Γυμνεσ Ελληνιδεσ Θεεσ Στουσ Δορυφορουσ

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Μηνύματα
15.897
Reaction score
301
Συντάκτης: Tάκης Φωτίου

Αν και κινδυνεύω να θεωρηθώ σεξομανής με τα θέματα που δημοσιεύω ,συνεχίζω ακάθεκτος γιατι όπως και να το κάνουμε το ωραίο πρέπει να φαίνεται και να λέγεται .Γυμνές ωραίες ελληνίδες στον αέρα .

Μια ακόμα νύχτα γεμάτη zapping και πείνας (κανονικής ε? λογο δίαιτας) και το τηλεκοντρόλ έχει πάρει φωτιά

Βόλτα στα τσοντοκάναλα του αγγλικου BSKYB για εκπαιδευτικούς λόγους που όπως και να το κάνουμε γεμίζουν τις δύσκολες νυχτερινές ώρες..

Απολαμβάνω σε ενα free κανάλι 3-4 κοπελιές να δειχνουν τα ωραία τους στηθάκια και την περιφέρεια τους μιλώντας αγγλικά σε όσους τους μιλούσαν πριβέ η τους εστελναν μηνύματακια..

ΚΑι ξαφνικά ,κι ενώ είμαι με το κουμπί στο χέρι για αλλαγή καναλιού ,ακούω με τα αυτάκια μου το εξής ¨ΜΙΛΑ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΑ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ ΔΕΝ ΣΕ ΑΚΟΥΩ ΚΑΘΑΡΑ .!!

Ακριβώς αυτό σε άπταιστα ελληνικά !!!!

Το οτι ανατρίχιασα δέν θα το πώ γιατι το πρώτο πράγμα που έκανα ηταν να ανοίξω κι αλλο τα αυτάκια μου για να ακούσω συνέχεια που δυστηχώς επανήλθε σε αγγλικά μιας και προφανώς η κοπέλα δέν άκουγε και είχε νευριάσει με το...κακο ήχο που έιχε στο τρυφερό της αυτάκι !!

Οπα λέω..ΤΑ κορίτσία μας΄!! Η ελληνική μας γλώσσα κάνει βόλτες και τα ελληνικά κορμιά είναι στον ΑΕΡΑ και μάλιστα σε παραγωγή πανευρωπαικής λήψης!

Παρακαλώ πολύ αν την ανακαλύψετε (ερωτεύτηκααααααα) στείλτε ενα email να συντονιστούμε καλύτερα

Περισσότερα για τα τσοντοκάναλα αλλα και συζήτηση πάνω στο θέμα στο bestarena.gr οπου θα βρείτε το ίδο αρθρο αλλα με συζήτηση που θα ανοίξουμε μαζί .

Εκτός αν βλέπω ΜΟΝΟ ΕΓΩ ΓΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟΥΣ (ΒΕΒΑΙΩΣ
ΒΕΒΑΙΩΣ) ΛΟΓΟΥΣ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΝΤΟΚΥΜΑΝΤΑΙΡ

από το satleo.gr
 


Staff online

  • spylab
    Shalom
  • xfader
    Segregation supporter
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
171.649
Μηνύματα
2.868.825
Members
37.941
Νεότερο μέλος
timurakhmetov
Top