Γρηγορη HOL!

Reaction score
173
Ειχα 2048 γραμμη και το Σεπτεμβρη ειπα να παω στα 8
Μεχρι σημερα δεν ειχε αλλαξει τιποτα αλλα απο σημερα το απογευμα

FRITZ!Box Fon Annex A, Firmware version 06.04.21

The modifications to your FRITZ!Box are not supported by the manufacturer.
More information.

Ports and Lines
DSL 1209/780 kBit/s LAN

)()()()()()()()()()()()()()()()()()()()()()()(

Reaction score
173
Απάντηση: Γρηγορη HOL!

Δες τωρα DSL 15085/838 kBit/s

μου ειπαν οτι θα κανει κολπακια για κατι ωρες

κολπατζιδικο μας βγηκε )(

Reaction score
173

ΚΥΡΙΟΙ
Η HOL κατερρευσε!!!!!
Μετα το χθεσινο μου χουνερι σημερα το πρωι στο γραφειο ειχαμε παρα πολλα προβληματα συνχρονισμου και συνδεσης(η χολ εχει το πανελλαδικο δυκτιο της...δουλειας μου).Ουτε και το μαγικο τηλ νουμερο δουλευε που αλλες φορες απαντουν πριν καν χτυπησει.Μετα απο πολλες προσπαθειες πηραμε την απαντηση.''ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ''
κι εμεις εδω πολλες ντοματες!χαπατο

)()()()()()()()()()()()()()()()()()()()()()()()()()()()()()()()()()()()()()()()()()()()()()()()()()()()()()()()()()()()()()()()()()()()()()()()()()()()()()()()()()()()()()()()()()()()()()()(

Reaction score
1
Λοιπόν όλο το σκέφτομαι για εναλλακτικό πάροχο και όλο το μετανιώνω διαβάζοντας κάτι τέτοια.

Ρε μπας το double και triple play αναφέρεται στο πόσα δάχτυλα χρησιμοποιούν για να .....

Reaction score
14
σωστή συμβουλή εστω και απο ΠΑΣΟΚΤΖΗ...!!!

ΟΝ και θα είσαι σε καλά χέρια Μητσο.+-*

Reaction score
1
Γιάννη, Λάμπρο, μια ερώτηση: Πήγα να κάνω την αίτηση ηλεκτρονικά για το σπίτι. Με ρωτάει αν έχω γραμμή ADSL από τον ΟΤΕ και μετά με ρωτάει τον πάροχο που ήδη έχω. Εγώ έχω μια σύνδεση ADSL στην OTENET που δεν θέλω να την καταργήσω, γιατί την χρησιμοποιώ και από το σπίτι και από το γραφείο. τί κάνω; Μάλλον τους δίνω την αίτηση τηλεφωνικά και τους εξηγώ τα παραπάνω ε;

Reaction score
14
τους λές αιτηση για νεο νούμερο/γραμμή/αριθμό

Η ΟΝ δίνει αριθμοδότηση κανονικά και είναι πανέυκολη διαδικασία να ζητήσεις νέο βρογχο.

Reaction score
173
Απάντηση: Re: Γρηγορη HOL!

τους λές αιτηση για νεο νούμερο/γραμμή/αριθμό

Η ΟΝ δίνει αριθμοδότηση κανονικά και είναι πανέυκολη διαδικασία να ζητήσεις νέο βρογχο.

Η ΟΝ μου ειπε οτι για να το κανει αυτο θελει 40 εργασιμες!!!!!!!
Πολυ θα μου αρεσε παντως Γιαννη να εκανες κατι για μενα το φιλαρακο σου :bravo: γιατι πλεον το σερφαρισμα μου ειναι αισχρο.
Να δω ποτε θα απαλλαγω απο τη χολ μιας κι εκανα αιτηση για :happy_4: χθες.

Reaction score
173

Ευτυχως που μερικα στελεχη της ειναι επαγγελματιες και αυτη τη στιγμη ειμαι on line.Ευχαριστω την κουκλα με τα πρασινα ματια που εκανε σωστα τη δουλεια της και ειναι ολα παλι καλα.Μακαρι ολες οι εταιριες να ειχαν τετοια παιδια!

Reaction score
14
Re: Απάντηση: Γρηγορη HOL!

Ευτυχως που μερικα στελεχη της ειναι επαγγελματιες και αυτη τη στιγμη ειμαι on line.Ευχαριστω την κουκλα με τα πρασινα ματια που εκανε σωστα τη δουλεια της και ειναι ολα παλι καλα.Μακαρι ολες οι εταιριες να ειχαν τετοια παιδια!
και απο τον λαιμό και κάτω με την σφραγίδα της WWF η κούκλα?

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.947
Members
38.521
Νεότερο μέλος
mgm