που μου ηρθε μολις τωρα...

Ας δοκιμασει κατι πανακια που (υποτιθεται οτι) "καλυπτουν" τις χαρακιες στα γρατζουνισμενα CD.

Φυσικα ουδεμια ευθυνη φερω αν η LCD γινει βιτρώ... :)

VG

Reaction score
0
Δεν χρειαζεται να ειναι ειδικο το πανι,αρκει να ειναι ίδιο ή μεγαλύτερο από το μεγεθος της γρατζουνιάς έτσι; :lol:

Reaction score
7
Δοκίμασε σε κατάστημα οπτικών. Αν θυμάμαι καλά, αυτοί νομίζω έχουν κάτι για τις γρατζουνιές στους οργανικούς φακούς.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.860
Members
38.508
Νεότερο μέλος
koskef