Γυαλινα φιλτρα

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
731

Το cine4home μεσα στα πλαισια του calibration που προσφερει προτεινει και αυτα τα χρωματικα φιλτρα για hi end αποτελεσματα
Περα απο τις δυνατοτητες αψογης θερμοκρασιας λευκου δειτε τι μπορουν να κανουν και σε θεματα οξυτητας

ΧΩΡΙΣ

ΜΕ

Αν θελετε να μαθετε περισσοτερα καντε μια μεταφραση απο τα γερμανικα εδω:
http://www.cine4home.de/knowhow/InnovateTuning/NewTuning.htm

οι υπευθυνοι στις ρυθμισεις τι εχουν να πουν? :wink:

Reaction score
3
Γυναικείο μυαλό, τι άλλο θα σκεφτόταν ! !
Πάντως στο θέμα οξύτητας μου φαίνεται ότι καθαρίζει πέραν του δέοντος
με εξαίρεση το γράμμα l.
Και πόσο κοστίζει;

Reaction score
14
Φαντάζομαι αυτά τα φίλτρα σε LCD... Μετά ή οθόνη θα γράφει "Περιφράξεις Πορτοκαλάκης"!!!!!! Ερε κοτέτσι ΟΛΕ!!!! :p :p

NIX

Reaction score
0
Τα φίλτρα δεν μπορούν να ανεβάσουν την οξύτητα.
Στην καλύτερη περίπτωση,αν πρόκειται για καλά φίλτρα,να παραμείνει η ίδια.Στην χειρότερη να την μειώσουν.
Αυτό που κάνουν τα φίλτρα είναι να φιλτράρουν το φώς,κόβοντας και αυξάνοντας επιλεκτικά μέρη του ορατού φάσματος.
Αυτό ακριβώς που βλέπουμε στην φωτογραφία.
Είναι εμφανές οτι στην δεύτερη φώτο εχει μειωθεί πολύ το κόκκινο με αποτέλεσμα λέπτυνση των γραμμών και ψευδαίσθηση αυξημένης οξύτητας.Αν ο προβολέας ρυθμιστεί για σωστή απεικόνιση και επανέλθει το κόκκινο στα σωστά του η εικόνα θα γίνει πάλι όπως στην πρώτη φωτογραφία.

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
147.747
Έχω χρησιμοποιήσει τέτοια γυάλινα φίλτρα, που δίνουν μια μικρή ώθηση στο κόκκινο και φυσικά κόβουν λίγη φωτεινότητα.

Νομίζω ότι είναι καλές επιλογές για να φέρεις 6500 θερμοκρασία λευκού και να κατεβάσεις λίγο τη φωτεινότητα στο μαύρο, αλλά βελτίωση σε ευκρίνεια δεν έχουν!

Reaction score
3
Τα γερμανικά είναι λίγο δύσκολο να τα ξέρουν πολλοί.
Θα βοηθούσε να ήταν στα Αγγλικά, ή και Ελληνικά.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.566
Members
38.716
Νεότερο μέλος
Κ.Κωνσταντίνος