Γυναικα οδηγος!

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Administrator
Μηνύματα
46.964
Reaction score
23.739
http://www.msfree.gr/details.php?id=1376&action=showvoting

Έγραψε ιστορία η Danica Patrick
Έγινε η πρώτη γυναίκα οδηγός που κατακτά νίκη σε αγώνα του Indy Racing League

H Danica Patrick επιβεβαίωσε τις προσδοκίες όσων πίστευαν πως ήταν η μοναδική από τις γυναίκες του παγκοσμίου μηχανοκίνητου αθλητισμού που μπορεί να φτάσει στη νίκη. Με την επικράτησή της στον αγώνα του IRL στο Motegi της Ιαπωνίας έγινε η πρώτη γυναίκα που καταφέρνει να πάρει νίκη στο ανδροκρατούμενο Indy Racing League και τα κατάφερε χάρη στην τολμηρή στρατηγική που επέλεξαν εκείνη και η ομάδα της.

Η Patrick πήρε την πρωτοπορία στην κούρσα δύο γύρους πριν το τέλος, τη στιγμή που όλοι οι άλλοι οδηγοί αναγκάζονταν να μπαίνουν στα pits για να καταφέρουν να τερματίσουν. Νωρίτερα στα pits της Andretti Green Racing οι επικεφαλής της ομάδας είχαν αποφασίσει να μπει πιο νωρίς η Patrick εκμεταλλευόμενη την κίτρινη σημαία που υπήρχε στην πίστα εκείνη τη στιγμή. Αυτή αποδείχθηκε πως ήταν και η πιο καθοριστική κίνηση, καθώς όταν φτάσαμε στο σημείο που κρινόταν ο αγώνας, η Danica Patrick πέρασε πρώτη και τερμάτισε εκεί.

Σε όλο τον υπόλοιπο αγώνα πάντως εκείνοι που είχαν κυριαρχήσει ήταν ο Helio Castroneves και ο Scot Dixon οι οποίοι ακολούθησαν στο βάθρο. Ο Castroneves προηγούταν στο πρώτο κομμάτι του αγώνα και τον πέρασε ο Dixon κατά τη διάρκεια των pit stops. Λίγο πριν ο αγώνας φτάσει στους τελευταίους 50 γύρους από τους 200 στο σύνολο οι κίτρινες σημαίες βγήκαν και προκάλεσα μια σύγχυση σχετικά με τα καύσιμα. Η Patrick όπως εξάλλου και ο Castroneves αποφάσισαν να κάνουν εκείνη τη στιγμή τον ανεφοδιασμό τους, νωρίτερα από το κανονικό δηλαδή, όμως η νικήτρια του αγώνα αποδείχτηκε πως είχε βάλει περισσότερα καύσιμα από τον αντίπαλό της και κατάφερε να φτάσει μέχρι τον τερματισμό χωρίς άλλο pit stop.
 


Μηνύματα
13.106
Reaction score
163
...να δεις πότε το ξανα-άκουσα ότι ήρθε η αρχή του τέλους...
Να ήταν με την Μουτόν στο Ακρόπολις που μετά εξαφανίστηκε;
Να ήταν με την άλλη στη F1 που της έσβηνε μπροστά σους δημοσιογράφους και δεν πήρε σε κανέναν αγώνα μέρος;:136:
 

Μηνύματα
10.188
Reaction score
62
Κι εγώ έχω μιά γειτόνισσα που έχει άλλο χάρισμα. Στο παρκάρισμα, σου zipάρει το αμάξι για πλάκα!!
 

Μηνύματα
71
Reaction score
0
Κι εγώ έχω μιά γειτόνισσα που έχει άλλο χάρισμα. Στο παρκάρισμα, σου zipάρει το αμάξι για πλάκα!!
Βαλε κοτσαδορους για να γλιτωσεις το αυτοκινητο σου απο τα χαρισματα της...:135::135::135:
 


Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
171.325
Μηνύματα
2.858.595
Members
37.895
Νεότερο μέλος
Mark Zappa
Top