Γρηγορη συνδεση στο internet 1G και χελωνα downloads. Please Help...

H

HomeCinema-Maniac

Guest
Αφού πέρασε η χαρά της αναβάθμισης από 512 σε 1024 με full llu από vivodi (33ευρο) το μήνα !!! Σας ερωτώ το εξής…
Τι να την κάνω τόσο γρήγορη σύνδεση αφού από τα p2p προγράμματα ακόμα και από τα torrent μέσο bit comet κατεβάζω το πολύ με 15 kbps ?
Έχω αλλάξει όλα τα ports έχω δηλώσει σωστά το upload λίγο κάτω από αυτό που έχω, έχω κάνει τα πάντα, και πάντα την ίδια σύνδεση επιτυχαίνω.
Μήπως ξέρει κανείς Κανά site για HD movies επί πληρωμής? Φαντάζομαι ότι εκεί η σύνδεση και η ταχύτητα του download θα είναι όσο και η δυνατότητα της σύνδεσης του κάθε χρηστή. Με 102 kbps ΝΑΙ αξίζει να κατεβάσω και 10 Giga αλλά τώρα με 10 και 15 kbps είναι σαδομαζοχισμός !!!
Καμία βοήθεια από τους έμπειρους χρηστές των torrents η καμιά άλλη πρόταση για να κατεβάζω εκμεταλλευόμενος πλήρως την σύνδεση μου???

H

HomeCinema-Maniac

Guest
Αυτο παει να πει γρηγορη και αμεση εξυπηρετησει :D :D :D
Ευχαριστω !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Εγινα μελος και ολας....
Για να δουμε τι θα δουμε.............

H

HomeCinema-Maniac

Guest
AΧΧΧ !!!!!!!!!
Γραφω κατι πανω στο search bar και δεν βγαζει κανενα αποτελεσμα...
Πανε τα 8.9 dollars της συνδρομης :sad: :sad: :sad:

Βρε μηπως κανω κατι λαθος ???

Πως λειτουργει το ριμαδη? ειναι κανεις συνδρομητης στο http://www.easynews.com/ ???
Αν ναι θα σας ξαναπρηξω για μια βοηθεια...

Δεν εχω και χρονο να το ψαξω παραπερα... Παω δουλεια...

H

HomeCinema-Maniac

Guest
OK νομιζω οτι το βρηκα. :lol: :lol: :lol:
Ηθελε λιγο ψαξιμο οπως ολα στην ζωη... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Reaction score
0
Αφού πέρασε η χαρά της αναβάθμισης από 512 σε 1024 με full llu από vivodi (33ευρο) το μήνα !!! Σας ερωτώ το εξής…
Τι να την κάνω τόσο γρήγορη σύνδεση αφού από τα p2p προγράμματα ακόμα και από τα torrent μέσο bit comet κατεβάζω το πολύ με 15 kbps ?
Έχω αλλάξει όλα τα ports έχω δηλώσει σωστά το upload λίγο κάτω από αυτό που έχω, έχω κάνει τα πάντα, και πάντα την ίδια σύνδεση επιτυχαίνω.
Μήπως ξέρει κανείς Κανά site για HD movies επί πληρωμής? Φαντάζομαι ότι εκεί η σύνδεση και η ταχύτητα του download θα είναι όσο και η δυνατότητα της σύνδεσης του κάθε χρηστή. Με 102 kbps ΝΑΙ αξίζει να κατεβάσω και 10 Giga αλλά τώρα με 10 και 15 kbps είναι σαδομαζοχισμός !!!
Καμία βοήθεια από τους έμπειρους χρηστές των torrents η καμιά άλλη πρόταση για να κατεβάζω εκμεταλλευόμενος πλήρως την σύνδεση μου???
Κι εγώ με Vivodi FULL LLU 1 mbit είμαι και στο Azureus κατοστάρες χτυπάω, μήπως είσαι πίσω από κανά NAT ή Firewall;

Reaction score
0
Mαζευτηκαμε πολλοι με 1mbit βλεπω....
Για να εχεις καλες ταχυτητες απο p2p (torrent ειδικοτερα πρεπει να κατεβαζεις απο private trackers με ratio οχι απο public)

Reaction score
5
Maniac, πρέπει να κοιτάξεις τη σύνδεσή σου, αν έχεις κανα firewall που είπε και ο didymos κλπ. Ψάξε το δικτυακά πρώτα, προσπάθησε να κατεβάσεις μεγάλα αρχεία από μεγάλα sites ταυτόχρονα και δες τι ταχύτητες πιάνεις. Έχω 1024 εδώ και 1 χρόνο και η ταχύτητα είναι πάντα κοντά στην θεωρητική.
Επίσης αν έχεις σχετικά γρήγορο επεξεργαστή μπορείς να αυξήσεις και τις ταυτόχρονες συνδέσεις που επιτρέπουν τα winXP, δες εδώ: http://www.lvllord.de/4226fix/4226fix.htm

H

HomeCinema-Maniac

Guest
Ευχαριστω παιδια για το ενδιαφερων και την βοηθεια...
Δεν Τίθεται θέμα fire wall η κάτι άλλο. Εννοείτε αυτά τα έχω ρυθμίσει σωστά.
Πάντως από p2p η από torrent ότι κατεβάζω σέρνετε…
Από το easy news που έγινα συνδρομητής ότι κατεβάζω πάει σφαίρα.
Δυσκολεύομαι να βρω HD ταινίες όμως… Λέτε να έγινα σε λάθος site συνδρομητής? Είναι κανείς στο site αυτό να μου δώσει Κανά keyword καλό για searching?
NAI NAI NAI το ξέρω θέλω μασημένη τροφή :lol: :lol: :lol:

H

HomeCinema-Maniac

Guest
Μπαίνω στο easy news.com που εγινα συνδρομητής δίνω το password και μετά επιλέγω main members area.
Εκεί μέσα λοιπόν το μόνο που βλέπω είναι μια επιλογή ΄΄Search for newsgroup names containing΄΄ η οποία μάλλον δεν ξέρω τι κάνει. :oops: :oops: :oops:
Πάω λοιπόν στην πιο κάτω μπάρα και άμα μαρκάρω το Mpeg & avi video μου βγαζει μια λιστα με 500 αποτελέσματα που λέει σε όλα τα ίδια !!! πχ (alt.binaries.movies.divx.french | [beta] new-indexes | old-style index | up-to-the minute)
Αφού πατήσω επάνω με βγάζει σε μια άλλη λίστα που και πάλι δεν καταλαβαίνω τι γίνετε… :oops: :oops: :oops:
Έχει και ένα keyword bar επάνω που το μόνο αποτέλεσμα που βγάζει είναι όταν γράφω 720P και πάλη βγάζει αποτελέσματα που δεν καταλαβαίνω τι είναι… :roll: :roll: :roll:

Σίγουρα θα έχετε πεθάνει από τα γέλια και σας δικαιολογώ απόλυτα !!!
Ντρέπομαι για τον εαυτό μου !!! :oops: :oops: :oops:
Αλλά η μόνη επαφή που είχα τόσο καιρό με τα downloads ήταν με p2p προγράμματα άντε και με τα torrent.
Aυτός ο διάολος πως δουλεύει? :???: :???: :???:
Που στον κόρακα είναι το search bar και που στον κόρακα ξανά, γράφω πχ τον τιτλο μιας ταινία που θέλω να βρω και να κατεβάσω?

Βέβαια δεν βλέπω και τον λόγο να με βοηθήσει κάποιος καθώς θα εχετε καραφλιασει είδη οπότε…
Άμα κανείς το έχει χρησιμοποιήσει το easy news και θέλει να μου δώσει Κανά χέρι βοηθείας ας μπει στο κόπο να χαλάσει λίγο μελάνι για την ασχετοσύνη μου…

Ευχαριστώ...

H

HomeCinema-Maniac

Guest
Ευχαριστω τον GTXTC δημοσια για την βοηθεια του !!!!!!!! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Αμα δειτε το pm εριξε πολυ μελανι !!!
και Ευχαριστω ολους που βοηθησατε και γραψατε στο post μου...
Ωρα για downloads :shock: :shock: :shock:
HD σου ερχομαι τωρα με την χιλιαρααααααααααααααααααααααααααααααααααα 1024 :wink:

H

HomeCinema-Maniac

Guest
Re: Eιμαι αχρηστος

Παιδία εγκαταλείπω τις προσπάθειες και πάω να πλέξω Κανά πουλόβερ !
Θέλει κανείς ένα ?
Στο κουτάκι που γράφει Search for newsgroup names containing έγραψα και altbinaries.hdtv και altbinaries.hdtvrepost και παντα βγαζει No results found.
Τα ιδια και αν γραψω hdtv η hd. Δεν βγαζει κανενα group.
:cry: :cry: :cry:
· Τα μονα group που βγαζει είναι μονο αν πατησεις στα ετοιμα από κατω * (all groups) * (all groups by alpha) * (all groups by auto-category)
· favorites favorites (by alpha) favorites by auto-category favorites by category
· MPEGs & AVIs (videos) | MP3s (sounds) | JPEGs (pictures) | ZipManager
Και εκει εχω προσπαθησει επιλεγοντας το MPEGs & AVI . Εκει με βγαζει σε διαφορα altbinaries αλλα και παλι δεν βλεπω τιποτα που να αφορα HD
Με λίγα λόγια δεν μπορώ να βρω το πολυποθετο altbinaries.hdtv !!!
Αρχίζω τις στραβό βελονιές λοιπόν…

H

HomeCinema-Maniac

Guest
:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Αφου το παλεψα αρκετα και το κουρασα το θεμα διαπιστωσα οτι 1 G HD υλικο σπαει σε 50
αρχεια περιπου και πρεπει να κατεβασεις αλλο προγραμμα για να τα κανεις συραφη και και bla bla blou blou................

Aμα ειναι παω και οικοδομη :lol: :lol: :lol:

Πολυ σαματας για ενα hd εντελει...
Και δεν βρηκα και ταινιες που θελω. Περιορισμενα αποτελεσματα. Ασε δε που και να βρεις αυτο που θες μπορει να μην υπαρχει στο server any more :sad: :sad: :sad:

Σιγουρα καλο το οτι παρεχει full ταχυτητα στα downloads αλλα κουραστικο βρε παιδακι μου ...
Δεν ξερω εσεις αν εχετε μεινει ευχαριστημενοι απο τις δικες σας αναζητησεις...
φτωχα πραγματα και πολυ μα πολυ ψαξιμο...

Reaction score
5
Πρέπει να ψάξεις λίγο την ιστορία και το τι είναι το Usenet. Είναι ένα σύστημα που προηγείται ιστορικά του web κατά μια δεκαετία, ίσως όχι τόσο user-friendly αλλά με πολύ περιεχόμενο αν ξέρεις να ψάξεις. Για την ιστορία, υπάρχουν κύριες και δευτερεύουσες θεματικές ενότητες, με τις πρώτες να ξεκινούν από 'rec', 'comp', 'news', 'alt' κλπ, και με τις δεύτερες να έχουν πολλά επίπεδα ανάλογα το θέμα. Έτσι αυτά που ψάχνεις είναι στα 'alt.binaries.hdtv' και 'alt.binaries.hdtv.repost'.

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Αφου το παλεψα αρκετα και το κουρασα το θεμα διαπιστωσα οτι 1 G HD υλικο σπαει σε 50
αρχεια περιπου και πρεπει να κατεβασεις αλλο προγραμμα για να τα κανεις συραφη και και bla bla blou blou................

Aμα ειναι παω και οικοδομη :lol: :lol: :lol:

Πολυ σαματας για ενα hd εντελει...
Και δεν βρηκα και ταινιες που θελω. Περιορισμενα αποτελεσματα. Ασε δε που και να βρεις αυτο που θες μπορει να μην υπαρχει στο server any more :sad: :sad: :sad:

Σιγουρα καλο το οτι παρεχει full ταχυτητα στα downloads αλλα κουραστικο βρε παιδακι μου ...
Δεν ξερω εσεις αν εχετε μεινει ευχαριστημενοι απο τις δικες σας αναζητησεις...
φτωχα πραγματα και πολυ μα πολυ ψαξιμο...

Οτιδήποτε θέλεις το βρίσκεις στο usenet...

Πήγαινε να δεις τι έχει το alt.binaries.multimedia και θα πάθεις πλάκα...

Reaction score
14
Μια μικρή περίληψη του πώς βρήκα προσωπικά λύσεις στα Newsgroups:

Συνδρομή σε newshost provider Μιάς και οι περισσότεροι έλληνες Providers καραφιλτράρουν ότι binary κυκλοφορεί και μας κόβουν το 80% του όγκου πληροφοριών. Διάλεξα τον unlimited.newshosting.com που κοστίζει 12 δολλαρια τον μήνα για unlimited traffic. Κατεβάζω με το φουλ που μου επιτρέπει η adsl γραμμήμου όλες τις ώρες της ημερας

Για Newgrabber εγκατέστησα το Grabit 1.5.3. απο εδώ http://www.shemes.com/ Είναι free και μόνο αν θές να κάνει searching τότε πληρώνεις κάτι έξτρα που το έκανα αλλά μου είναι άχρηστο τελέιως αφού αν πάς στο site αυτό http://www.binsearch.net/ κάνεις καλίτερο search.

Τώρα κάθε μάζεμα αρχείων που θές να κατεβάσεις τα κατεβάζεις με το Binsearch.net σαν .nzb files. Αυτό το αρχείο περιέχει όλες τις χρήσιμες πληροφορίες για το grabit για να ξεκινήσει το κατέβασμα.

Μαζί με πολλά αρχεία που θα κατεβάσεις (σε rar ή zip Μορφή) έχεις και κάποια .par αρχεία που χρησιμεύουν να "επισκευάσουν" τυχών χαλασμενα archives. για να δουλεψεις τα .par files θες ένα utility το quickpar http://www.quickpar.org.uk

Αφού όλα είναι έτοιμα και τα έχεις όλα σεταρισμένα πάς στο binsearch.net ψάχνεις την ταινία που θές και αρχίζεις το μαρκάρισμα στα checkboxes και του λές make par. Μολις αυτό γίνει το κάνεις Open και αυτόματα το grabit το τρέχει και αρχίζει να κατεβάζει τα μεμονομένα αρχεία. Μετά τρέχεις το αρχείο με to par2 extension και αυτό επισκευάζει ή εννώνει αρχεία μεταξύ τους.

Τώρα αν εχεις κατεβάσει ταινίες 8Gb π.χ. Πιθανότατα αυτό είναι κομαμτιασμένο σε .ts αρχεία. Αυτά τα .ts αρχεία εγώ να ενώνω ώστε να γίνουν μέχρι 4.5 Gb μέγεθος ώστε να χωράνε σε DVDR. Το Πρόγραμμα για εννωση των .ts files είναι το HDTVtoMPEG2 απο το σαιτ http://www.free-codecs.com/download/HDTVtoMPEG2.htm Το utility αυτό κάνει και μετατροπή από .ts σε .mpg

Αν κάποιος έχει άλλες λύσεις θα χαρώ πολύ να βρώ ευκολότερους τρόπους και ίσως οικονομικότερους.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.849
Members
38.508
Νεότερο μέλος
Ioanniss